Η Athanasiou & Associates LLC, νέος νομικός σύμβουλος της AAS Business Consulting Agency

H AAS Business Consulting Agency είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με την Athanasiou & Associates LLC, η οποία θα αποτελεί τον στρατηγικό συνεργάτη και νομικό σύμβουλο μας.

Η Athanasiou & Associates LLC αποτελεί το «next best think» της Κύπρου στον χώρο των Law Firms. Θα προσφέρει συμβουλές στα στελέχη της εταιρείας μας σχετικά με ποικίλα νομικά ζητήματα και παράλληλα θα προσδιορίσει τις πολιτικές εσωτερικής διακυβέρνησης καθώς και την τακτική παρακολούθησης.

Επίσης θα έχει την ευθύνη της σύνταξης και της παγιοποίησης συμφωνιών, συμβολαίων και άλλων νομικών εγγράφων, ώστε να διασφαλίζονται τα πλήρη νόμιμα δικαιώματα της εταιρείας.

Η Athanasiou & Associates LLC θα παρέχει αποτελεσματικές τεχνικές διαχείρισης κινδύνου και παροχή προνοητικών συμβουλών σε πιθανά νομικά ζητήματα ενώ θα έχει την ευθύνη της επικοινωνίας και διαπραγμάτευσης με ρυθμιστικούς φορείς, εξωτερικούς συμβούλους και δημόσιες αρχές κ.λπ. Παράλληλα θα παρέχει διευκρινήσεις σχετικά με τη νομική γλώσσα ή προδιαγραφές σε όλα τα εταιρικά στελέχη.

Τέλος η Athanasiou & Associates LLC θα αποτελεί στον στρατηγικό συνεργάτη μας στο τομέα των υπηρεσιών Lobbying που αφορούν την επικοινωνία και την επιρροή σε πολιτικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο, βοηθώντας τις επιχειρήσεις και τις προσωπικότητες να διαμορφώσουν το περιβάλλον που τους ευνοεί.

Η Ραφαέλλα Θρασυβούλου, Business Consultant της AAS Business Consulting Agency τονίζει μεταξύ άλλων ότι « η Athanasiou & Assosiates LLC και προσωπικά η Founder κ. Μαρία Αθανασίου αποτελεί έναν εξειδικευμένο Νομικό Σύμβουλο που θα επιβλέπει τις νομικές πτυχές της εταιρείας μας. Θα προφυλάσσει τη φήμη μας, διασφαλίζοντας ότι η εταιρεία ακολουθεί αυστηρά τους νομικούς κανόνες και θα παρέχει νομικές συμβουλές στη διοίκηση σε σχέση με όλα τα νομικά ζητήματα.

Η AAS Business Consulting Agency όπως είναι γνωστό από την 1η Ιουνίου έχει εισέρθει με δυναμισμό σε μια νέα εποχή αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες της και προσφέροντας ολοκληρωμένες και σύγχρονες επιχειρηματικές λύσεις σε Consulting τομείς όπως Financial, Tourism/Food & Restaurant, Events. Επίσης η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες Business Coaching, Exclusive Digital Advertising και φυσικά επικοινωνίας Marketing & Digital.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο