powered by

Η Τράπεζα Κύπρου εγκαινιάζει τη BoC Academy σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School

Η Τράπεζα Κύπρου, διανύοντας ήδη μια περίοδο μετασχηματισμού, έχει περάσει σε μια νέα εποχή όπου η επένδυση στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων της και η διασφάλιση ενός ελκυστικού εργασιακού περιβάλλοντος παραμένουν προτεραιότητες.

Για άλλη μια φορά, πρωτοπορεί, δημιουργώντας τη BoC Academy, σε συνεργασία με το CIM-Cyprus Business School, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στο προσωπικό της να επιστρέψει στα φοιτητικά θρανία για να αναβαθμίσει τις επαγγελματικές του γνώσεις και δεξιότητες.

Όπως αναφέρει η Μαρία Αρτεμίου, Manager Governance, Learning & Development της Τράπεζας Κύπρου, «Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας δίνοντας τους upskilling & reskilling ευκαιρίες. Αφουγκραζόμαστε τις εργασιακές και εκπαιδευτικές ανάγκες της εποχής, γι’ αυτό και δημιουργήσαμε την BoC Academy για να τους προσφέρουμε όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξη και την πρόοδό τους σε ένα εξαιρετικά μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον. Θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε τις θεματολογίες αλλά και τις συνεργασίες μας με σημαντικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου και του εξωτερικού. Η συνεργασία μας με το CIM-Cyprus Business School αποτελεί για μας μια εξαιρετική αφετηρία».

bocacademy2

Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης, CEO του CIM-Cyprus Business School αναφέρει: «Είναι με μεγάλη μας χαρά που συνεργαζόμαστε με την Τράπεζα Κύπρου, το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας, για να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εκπαίδευση στο προσωπικό της. Αντιλαμβανόμενοι τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου, σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον, σχεδιάσαμε μετά από ενδελεχή μελέτη, προγράμματα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες με σκοπό να εφοδιάσουν τα στελέχη με τις καλύτερες δεξιότητες. Η στρατηγική συνεργασία μεταξύ των Οργανισμών μας, υπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια και η συνεργασία όσο αφορά την BOC Academy θα προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του προσωπικού της Τράπεζας Κύπρου».

Δειτε Επισης

Οι μεγάλες επενδύσεις ξένων επενδυτών στην Πάφο... «Αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για ξένες εταιρείες»
Ζητά ανάκληση και επανέκδοση του διατάγματος για το «ΕΡΓΑΝΗ» η ΟΕΒ-Προκαλεί σύγχυση στις επιχειρήσεις
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο Νεάπολις και Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών
Η Libertex ανεβάζει στροφές στη Formula 1 ως Official Online Trading Partner της KICK Sauber F1 Team
CIM Summit 2025: Τα κεντρικά θέματα του πολυαναμενόμενου Συνεδρίου
Ο Μιχαλάκης Λεπτός μέσα από τα μάτια του Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη-«Ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας οραματιστής»
Κοινή επιθυμία για παράρτημα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κύπρο
Και σήκωσέ τα να δω, τα τροπαία ψηλά στον ουρανό... Έφερε στην Κύπρο τα κύπελλα Europa και Conference League η Stoiximan
Golden Leaves Cyprus Crematorium: Κάνει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Κύπρο με κόστος κατασκευής τέσσερα εκατ. (pics)
EKK: Αυξάνονται οι περιπτώσεις υποβολής ενημερωτικού δελτίου στην αγγλική γλώσσα