Μία Κύπρια ανάμεσα στους βραβευθέντες, με το βραβείο Outstanding Leader in HR

Η ανάδειξη και η στήριξη του Ανθρώπινου Δυναμικού στην Κύπρο αναγνωρίστηκε και επιβραβεύθηκε διεθνώς, στο πρόσωπο της Μαριάννας Χατζηαντωνίου. Η Ιδρύτρια και Διευθύντρια του Ομίλου PERHA και HR Director της Parimatch Cyprus, βραβεύτηκε ως "Outstanding Leader in HR'' στα "Reward Strategy, The Leadership Awards 2023" που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Η κ. Χατζηαντωνίου ήταν η μοναδική Κύπρια ανάμεσα στους βραβευθέντες των Leadership Awards τα οποία αποτελούν το πιο πρόσφατο πρόγραμμα βραβείων στους τομείς των ανταμοιβών, της μισθοδοσίας και του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Αναφερόμενη σε αυτή την παγκόσμια διάκριση, η Μαριάννα Χατζηαντωνίου δήλωσε ότι «Η βράβευση αυτή αναδεικνύει το πάθος που έχουμε με την ομάδα μου για τη δημιουργία χώρων εργασίας όπου οι άνθρωποι και οι ομάδες μπορούν να ευδοκιμήσουν και να επιτύχουν τους στόχους τους και όπου οι οργανισμοί μπορούν να επιτύχουν βιώσιμη ανάπτυξη και επιτυχία. Οι άνθρωποι είναι μοναδικοί. Δεν είναι μόνο οι δεξιότητες και τα ταλέντα που είναι σημαντικά και επηρεάζουν την παραγωγικότητα σε ένα χώρο εργασίας. Τα προσωπικά κίνητρα και οι αξίες, τα όνειρα και οι επιθυμίες είναι εξίσου σημαντικά. Επενδύστε στην σχέση και την εμπιστοσύνη σας με τους ανθρώπους, ακούστε τους και συνδυάστε τις ιδέες σας με διαφάνεια και συν-δημιουργία. Θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα».

Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου και η ομάδα της στον Όμιλο PERHA δημιουργούν και παρέχουν υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού. Οι υπηρεσίες που παρέχουν καλύπτουν όλες τις πτυχές του κύκλου ζωής των εργαζομένων, όπου το στρατηγικό επιχειρηματικό σχέδιο και οι στόχοι χρησιμεύουν ως βάση για την στρατηγική σχετικά με τους τομείς Ανθρώπινου Δυναμικού, στους οποίους πρέπει να δοθεί έμφαση για την επιδίωξη της αύξησης της δέσμευσης και ικανοποίησης των εργαζομένων και της οργανωτικής απόδοσης.

Η κ. Χατζηαντωνίου είναι μέλος του Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο του Surrey, Ηνωμένο Βασίλειο. Από τον Ιανουάριο του 2021 είναι πιστοποιημένη επαγγελματίας Chief Sustainability Officer (CSO), ενώ είναι γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του CSR Cyprus. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού της Κύπρου. Ταυτόχρονα, έχει εκτεταμένη έκθεση σε τοπικές και διεθνείς εταιρείες και διαθέτει ένα στέρεο υπόβαθρο στη διαχείριση όλων των τομέων Ανθρώπινου Δυναμικού και σε ασκήσεις μείωσης προσωπικού, καθώς και σε μαζικές προσλήψεις και αναδιοργανώσεις.

Δειτε Επισης

Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος