Ν. Pirilides & Associates LLC: Τέσσερις δεκαετίες εξατομικευμένων νομικών συμβουλών

Την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 το Δικηγορικό Γραφείο N. Pirilides & Associates LLC γιόρτασε περήφανα την συμπλήρωση των 40 χρόνων από την ίδρυσή του και την επιτυχημένη λειτουργία του, παραθέτοντας ένα φαντασμαγορικό κοκτέιλ πάρτυ και δείπνο στο Richard & Berengaria Ballroom στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού, που τιμήθηκε με την παρουσία 200 καλεσμένων από την Κύπρο και το εξωτερικό.

Ο κ. Νεόφυτος Πιριλίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Συνέταιρος, απευθυνόμενος σε αξιωματούχους, συνεργάτες, φίλους, πελάτες και συναδέλφους, ανέφερε ότι «εδώ και 40 χρόνια το Δικηγορικό Γραφείο παρέχει με ήθος εξατομικευμένες νομικές συμβουλές και εκπροσωπεί πελάτες από την Κύπρο και το εξωτερικό, προσφέροντας τις καλύτερες νομικές υπηρεσίες στην κατηγορία του».

«Το Γραφείο», πρόσθεσε, «έχει δημιουργήσει γερές βάσεις σε αυτά τα 40 χρόνια, οι οποίες αποτελούν σημαντική ένδειξη του λαμπρού μέλλοντος του».

Ο κ. Πιριλίδης εξήρε την σημαντική ύπαρξη της παθιασμένης και υψηλής απόδοσης ομάδας δικηγόρων του Γραφείου, εκφράζοντας την βεβαιότητα που αισθάνεται για τα στρατηγικά μυαλά και τις δεξιότητές τους, που αναμφίβολα θα αποτελέσουν την κινητήριο δύναμη που θα οδηγήσει το Γραφείο σε υψηλότερα επιτεύγματα τα χρόνια που θα ακολουθήσουν.

Περαιτέρω, ευχαρίστησε ολόψυχα όλους όσοι συνέβαλαν στην 40χρονη επιτυχή παρουσία του Γραφείου και κυρίως τους πελάτες που επέλεξαν να συνεργαστούν με το Γραφείο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ επέκτειναν τις επιχειρήσεις τους και αναβάθμιζαν τις οργανωτικές τους λειτουργίες.

O κ. Κυριάκος Καρατσής, Συνέταιρος του Γραφείου και το πρόσωπο που οδηγεί το Γραφείο στην «νέα εποχή», επίσης απευθυνόμενος στους καλεσμένους, επιβεβαίωσε ότι η ποιότητα των νομικών υπηρεσιών θα παραμείνει άθικτη και οι αξίες και το ήθος θα συνεχίσουν να καθοδηγούν κάθε δικηγόρο του Γραφείου.

Το Δικηγορικό Γραφείο N. Pirilides & Associates LLC αποτελεί δικηγορική εταιρεία με έδρα των εργασιών της την Λεμεσό και διατηρεί μακράν ιστορία και εδραιωμένη φήμη. Όταν ο κ. Πιριλίδης ίδρυσε το Γραφείο το 1983, κύριος σκοπός του ήταν η παροχή εξατομικευμένης νομικής συμβουλής και η απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών.

Οι υπηρεσίες του Γραφείου εστιάζονται κυρίως στην επίλυση διαφορών, την ακίνητη ιδιοκτησία και το εταιρικό δίκαιο και οι δικηγόροι του είναι σε θέση να παρέχουν νομικές συμβουλές σε ένα ευρύ φάσμα πολύπλευρων νομικών υποθέσεων, που περιλαμβάνει την επίλυση αστικών, εμπορικών και εταιρικών διαφορών, την έκδοση προσωρινών διαταγμάτων, πτωχευτικές διαδικασίες, ζητήματα εταιρικού δόλου και υποθέσεις που αφορούν κατασκευαστικές διαφορές.

Με δεδομένη την εμπειρία και εξειδίκευση του Γραφείου είναι πάντα σε θέση να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια, άψογη στήριξη και τις επιθυμητές λύσεις.

Οι σύνθετες και πολύπλοκες διαφορές αποτελούσαν ανέκαθεν το κύριο αντικείμενο των εργασιών του Γραφείου, με την ίσως καλύτερη δικηγορική ομάδα στην Κύπρο.

Το Δικηγορικό Γραφείο Πιριλίδη κατατάσσεται στους κορυφαίους δικηγόρους που αναλαμβάνουν την διεκπεραίωση δικαστικών υποθέσεων στην Κύπρο, με τις δικαστικούς αγώνες να αποτελούν ένα σημαντικό μέρος των εργασιών του, αλλά και την συνταγή της επιτυχημένης πορείας του.

Ιστοσελίδα: https://www.pirilides.com/en/

Facebook: https://www.facebook.com/pirilides

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/n-pirilides-associates-llc-law-chambers

1

Photo 1 900x506

Photo 4 900x506

Photo 5 900x506

Photo 7 900x506

Photo 8 900x506

Photo 10 900x506

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ