Τα διάσημα fashion brands της KULT στο City of Dreams Mediterranean

Η αλυσίδα των πολυτελών μπουτίκ KULT, η οποία αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους επώνυμους οίκους ένδυσης και υπόδησης στην Κύπρο με περισσότερα από 80 luxury brands, μεγαλώνει και επεκτείνεται: Από τον Ιούλιο, η KULT θα έχει την αποκλειστική διάθεση των πλέον αγαπημένων brands στους εντυπωσιακούς χώρους του πρώτου πολυθεματικού θέρετρου στην Ευρώπη, City of Dreams Mediterranean.

kultcod2

kultcod3

Με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη που ανοίγει νέα σύνορα στον κόσμο της μόδας, το νέο πρότζεκτ της KULT θα ανοίξει τις πόρτες του τον Ιούλιο μαζί με το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό.

kultcod4

kultcod5

Πρόκειται για ένα σύγχρονο χώρο, έκτασης 1.250 τ.μ., ο οποίος σχεδιάστηκε από τον διάσημο Ιταλό αρχιτέκτονα Paolo Giachi και συμβολίζει μία μοντέρνα και μεταβαλλόμενη γκαλερί με σύγχρονη έκφραση. Με εκλεπτυσμένους χώρους για άνδρες και γυναίκες, η νέα μπουτίκ προσφέρει μία ξεχωριστή και premium εμπειρία στους επισκέπτες της, ως ένα κεντρικό σημείο συγκέντρωσης των ανθρώπων που αγαπούν τη μόδα και τη δημιουργικότητα.

kultcod6

kultcod7

Η KULT ξεκίνησε το 1998 εντός των ξενοδοχείων της Thanos Hotels & Resorts. Ακολούθως, το ταξίδι συνεχίστηκε με τη δημιουργία αυτόνομων μπουτίκ σε πέντε σημεία σε όλη την Κύπρο και συγκεκριμένα στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία, στο εμβληματικό One στη Λεμεσό και στα ξενοδοχεία Almyra, Anassa και Minthis Resort στην Πάφο.

kultcod8

kultcod9

To καλοκαίρι, η καρδιά της μόδας «χτυπάει» στο City of Dreams Mediterranean

Μέσω της KULT, νέες pop-up boutiques των καλύτερων luxury brands που έχουν αγαπηθεί και καθιερωθεί στον χώρο, θα δώσουν το παρών τους στο City of Dreams Mediterranean.

kultcod10

Σπουδαίοι οίκοι μόδας, όπως Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, Etro, Jimmy Choo, Miu Miu, Victora Beckam, Kenzo, Giuseppe Zanotti, Aquazzurra, Casablanca, Jil Sander, JW Anderson, Marni, Paul Smith, δίνουν μια νέα αίσθηση πολυτέλειας, ενώ επιτυχημένοι σχεδιαστές όπως Anonyme, Balmain, Heidi Klein, Levinia, Made for a Woman, Manebi, Missoni, Stella McCartney, παρουσιάζουν τις ολοκαίνουριες resort συλλογές τους.

kultcod12

kultcod11

Όλα κάτω από μία στέγη!

Δειτε Επισης

Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Έπιπλα Andreotti: Η one-stop-shop επιλογή σου!
Εννέα μνηστήρες για την ανάπτυξη και λειτουργία του e-kalathi-Οι προσφοροδότες και τα ποσά που δήλωσαν
Τα προβλήματα στην εμπορία και προώθηση των κυπριακών κρασιών στην ντόπια και ξένη αγορά
Skybags: Ποιοτική μόδα που στοιχίζει λιγότερα
Κατά παρέκκλιση και στο Υπουργικό τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Το κυκλοφοριακό χάος και οι νέοι κυκλικοί κόμβοι
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα Γης με την εκστρατεία «Φτιάχνουμε μαζί έναν κόσμο ομορφότερο»
Μ. Παναγίδης: Επιβεβλημένη η τροποποίηση του κανονισμού της Ε.Ε. για την προστασία των καταναλωτών