Powered by

The Macallan Experience στο L' Atelier Robuchon: Μια βραδιά με εκλεπτυσμένη κουζίνα και κορυφαίο ουίσκι

Ένα αξέχαστο γαστρονομικό ταξίδι συντροφιά με εξελιγμένες γεύσεις και εκλεπτυσμένα αρώματα έλαβε χώρα το Σάββατο 17 Ιουνίου στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, όταν το διάσημο εστιατόριο L'Atelier Robuchon, «συναντήθηκε» με την εξαιρετική συλλογή ουίσκι του περίφημου The Macallan Distillery. Το dinner event με την ονομασία The Macallan Experience ήταν αυτό ακριβώς για τους παρευρισκόμενους: μια μοναδική, ανεξίτηλη εμπειρία σχεδιασμένη ειδικά γι’ αυτούς και την οποία θα θυμούνται για χρόνια!

Από την αρχή μέχρι το τέλος, το event The Macallan Experience στο L'Atelier Robuchon χαρακτηρίστηκε από μια αρμονική συνύπαρξη απολαυστικών, εξεζητημένων γεύσεων, ευχάριστης παρέας και ζεστής ατμόσφαιρας, δημιουργώντας μια αξέχαστη βραδιά για όλους τους παρευρισκόμενους.

macallanexperience2

Το event ξεκίνησε στις 19:00 με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν μια ζεστή και εγκάρδια υποδοχή στον χώρο από την ομάδα του L'Atelier Robuchon. Η οικεία ατμόσφαιρα, η εντυπωσιακή διακόσμηση και η προσοχή στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζουν το εστιατόριο-κόσμημα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, συνέβαλαν σε ένα φιλόξενο περιβάλλον που έθεσε τις βάσεις για την ανεπανάληπτη εμπειρία που θα ακολουθούσε. Στη συνέχεια οι ειδικοί mixologists και οι σεφ του L'Atelier Robuchon συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν μοναδικούς και συναρπαστικούς συνδυασμούς με επιλογές από το εκλεπτυσμένο μενού του εστιατορίου και την απολαυστική συλλογή single malt ουίσκι του The Macallan Distillery. Η γαστρονομική τεχνογνωσία του σεφ ήταν έκδηλη σε κάθε πιάτο, καθώς οι γεύσεις συμπλήρωναν τέλεια τα πλούσια χαρακτηριστικά κάθε γουλιάς ουίσκι The Macallan. Μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων σε μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία που ξεπέρασε κάθε προσδοκία και ενθουσίασε τους απαιτητικούς ουρανίσκους των συνδαιτυμόνων.

macallanexperience3

Στο τέλος της βραδιάς τα θετικά σχόλια των καλεσμένων ήταν συντριπτικά, με όλους να εκφράζουν τη μεγάλη τους ικανοποίηση που βίωσαν αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία. Τα ενθουσιώδη σχόλια αφορούσαν την εξαιρετική ποιότητα της κουζίνας, την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και, φυσικά, τα κορυφαία ουίσκι The Macallan που ήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Το L'Atelier Robuchon σερβίρει τις υψηλής γαλλικής γαστρονομίας δημιουργίες του αείμνηστου σεφ Joël Robuchon σε ένα κομψό περιβάλλον. Προσελκύει τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας στις μεγαλουπόλεις όπου λειτουργεί, από το Παρίσι, το Ντουμπάι και τη Νέα Υόρκη μέχρι το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και πλέον στην Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Δειτε Επισης

Σε ρόλο πυροσβέστη για την ξενοδοχειακή βιομηχανία το Υπ. Εργασίας-Ζητά εποικοδομητική συμβολή απ' όλα τα μέρη
Έντονος προβληματισμός και ξεκάθαρα μηνύματα ΠΑΣΥΞΕ και ΣΤΕΚ προς τις συντεχνίες για τις απεργίες
Παραβιάζουν τον Κώδικα Βιομηχανικών Σχέσεων οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Καταδικάζουν ΟΕΒ και ΚΕΒΕ
ΟΕΒ: Απαράδεκτες και προκλητικές οι απειλές για απεργία στα ξενοδοχεία
ΚΕΒΕ: Αδικαιολόγητη και παράτυπη η απόφαση για απεργίες στα ξενοδοχεία
Το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Πάφου-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Έτοιμες να τορπιλίσουν την τουριστική σεζόν οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Τελεσίγραφο για απεργίες
Δράσεις ΕΤΑΠ για ανάδειξη τοπικής ταυτότητας και εικόνας του τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας
Οι δέκα βασικότεροι «αιμοδότες» της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου το πρώτο μισό του χρόνου
ΕΤΑΠ Πάφου: Έπιασε δουλειά ο Μίτας-Παρέλαβε την προεδρία για τη διετία 2025-2027