Η κρυφή οικονομία των data «αποκαλύπτεται» στο 2ο CITEA Digital Cyprus Conference

Η οικονομία δεδομένων του κάθε Οργανισμού είναι ένα κρυμμένο διαμάντι που περιμένει να ανακαλυφθεί. Η ανάλυση των data βοηθά στο να εντοπίζονται τάσεις, διευκολύνοντας την ανάπτυξη στοχευμένων στρατηγικών μάρκετινγκ και βελτιωμένων εμπειριών πελατών.

Τα δεδομένα αυξάνουν το κέρδος. Επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να λαμβάνουν αποφάσεις που βελτιστοποιούν τη λειτουργική αποδοτικότητα, μειώνουν το κόστος και εντοπίζουν νέες ευκαιρίες στην αγορά.

Επιπλέον, τα δεδομένα παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και τις προτιμήσεις των πελατών, με αποτέλεσμα οι Οργανισμοί να προσαρμόζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, να βελτιώνουν τα επίπεδα ικανοποίησης των πελατών και εν τέλει να αυξάνουν τις πωλήσεις και τα έσοδα.

Πώς μπορούν να ρίξουν φως σε αυτή την κρυμμένη οικονομία οι Οργανισμοί και να τη χρησιμοποιήσουν μέσα από τον φακό της διαχείρισης δεδομένων για να ξεκλειδώσουν την πραγματική της αξία; Απάντηση στο ερώτημα θα δώσει στο 2ο CITEA Digital Cyprus Conference 2023 ο Φρανκ Ζερβός, Διευθυντής Solution Engineering της Oracle.

Τρεις δεκαετίες εμπειρίας

Ο Φρανκ Ζερβός είναι ο Solution Engineering Director με έδρα την Oracle στην Ελλάδα. Έχει διατελέσει σε πολλές διευθυντικές θέσεις τόσο στις πωλήσεις όσο και στην παροχή υπηρεσιών και διαθέτει περισσότερο από 30 χρόνια εμπειρίας στην τεχνολογία της Oracle και στην Πληροφορική.

Τα τελευταία 15 χρόνια, έχει συνεργαστεί με πολυάριθμους πελάτες από διάφορους βιομηχανικούς κλάδους και διάφορες χώρες, διευθύνοντας αρκετές ομάδες συμβούλων πωλήσεων στην Κεντρική-Ανατολική Ευρώπη.

Σήμερα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση των ομάδων Technology Solution Engineering για την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Βουλγαρία, τη Μάλτα και το Καζακστάν, υποστηρίζοντας τις πωλήσεις αδειών χρήσης της Oracle.

Έξυπνες τεχνολογίες και ψηφιακή ζωή

Tο 2ο CITEA Digital Cyprus Conference 2023, διοργανώνεται στις 22 Ιουνίου στο Hilton Nicosia και θα παρουσιάσει τις νέες τάσεις των έξυπνων τεχνολογιών που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια. Το σπουδαίο γεγονός δεν περιορίζεται στην έξυπνη τεχνολογία, αλλά καλύπτει ευρεία θεμάτων που αφορούν στη ψηφιακή ζωή: Η πρώτη ενότητα με τίτλο «Innovation In Business» περιέχει ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικές με την καινοτομία στις επιχειρήσεις, ενώ, στο δεύτερο μέρος, το «All About Smart» οι Σύνεδροι θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις γύρω από την έξυπνη τεχνολογία και το πώς μπορούν να την αξιοποιήσουν στους Οργανισμούς τους. Το τρίτο μέρος φέρει τον τίτλο «Smart Cyprus: Todays Reality And Future Prospects» και θα περιέχει σειρά συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθούν οι τρέχουσες συνθήκες σε τοπικό επίπεδο και οι προοπτικές του μέλλοντος.

Σε ποιους απευθύνεται το Συνέδριο

Ενδιαφέρει στελέχη C-level κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που επιδιώκουν να εξερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την εγκαθίδρυση ψηφιακής κουλτούρας στην επιχείρησή τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, Dataknights, Datatech, Huwaei, IBM, KPMG, Kyndryl, NetU, Parsectix, SoftOne, Xenatus Global

Robotics Solution Partner: ASBIS

Εκθέτες: GrantXpert Consulting, Hellenic Bank, Fortinet, MS Electronics, Philip Morris Cyprus, Veracloud

Ακαδημαϊκός Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Υποστηρικτής: IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στα Artemis Accords-Φιλοδοξεί να γίνει αναπόσπαστο μέρος της διεθνούς διαστημικής κοινότητας
Cyprus Fintech Summit 2024: Η συγκέντρωση που πρόκειται να πυροδοτήσει την καινοτομία και την τεχνητή νοημοσύνη
Πρώτος εταιρικός και πλέον ένας από τους σημαντικούς δωρητές του TechIsland η PwC Κύπρου
Τα αποτελέσματα της έρευνας CITEA και η ανάλυση του Δείκτη CITEA-Τα σημαντικά ευρήματα
Το λογισμικό FRCS της Prognosys Solutions επαναπιστοποιήθηκε με το XBRL
Η IBM παρουσιάζει τα Granite 3.0: Υψηλής απόδοσης μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης για επιχειρήσεις
Δυναμική παρουσία κυπριακών επιχειρήσεων πληροφορικής στην Έκθεση GITEX στο Ντουμπάι
Το cloud ERP ακολουθεί την ανάπτυξη της επιχείρησής σας-To σύστημα της Softone
Καλώδιο οπτικών ινών συνολικού μήκους 521.020 χιλιομέτρων για να συνδέσει Κύπρο, Ελλάδα, Ισραήλ, Γαλλία και Ιταλία
Samsung: Αναπτύσσει την πρώτη DRAM 24Gb GDDR7 για AI Computing επόμενης γενιάς-Tαχύτητα άνω των 40Gbps