Powered by

Σχέδιο επιχορήγησης εργοδοτουμένων για ορεινά θέρετρα και ξενοδοχεία του Πύργου Τηλλυρίας

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διάθεση από το Κεντρικό Ταμείο Αδειών ποσού ύψους €937.000 για τη λειτουργία του σχεδίου επιχορήγησης αδειών εργοδοτουμένων για το 2023, για τα ορεινά θέρετρα και τα ξενοδοχεία του Πύργου Τηλλυρίας.

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων εισηγήθηκε τη διάθεση ποσού ύψους €937.000 για τη λειτουργία του σχεδίου και κατά το 2023.

Το εν λόγω ποσό έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Κεντρικού Ταμείου Ασφαλίσεων και δικαιούχοι του σχεδίου είναι οι εργοδοτούμενοι που έχουν δικαίωμα σε απολαβές άδειας από το Κεντρικό Ταμείο Αδειών για το έτος 2022, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο σχέδιο οι ίδιοι ή οι σύζυγοί τους κατά τον τελευταίο ένα χρόνο, δηλαδή το 2022. Ανώτατο ποσό επιχορήγησης είναι €50 κατ’ άτομο την ημέρα και παρέχεται για περίοδο από Κυριακή σε Παρασκευή, δηλαδή πέντε διανυκτερεύσεις.

Δειτε Επισης

ΕΤΑΠ: Εντατικά συνεχίζεται η ψηφιακή εκστρατεία για προώθηση της τουριστικής Πάφου-Οι αγορές στόχοι
«AEGEAN Easter Crew»: Η πασχαλινή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης της εθελοντικής ομάδας εργαζομένων της AEGEAN
Με φόρα από πέρσι... Συνεχίζει σε υψηλές πτήσεις ο τουρισμός-«Προμηνύεται ένα δυναμικό τουριστικό έτος»
Emirates: Γιορτάζει το Πάσχα με γαστρονομικές και ψυχαγωγικές προτάσεις
Γεμίζουν τα ξενοδοχεία λόγω του τριπλού Πάσχα-Συγκρατημένη αισιοδοξία για το πρώτο εξάμηνο
Έρχεται το Minthis Music Festival 2025-Μια συμφωνία κομψότητας και πολιτισμού
Οι ρυθμίσεις της Hermes για τους χώρους στάθμευσης στο αεροδρόμιο Λάρνακας για διευκόλυνση των επιβατών
Mια νέα γευστική εμπειρία από την PUNIN GROUP: THE CROISSANT by PUNIN
Εκστρατεία «ιατρικής ενημέρωσης» από Wizz Air ενόψει της αυξημένης ταξιδιωτικής κίνησης του Πάσχα
Ειδικά πακέτα διακοπών για τις εορτές του Πάσχα από ξενοδοχεία της επαρχίας Αμμοχώστου