Powered by

Σχέδιο επιχορήγησης εργοδοτουμένων για ορεινά θέρετρα και ξενοδοχεία του Πύργου Τηλλυρίας

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διάθεση από το Κεντρικό Ταμείο Αδειών ποσού ύψους €937.000 για τη λειτουργία του σχεδίου επιχορήγησης αδειών εργοδοτουμένων για το 2023, για τα ορεινά θέρετρα και τα ξενοδοχεία του Πύργου Τηλλυρίας.

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων εισηγήθηκε τη διάθεση ποσού ύψους €937.000 για τη λειτουργία του σχεδίου και κατά το 2023.

Το εν λόγω ποσό έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Κεντρικού Ταμείου Ασφαλίσεων και δικαιούχοι του σχεδίου είναι οι εργοδοτούμενοι που έχουν δικαίωμα σε απολαβές άδειας από το Κεντρικό Ταμείο Αδειών για το έτος 2022, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο σχέδιο οι ίδιοι ή οι σύζυγοί τους κατά τον τελευταίο ένα χρόνο, δηλαδή το 2022. Ανώτατο ποσό επιχορήγησης είναι €50 κατ’ άτομο την ημέρα και παρέχεται για περίοδο από Κυριακή σε Παρασκευή, δηλαδή πέντε διανυκτερεύσεις.

Δειτε Επισης

Τα 37 πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου-Τα δωμάτια, οι κλίνες και πώς κατανέμονται ανά επαρχία(pics)
Γιώργος Τοφινής: Το όραμα της ΕΤΑΠ για την επαρχία Αμμοχώστου-Ανέκαθεν πρωτοπόρα στον τομέα του τουρισμού
City of Dreams Mediterranean: Επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παγκύπρια Οργάνωση Τυφλών
Δεύτερο καλύτερο στην κατηγορία του στην Ευρώπη το αεροδρόμιο Λάρνακας-Αναγνώριση από το ACI Europe
Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa: Φιλοξένησε την ιστορική επίσκεψη Ναρέντρα Μόντι στην Κύπρο
Παράταση ενός χρόνου για την αδειοδότηση ξενώνων-Γιατί κρίθηκε αναπόφευκτη από την Βουλή
Ποιοι εκλέγηκαν και ποιοι επανεκλέγηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο του «Ρόδον»-Ψηφίστηκε η καταβολή μερίσματος
Πεντακόσιες επιπλέον πτήσεις ημερησίως στον εναέριο χώρο της Κύπρου-«Ομαλή ροή παρόλες τις προκλήσεις»
Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο
Emirates: Αποκαλυπτήρια του νέου αεροσκάφους A350 στη διεθνή έκθεση «Paris Air Show 2025»