7 διαμερίσματα στη Λευκωσία που πρέπει οπωσδήποτε να δεις

Το να ψάχνεις κατάλληλο, ευρύχωρο, βολικό και προσιτό διαμέρισμα στη Λευκωσία μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος πονοκέφαλος αν δεν ξέρεις πού και πώς να το ψάξεις. Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην Κύπρο με έδρα στη Λευκωσία και τοπική παρουσία σε Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα χαρτοφυλάκια ακινήτων στο νησί που περιλαμβάνει οικιστικά, επενδυτικά, εμπορικά και αγροτικά ακίνητα. Κάναμε για σένα μια αναζήτηση για διαμερίσματα στη Λευκωσία και παραθέτουμε πιο κάτω μοναδικές ευκαιρίες για κατοικία ή μια ελκυστική επένδυση σε δημοφιλείς περιοχές της πρωτεύουσας.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Στρόβολο

altia1Strovolos

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε κεντρική τοποθεσία επί της Λεωφόρου Κέννεντυ, στον Στρόβολο που αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, μπάνιο, καθώς και καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες με εμβαδόν περίπου 7 τ.μ.

Οροφοδιαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Αγλαντζιά

altia2Dio-Ipnodomatia-Aglantzia

Οροφοδιαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Αγλαντζιά που αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας/καθιστικού και τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία επί της Λεωφόρου Αγλαντζιάς, περίπου 300 μέτρα ανατολικά του Γυμνασίου Αγλαντζιάς και περίπου 250 μέτρα βορειοανατολικά από τη διασταύρωση των Λεωφόρων Αγλαντζιάς και Ακαδημίας.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Αγλαντζιά

altia3Tria-Ipnodomatia-Aglantzia

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον τελευταίο όροφο διώροφης πολυκατοικίας μικτής χρήσης επί της Λεωφόρου Λάρνακος στην Αγλαντζιά. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, τρία υπνοδωμάτια, κουζίνα, ένα κυρίως μπάνιο, δύο μπαλκόνια και αποθήκη.

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Αντώνιο

altia4Ayios-Antonios

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων που βρίσκεται στον πέμπτο όροφο πενταόροφης πολυκατοικίας στον Άγιο Αντώνιο. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και τρεις ακάλυπτες βεράντες περιμετρικά. Το ακίνητο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 270 μ. νοτιοανατολικά των Λεωφόρων Καλλιπόλεως και Γρίβα Διγενή.

Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Δημήτριο

altia5Ayios-Dimitrios

Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων σε δημοφιλή τοποθεσία στην ενορία του Αγίου Δημητρίου με εμβαδόν εσωτερικών χώρων περίπου 117 τ.μ. και περίπου 21 τ.μ. καλυμμένες βεράντες. Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του συγκροτήματος κατοικιών Sans Souci και αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, χώρο μπάνιου, τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το κυρίως είναι τύπου en-suite. Το συγκρότημα διαθέτει ελεγχόμενη πρόσβαση, κήπους, στεγασμένο χώρο στάθμευσης και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης αποθήκης στο υπόγειο.

Οροφοδιαμέρισμα στο κέντρο της Λευκωσίας

altia6Kentro-Lefkosias

Οροφοδιαμέρισμα τριών υπνοδωματίων που βρίσκεται στον 3ο όροφο κτηρίου μικτής χρήσης επί της Λεωφόρου Σαλαμίνος με θέα τα ενετικά τείχη της παλιάς πόλης της Λευκωσίας. Το ακίνητο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, κοινόχρηστο μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια από τα οποία το ένα είναι τύπου en-suite. Τέλος περιλαμβάνει walk-in ντουλάπα και μπαλκόνι. Το διαμέρισμα έχει εμβαδόν περίπου 180 τ.μ. καλυμμένων χώρων και 31 τ.μ καλυμμένες βεράντες και διαθέτει αποθηκευτικό χώρο περίπου 12 τ.μ. και καλυμμένο χώρο στάθμευσης στο υπόγειο.

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Λευκωσία

altia7Tria-Ipnodomatia-Lefkosia

Ισόγειο οροφοδιαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με εμβαδόν περίπου 246 τ.μ. Το ακίνητο αποτελείται από χολ, τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι, κουζίνα με δευτερεύουσα τραπεζαρία και καθιστικό, τουαλέτα επισκεπτών, κυρίως μπάνιο, πλυσταριό, TV room, γραφείο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το ένα είναι τύπου en-suite. Διαθέτει περίπου 41 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και περίπου 71 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Επιπλέον, υπάρχει αποθήκη στο υπόγειο με εμβαδό περίπου 11 τ.μ.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Δειτε Επισης

Ελίκκος Ηλία: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας