Εντυπωσιακές ευκαιρίες για εξοχικές παραθαλάσσιες κατοικίες από την Gordian

Με μια σειρά πολυτελών επιλογών για εξοχικό ή επένδυση σε παραθαλάσσιες περιοχές προχωρεί η Gordian, εμπλουτίζοντας το χαρτοφυλάκιό της GoHolidays. Οι εν λόγω επιλογές αφορούν εντυπωσιακές βίλες σε παραθαλάσσιες περιοχές της Πάφου, ιδανικές για να προσφέρουν στους μελλοντικούς ιδιοκτήτες έναν αναβαθμισμένο τρόπο ζωής με θέα τα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Συγκεκριμένα, τα ακίνητα αφορούν:

NEO_CHORIO

Βίλα 3 υπνοδωματίων στο Νέο Χωριό, Πάφος

Το ακίνητο αφορά εντυπωσιακή βίλα 3 υπνοδωματίων με πισίνα χτισμένη σε οικόπεδο 14,382 τ.μ. στο Νέο Χωριό στην Πάφο. Το ακίνητο απολαμβάνει πανοραμική θέα στην ακτή της χερσονήσου και περιβάλλεται από εκπληκτική φυσική ομορφιά. Διαθέτει άφθονους βοηθητικούς χώρους όπως σάουνα, εξωτερική αυλή, κιόσκι, χώρο μπάρμπεκιου και στεγασμένους χώρους στάθμευσης.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Η έπαυλη έχει καλυμμένο συνολικό εμβαδόν 220 τ.μ. και αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας, κουζίνα, σαλόνι με τζάκι, σάουνα, 3 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια και βεράντα.

Βρίσκεται 800 μ. από το κέντρο του χωριού και 750 μ. από το δρόμο Νέο Χωριό - Πόλης Χρυσοχούς. Προσφέρει εγγύτητα σε ανέσεις όπως μίνι μάρκετ, παραδοσιακές ταβέρνες και καφετέριες. Η πλησιέστερη παραλία απέχει 7 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στο €1.350.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

PEGIA

Παραθαλάσσια βίλα στην Πέγεια, Πάφος

Το ακίνητο αφορά παραθαλάσσια διώροφη βίλα 3 υπνοδωματίων σε συνολική έκταση 2,950 τ.μ. στην Πέγεια. Βρίσκεται 4 χλμ. από την πόλη της Πέγειας στη φημισμένη περιοχή των Θαλασσινών Σπηλιών.

Το ισόγειο αποτελείται από ενιαία κουζίνα, τραπεζαρία και καθιστικό, τζάκι, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, και μια μεγάλη, καλυμμένη βεράντα. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο διπλού μεγέθους, μπάνιο και ακάλυπτες βεράντες. Το υπόγειο περιλαμβάνει μπάνιο με ντους, υπνοδωμάτιο, κάβα και βοηθητικούς χώρους.

Η βίλα διαθέτει ιδιωτική πισίνα, κήπους, μεγάλη αυλή, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα και 2 στεγασμένους χώρους στάθμευσης. Η ευρύτερη περιοχή αποτελείται από πολυτελείς κατοικίες και βίλες.

Το ακίνητο πωλείται στη μειωμένη τιμή του €1.790.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

LATSI

Παραθαλάσσια βίλα στο Λατσί, Νέο Χωριό, Πάφος

Το ακίνητο αφορά παραθαλάσσια πολυτελή βίλα στο Λατσί. Αποτελεί μέρος ενός παραθαλάσσιου έργου, γνωστό ως 'Venus Beach Villas'. Έχει καλυμμένο εμβαδόν 207 τ.μ. και είναι χτισμένη σε οικόπεδο 895 τ.μ.. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και 5 μπάνια, ευρύχωρους, φωτεινούς χώρους καθιστικού και ψυχαγωγίας, μεγάλα μπαλκόνια, υπέροχο roof garden, πισίνα υπερχείλισης και μεγάλο κήπο. Υπάρχει επίσης μεγάλο υπόγειο με δύο επιπλέον δωμάτια, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως χώροι ψυχαγωγίας, ως γραφείο ή ως γυμναστήριο.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ.

Η βίλα προσφέρει ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται μόλις 3 λεπτά μακριά από το λιμάνι του Λατσιού, ψαροταβέρνες, εστιατόρια, μπαρ και όλες τις ανέσεις. Παρέχει εύκολη πρόσβαση στα Λουτρά της Αφροδίτης και στη χερσόνησο του Ακάμα.

Η τιμή πώλησης του ακινήτου ανέρχεται στο €1.300.000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για πληροφορίες και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoHolidays ακίνητα της Gordian ΕΔΩ.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Η θετική πορεία την τελευταία διετία και το μεγάλο στοίχημα για τον τουρισμό
Προχωρά με εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε κτίριά της η ΑΗΚ-Ο διαγωνισμός και η εκτιμώμενη αξία
Σε ποιες εταιρείες έδωσε πέραν του ενός εκατ. για αγορά υπηρεσιών το κράτος-Οι μεγαλύτερες δαπάνες
Κερδοφορία για Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιδοτήσεις €10 εκατ. σε επαγγελματίες παραγωγούς και στον αγροτικό κόσμο ορεινών περιοχών
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Τράπεζα Κύπρου: Πουλά χαρτοφυλάκιο ΜΕΔ και σχετικών εξασφαλίσεων στην Cerberus Capital Management L.P
Σεβασμό στον θεσμό των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών ζητά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων-Ανησυχεί για τις πιέσεις
Επενδυτικό ενδιαφέρον για εξαγορά του «Ρόδον» στον Αγρό-Αξιολογείται από το Δ.Σ. της «Πρόοδος»
Η συμφωνία Κύπρου και Ελλάδας για την ηλεκτρική διασύνδεση-Ρητή αναφορά για πρόθεση μετοχικής συμμετοχής της Κ.Δ.