Η Skoda παρουσιάζει έξι καινούργια ηλεκτρικά μοντέλα μέχρι το 2026

Η Skoda Auto επιταχύνει τη μετάβαση της προς την ηλεκτρική κινητικότητα. Θα παρουσιάσει τέσσερα ολοκαίνουργια ηλεκτρονικά οχήματα και δύο ανανεωμένα μοντέλα της οικογένειας Enyaq. Με αυτό τον τρόπο, η τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να επεκτείνει τη γκάμα BEV σε έξι μοντέλα έως το 2026. Αυτό θα προέλθει με μια επένδυση 5,6 δισεκατομμυρίων ευρώ από την Škoda Auto έως το 2027.

Τα μοντέλα που θα προστεθούν στη γκάμα της μάρκας θα είναι compact BEV με την ονομασία Elroq, ένα ευρύχωρο «Combi» μοντέλο και ένα επταθέσιο SUV. Μοντέλα με τα οποία η Škoda θα επεκτείνει σημαντικά και θα διαφοροποιήσει τα πάντα μεγαλώνοντας έτσι και την ηλεκτρική της γκάμα. Κατά τη διάρκεια της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση, τα μοντέλα με μοντέρνους και εξαιρετικά αποδοτικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης και plug-in υβριδικά συστήματα μετάδοσης κίνησης θα συνεχίσουν να αποτελούν τον βασικό άξονα της γκάμας της Škoda. Με τις νέες γενιές των Superb και Kodiaq, τα εξαιρετικά Octavia, Kamiq και Scala καθώς και τα νέα μοντέλα BEV, η Skoda θα προσφέρει σύντομα τη μεγαλύτερη γκάμα στην ιστορία της: συνδυάζοντας τα καλύτερα και των δύο κόσμων και προσφέροντας στους πελάτες μοντέλα που θα καλύπτουν υψηλές απαιτήσεις.

skodaauto2


Ο Klaus Zellmer, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Škoda Auto, δήλωσε: «Με έξι νέα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα σε όλες τις κατηγορίες έως το 2026, η Škoda Auto κινείται ακόμη πιο γρήγορα προς τη βιώσιμη, ηλεκτρική ατομική μετακίνηση. Μαζί με τα νέα και εξαιρετικά αποδοτικά συμβατικά και υβριδικά μοντέλα μας, προσφέρουμε το καλύτερο και των δύο κόσμων – καλύπτοντας τις ανάγκες των υπαρχόντων και των νέων πελατών μας σε όλο τον κόσμο σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.

skodaauto3

Όλα τα μοντέλα BEV θα διαθέτουν τη χαρακτηριστική γλώσσα σχεδιασμού Modern Solid, η οποία υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά που καθορίζουν το DNA της μάρκας: στιβαρότητα, λειτουργικότητα και αυθεντικότητα. Κατά τα επόμενα χρόνια, η εταιρεία θα προσφέρει επομένως μια μεγάλη γκάμα προσιτών μοντέλων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες μετακίνησης των αντίστοιχων πελατών τους – με ηλεκτρικό, συμβατικό ή plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα δουν τα μοντέλα της Skoda στους εκθεσιακούς χώρους της Unicars και να κάνουν ένα test drive βιώνοντας μία μοναδική οδηγική εμπειρία.

Δειτε Επισης

Κίνα: Πώς χτίζει την παγκόσμια κυριαρχία της στην αυτοκινητοβιομηχανία
Βιώσιμη γαστρονομία: Η προστασία του περιβάλλοντος περνάει από το στομάχι
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Το Hyundai TUCSON πρώτο σε πωλήσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2024
Αυθεντικά αναλώσιμα HP: Η διαχρονική επιλογή για ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και βιωσιμότητα
Mall of Cyprus: Στρατηγικές αλλαγές, νέοι tenants και brands-Τέλος εποχής για K Cineplex
Ε.Ε.: Ήπια άνοδος στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Ιούνιο
Mall of Limassol: Με ισχυρή στήριξη και ηχηρούς tenants θα τρέξει το νέο εμπορικό κέντρο
Μία lady για ένα SIR-H BENTLEY Cyprus μετέφερε τον Sir Tom Jones στην Κύπρο
Fiat: 125 χρόνια ιταλικής φινέτσας, καινοτομίας και… «Dolce Vita»