Η payabl. ενισχύει τους λιανοπωλητές με τερματικά POS

Η payabl., κορυφαία παγκόσμια εταιρεία πληρωμών, παρουσιάζει τα νέας τεχνολογίας τερματικά αποδοχής καρτών POS (point-of-sale) για κατ’ ιδίαν πληρωμές. Ξεκινώντας από την Κύπρο, και στη συνέχεια σε περισσότερες αγορές, τα τερματικά payabl. POS θα ενισχύσουν τους λιανοπωλητές στην περαιτέρω αξιοποίηση των πολυκαναλικών (omnichannel) πωλήσεών τους, υποστηρίζοντας συναλλαγές που πραγματοποιούνται με Visa και Mastercard, καθώς και πληρωμές μέσω digital wallets, όπως Google και Apple Pay.

Έρευνα του Harvard Business Review αποκαλύπτει ότι το αγοραστικό κοινό που έχει στη διάθεσή του ένα ευρύ φάσμα καναλιών πληρωμής, ξοδεύει 4% περισσότερο, σε σχέση με τους αγοραστές σε μονοκαναλικά σημεία. Τα νέα τερματικά payabl. POS στοχεύουν να ξεκλειδώσουν αυτή τη δυνατότητα, δημιουργώντας μια ευκολότερη εμπειρία πολυκαναλικών πληρωμών για τους λιανοπωλητές, επιτρέποντάς τους να χρησιμοποιούν έναν πάροχο τόσο για τις online, όσο και για τις κατ' ιδίαν πληρωμές.

«Με την προσθήκη των τερματικών POS της payabl., διαθέτουμε πλέον μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων υποστηρίζοντας αρμονικά την επεξεργασία συναλλαγών με κάρτες που οι καταναλωτές έχουν στην κατοχή τους τη δεδομένη στιγμή της αγοράς ή και όχι. Αυτό επιτρέπει στους εμπόρους να διατηρούν μια ενοποιημένη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα καλύπτοντας όλα τα κανάλια πωλήσεων, διασφαλίζοντας έτσι την άνεση και αποτελεσματικότητα στις εργασίες τους. Η εξέλιξη αποτελεί επίσης μέρος της σταδιακής παρουσίασης του payabl.one, της νέας ολοκληρωμένης μας πλατφόρμας που θα καλύπτει ολιστικά τις ανάγκες των εμπόρων», αναφέρει η Ugne Buraciene, Group CEO της payabl.

pospayabl2

Ο Θεόδωρος Χατζηστυλλής, Head of Acquiring & Cyprus Country Manager της payabl., δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε επίσημα σήμερα τα τερματικά payabl. POS και επεκτείνουμε την παρουσία μας στον πολυκαναλικό χώρο πληρωμών. Ειδικότερα που η εξέλιξη αυτή γίνεται σε συνεργασία με τη Mastercard. Τα τερματικά payabl. POS δεν είναι μόνο ένα καίριο μέρος της αναπτυξιακής πορείας της εταιρείας μας, αλλά υποστηρίζουν επίσης την αποστολή μας να ενισχύουμε την ανάπτυξη των εμπόρων. Η έναρξη των τερματικών payabl. POS από την Κύπρο αποτελεί το πρώτο στάδιο του φιλόδοξου στρατηγικού μας πλάνου για τη διεύρυνση των προϊόντων μας, καθώς προγραμματίζουμε εντός του τρέχοντος έτους να επεκταθούμε σε όλες τις χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης».

Η payabl. διαθέτει διευρυμένη παρουσία στην Κύπρο, με το μεγαλύτερο της γραφείο στη Λεμεσό να στελεχώνεται από σχεδόν 100 άτομα. Ο πάροχος υπηρεσιών πληρωμών (paytech), με τη διάθεση των τερματικών POS έρχεται να καλύψει μια σημαντική ανάγκη στην Ευρώπη, ξεκινώντας από την Κύπρο, για αντικατάσταση των απαρχαιωμένων, υπάρχοντών συστημάτων που χρησιμοποιούν ένα λειτουργικό σύστημα κλειστού βρόχου, με ευέλικτα τερματικά POS βασισμένα σε τεχνολογία API (Application Programming Interface), και με λειτουργικό σύστημα android.

Ο Ισίδωρος Μεζόπουλος, Διευθυντής στη Mastercard, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ξεκινάμε αυτή τη συνεργασία με την payabl. για τη νέα λύση τερματικών POS της, η οποία θα απλοποιήσει την αποδοχή πληρωμών με κάρτες για καταστήματα λιανικής όλων των μεγεθών. Οι πληρωμές πρέπει να είναι μια ασφαλής και απρόσκοπτη εμπειρία για όλους, γι' αυτό εμείς στη Mastercard πιστεύουμε ότι λύσεις όπως τα τερματικά payabl. POS μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα και να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνουν καλύτερα - στην εξυπηρέτηση των πελατών τους».

Μάθετε περισσότερα για τα τερματικά payabl. POS: https://payabl.com/pos-terminal

Δειτε Επισης

Στα €44.608.380,50 το εκδομένο μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας Κύπρου-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
Στην επενδυτική βαθμίδα BBB (χαμηλή) με σταθερή τάση η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδας από DBRS
Τράπεζα Κύπρου: Στο Δ.Σ. Christian Philipp Hansmeyer και William Stuart
Αιφνιδιαστική παραίτηση του CEO της HSBC
Κνοτ (ΕΚΤ): Ρεαλιστική η μείωση επιτοκίων τον Ιούνιο
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Moody's: Πιστωτικά θετική για την Ελληνική η απόκτηση της CNP