Powered by

Σχέδιο επιχορήγησης εργοδοτουμένων για ορεινά θέρετρα και ξενοδοχεία του Πύργου Τηλλυρίας

Το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διάθεση από το Κεντρικό Ταμείο Αδειών ποσού ύψους €937.000 για τη λειτουργία του σχεδίου επιχορήγησης αδειών εργοδοτουμένων για το 2023, για τα ορεινά θέρετρα και τα ξενοδοχεία του Πύργου Τηλλυρίας.

Το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων εισηγήθηκε τη διάθεση ποσού ύψους €937.000 για τη λειτουργία του σχεδίου και κατά το 2023.

Το εν λόγω ποσό έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό του Κεντρικού Ταμείου Ασφαλίσεων και δικαιούχοι του σχεδίου είναι οι εργοδοτούμενοι που έχουν δικαίωμα σε απολαβές άδειας από το Κεντρικό Ταμείο Αδειών για το έτος 2022, οι οποίοι δεν συμμετείχαν στο σχέδιο οι ίδιοι ή οι σύζυγοί τους κατά τον τελευταίο ένα χρόνο, δηλαδή το 2022. Ανώτατο ποσό επιχορήγησης είναι €50 κατ’ άτομο την ημέρα και παρέχεται για περίοδο από Κυριακή σε Παρασκευή, δηλαδή πέντε διανυκτερεύσεις.

Δειτε Επισης

Mayday από IATA... Σε κίνδυνο ο στόχος απαλλαγής των αερομεταφορών από τον άνθρακα το 2050
Ενδιαφέρον εταιρειών για θαλάσσια σύνδεση με Ισραήλ και Λίβανο-Μεγαλώνει ο τομέας της κρουαζιέρας στην Κύπρο
Σπάει τα κοντέρ ο τουρισμός… Το ρεκόρ τετραμήνου, οι κύριες αγορές και πώς κινήθηκαν Ρωσία και ΗΠΑ
Μεγάλη αεροπορική συμμαχία στις ΗΠΑ-Τι φέρνει η συμφωνία JetBlue και United Airlines
Η ΕΤΑΠ Λευκωσίας βασικός εταίρος έργου για ενίσχυση τουριστικών ΜμΕ-Συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση στη Βενετία
Η Wizz Air ενισχύει το σχέδιο customer compass με νέο ορόσημο στον στόλο της
Άνοιξε τις πύλες του για τη νέα σεζόν το Serena Beach Restaurant (pics)
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας εγκαινιάζει την πρωτοβουλία«Meeting the Blue at Ayia Napa Marina for a good cause!»
Επανάσταση στην εμπειρία καφέ στην Κύπρο-Η ASBIS παρουσιάζει το αυτοματοποιημένο 24/7 Robo Café
Η Emirates ενισχύει την παρουσία της στο Roland-Garros 2025 για 13η συνεχόμενη χρονιά