Παρουσίαση προϊόντων τεχνολογίας και συστημάτων ασφαλείας από BIONIC και HP

Η BIONIC, σε συνεργασία με την HP, παρουσίασε πρόσφατα στο επιχειρηματικό της πελατολόγιο και όχι μόνο, τις πιο πρόσφατες εξελίξεις σε προϊοντικές λύσεις και τεχνολογίες για το θέμα της εταιρικής Κυβερνοασφάλειας.

bionictech7

Στην παρουσίαση, το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί αλλά και να δει από κοντά ένα ευρύ φάσμα υπερσύγχρονων σταθερών και φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών και οθονών, βιώνοντας τη χαρακτηριστική καινοτομία των προϊόντων της HP.

bionictech2

Από κομψούς φορητούς υπολογιστές με υψηλή ισχύ, μέχρι σταθερούς υπολογιστές σχεδιασμένους για το απαιτητικό εργασιακό περιβάλλον και με βέλτιστη απόδοση, η εκδήλωση παρείχε μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του hardware της HP και παράλληλα δημιούργησε μια θετική γενική αποτύπωση στο κοινό, όσον αφορά την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει η BIONIC.

bionictech3

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο θέμα της Κυβερνοασφάλειας και στη σημασία των ισχυρών μέτρων ασφαλείας που πρέπει να διέπουν τον εκάστοτε οργανισμό, για την πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση οποιασδήποτε Κυβερνοαπειλής.

bionictech4

Οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν με ειδικούς του κλάδου και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για το μέλλον της τεχνολογίας και της ασφάλειας.

bionictech6

Η εκδήλωση ήταν μια ευκαιρία για όλα τα μέρη να κατανοήσουν ότι η πλοήγηση σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο, απαιτεί συλλογική προσπάθεια και εμπιστοσύνη στην τεχνολογία και σε σχετικές υπηρεσίες.

bionictech5

Μέσω της ολοκληρωμένης γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, σε συνδυασμό με την απεριόριστη επιθυμία για άριστη εξυπηρέτηση πελατών, η BIONIC βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά για επιχειρήσεις που αναζητούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη που θα είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες τους για ψηφιακή ασφάλεια και όχι μόνο.

Δειτε Επισης

Μία lady για ένα SIR-H BENTLEY Cyprus μετέφερε τον Sir Tom Jones στην Κύπρο
Fiat: 125 χρόνια ιταλικής φινέτσας, καινοτομίας και… «Dolce Vita»
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Σε ποια προϊόντα αυξήθηκαν οι τιμές και σε ποια μειώθηκαν
UBS: Οι δασμοί Τραμπ θα μπορούσαν να μειώσουν την κινεζική ανάπτυξη κατά 50% (γράφημα)
Συντονιστική Επιτροπή Αγελαδοτρόφων: Το χαλλούμι ΠΟΠ φρέναρε τον ρυθμό ανάπτυξης των εξαγωγών
CP Herbalist: Προχωρά με νέο εργοστάσιο στη Λεμεσό-Επένδυση που φέρνει επέκταση (photos)
Φόβοι αναζωπύρωσης πληθωρισμού από το υψηλό κόστος στην παγκόσμια ναυτιλία
Επιβραδύνονται οι πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ευρώπη
Χαλλούμι: €210.000 για αναβάθμιση συστημάτων αποστολής στοιχείων διακίνησης νωπού γάλακτος
Στο μικροσκόπιο της ΕΠΑ η εξαγορά των Υπεραγορών Παπαντωνίου από την Σκλαβενίτης