Ο τρόπος υποβολής αιτήσεων για το σχέδιο επιχορήγησης διακοπών χαμηλοσυνταξιούχων

Από την Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, μπορούν να υποβάλλονται, δεόντως συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες, οι δηλώσεις για συμμετοχή στο Σχέδιο Επιχορήγησης Διακοπών Χαμηλοσυνταξιούχων σε ξενοδοχεία των Ορεινών Θερέτρων και του Πύργου Τυλληρίας κατά την περίοδο από 16/6/2023 έως 31/7/2023 και από 1/9/2023 έως 31/10/2023, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Σε συνέχεια ανακοίνωσης, ημερομηνίας 26 Μαΐου 2023, το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει ότι οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση hotels@orthodoxou.com.cy ή με τηλεομοιότυπο στον αριθμό 24841045, ενώ για πληροφορίες στο τηλέφωνο 24841061.

«Η φυσική παρουσία στα γραφεία του ταξιδιωτικού γραφείου δεν είναι απαραίτητη, δεδομένου ότι οι δηλώσεις συμμετοχής δύνανται να υποβάλλονται μέσω φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως περιγράφεται πιο πάνω», προσθέτει.

Αναφέρει επίσης ότι τα έντυπα δήλωσης για συμμετοχή στο Σχέδιο θα διατίθενται από την Τρίτη, 6 Ιουνίου 2023, σε όλα τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη (ΚΕΠ) και τα Κέντρα του Πολίτη (ΚΕΠΟ) των Κυπριακών Ταχυδρομείων και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων www.mlsi.gov.cy.

Επιπλέον, το Υπουργείο Εργασίας αναφέρει πως έχει συμβληθεί με το ταξιδιωτικό γραφείο ORTHODOXOU TRAVEL για την υλοποίηση του σχεδίου, με βάση τη Νομοθεσία περί της Ρύθμισης των Διαδικασιών Σύναψης Δημόσιων Συμβάσεων και για Συναφή Θέματα, καθώς και με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων 2016/679.

Αναφέρει επίσης ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας αναφορικά με τη συμμετοχή στο Σχέδιο και την επιλογή ξενοδοχείου προτίμησης και προσθέτει πως το Σχέδιο εφαρμόζεται μέχρι την εξάντληση του σχετικού διαθέσιμου ποσού.

Δειτε Επισης

Πάνε για να σπάσουν το φράγμα του 2019 τα έσοδα από τον τουρισμό το 2023
Φέρνει χρήμα ο τουρισμός... Αυξημένα τα έσοδα κατά τους πρώτους επτά μήνες
Cyprus Airways: Για τεχνικούς λόγους η καθυστέρηση πτήσης από Γαλλία
Coffee Berry: Ενισχύουν το πολυδιάστατο έργο του Οργανισμού «Γκολ στη Ζωή»
Νέος πρόεδρος και μέλος στο Δ.Σ. της Cyprus Airways
Το παλιό αρχοντικό στο κέντρο της Λεμεσού που μετατράπηκε σε boutique hotel (pics)
Άσκηση στον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου Λάρνακας-Η έκκληση προς το κοινό
Κοινά πακέτα Σαουδικής Αραβίας-Κύπρου προτείνει ο Κουμής
Δήμος Λευκωσίας: Ψάχνει food truck για Πλατεία Ελευθερίας-Δωρεάν η φιλοξενία
Emirates και η SriLankan προχωρούν σε συνεργασία διασύνδεσης