Τέσσερις νέοι συνέταιροι στην Deloitte Κύπρου

Με τέσσερις νέους συνέταιρους ενισχύεται η διοικητική ομάδα της Deloitte Κύπρου, με ισχύ από την 1 Ιουνίου 2023. Πρόκειται για την Αλεξία Μιχαήλ και τον Σάββα Σάββα που αναλαμβάνουν Συνέταιροι στο Τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών, και τον Κυριάκο Χαραλαμπίδη στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, της Deloitte Limited. Επίσης, ο Κώστας Φιλίππου αναλαμβάνει Συνέταιρος στη Χατζηαναστασίου, Ιωαννίδη Δ.Ε.Π.Ε., μια ανεξάρτητη νομική οντότητα που είναι συνδεδεμένη με το δίκτυο Deloitte Legal.

Σχολιάζοντας την ένταξη των τεσσάρων νέων συνέταιρων, ο κ. Πιερής Μάρκου, Ανώτατος Εκτελεστικός Σύμβουλος της Deloitte Κύπρου, ανέφερε: «Μία δυνατή ηγετική ομάδα είναι επιτακτική για να επιτύχουμε τους στόχους μας όσον αφορά τη συνεχή μας επέκταση και ανάπτυξη σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους πελάτες μας, την επίλυση σύνθετων και πολύπλευρων προκλήσεων, την ανάπτυξη των ανθρώπων μας, καθώς και τη συνεισφορά μας στην ευρύτερη κοινωνία. Η Αλεξία, ο Σάββας, ο Κυριάκος και ο Κώστας αναδεικνύουν καθημερινά σημαντικές ηγετικές ικανότητες, συνεισφέρουν ουσιαστικά στην ανάπτυξη του οργανισμού και ενισχύουν τη φήμη της Deloitte εξυπηρετώντας τους πελάτες μας με ακεραιότητα και υψηλή ποιότητα. Αντιπροσωπεύουν επίσης το εύρος της τεχνογνωσίας που παρέχουμε ως οργανισμός».

Οι νέοι συνέταιροι

Αλεξία Μιχαήλ - Τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών, Deloitte Limited

Η Αλεξία έχει περισσότερα από 17 χρόνια εμπειρίας, παρέχοντας υπηρεσίες σε διάφορους κλάδους της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων του λιανικού και χονδρικού εμπορίου, των καταναλωτικών προϊόντων και της φιλοξενίας. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει αναπτύξει σημαντική εξειδίκευση και εκτεταμένη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο, και ηγείται των ελεγκτικών υπηρεσιών καθώς και συμβουλευτικών λογιστικών υπηρεσιών για εταιρείες του κλάδου.

deloittenewpartnersalexia

Η Αλεξία είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. Λογιστικής από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Είναι εγκεκριμένη λογιστής και μέλος του Institute of Chartered Accountants of England & Wales (ICAEW), μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ), και έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια στην Επιτροπή Λογιστικών Προτύπων του ΣΕΛΚ.

Σάββας Σάββα - Τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών, Deloitte Limited

Ο κ. Σάββα έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στην Κύπρο και το Ηνωμένο Βασίλειο. Εξειδικεύεται στον ασφαλιστικό κλάδο, παρέχοντας ελεγκτικές υπηρεσίες και συμβουλευτικές λογιστικές υπηρεσίες σύμφωνα με το Δ.Π.Χ.Α. 17, τόσο σε πελάτες με έδρα την Κύπρο όσο και την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή του δικτύου της Deloitte. Επίσης, παρέχει ελεγκτικές υπηρεσίες σε ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο πελατών, που δραστηριοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της φιλοξενίας και του λιανικού και χονδρικού εμπορίου και διανομής.

deloittenewpartnerssavva


Ο κ. Σάββα είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc. Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Manchester. Είναι εγκεκριμένος λογιστής και μέλος του Institute of Chartered Accountants of England & Wales (ICAEW), μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) και μέλος της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του ΣΕΛΚ.

Κυριάκος Χαραλαμπίδης - Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Deloitte Limited

Ο κ. Χαραλαμπίδης έχει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας, εξυπηρετώντας πελάτες σε διάφορους κλάδους με εξειδίκευση στην παροχή συμβουλών εταιρικής χρηματοδότησης, εταιρικών αποτιμήσεων και ετοιμασίας χρηματοοικονομικών μοντέλων, υπηρεσιών δικανικής λογιστικής, διενέργεια μελετών βιωσιμότητας, ετοιμασία χρηματοοικονομικών προβλέψεων, άντληση μετοχικού και δανειακού κεφαλαίου, συγχωνεύσεις και εξαγορές, αναδιαρθρώσεις, καθώς και έργα χρηματοοικονομικής δέουσας επιμέλειας, στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Είναι επίσης ο Επικεφαλής του τομέα Αναδυόμενων Εταιρειών Υψηλής Ανάπτυξης της Deloitte Private στη Μέση Ανατολή.

deloittenewpartnerskyriacosch

Ο κ. Χαραλαμπίδης είναι κάτοχος B.A. (Hons) στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Lancaster και M.Sc. στα Οικονομικά & Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Warwick. Είναι εγκεκριμένος λογιστής και μέλος του Institute of Chartered Accountants of England & Wales (ICAEW), καθώς και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Είναι επίσης κάτοχος του Advanced Certificate της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, και κατέχει τον τίτλο Chartered Financial Analyst (CFA) από το CFA Institute.

Κώστας Φιλίππου - Χατζηαναστασίου, Ιωαννίδη Δ.Ε.Π.Ε. (μέλος του δικτύου Deloitte Legal)

Ο κ. Φιλίππου είναι δικηγόρος με περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στον χώρο. Οι κύριοι τομείς της πρακτικής του περιλαμβάνουν το χειρισμό εταιρικών, εμπορικών, αστικών και ποινικών δικαστηριακών υποθέσεων, όπου ασχολείται κυρίως με πολύπλοκες και υψηλής αξίας διασυνοριακές εταιρικές και εμπορικές διαφορές, συμπεριλαμβανομένων, υποθέσεων που σχετίζονται με διαφορές μετόχων, απάτης και οικονομικού εγκλήματος. Εξειδικεύεται επίσης στο δίκαιο των στοιχημάτων και των τυχερών παιχνιδιών. Συχνά συμβουλεύει διεθνείς πελάτες σε ρυθμιστικά θέματα, καθώς και σε θέματα επίλυσης διαφορών. Ο κ. Φιλίππου έχει επίσης αναδειχθεί από το Legal500 ως προτεινόμενος δικηγόρος στον τομέα της επίλυσης διαφορών για πολλά χρόνια.

deloittenewpartnersfilippou

Ο κ. Φιλίππου είναι κάτοχος LL.B. (Hons) και LL.M. στο Διεθνές Δίκαιο, και τα δύο από το Πανεπιστήμιο του Hull. Το 2009 απέκτησε τον τίτλο του Barrister στην Αγγλία και Ουαλία από το Honourable Society of the Middle Temple, ενώ από το 2010 είναι εγγεγραμμένος στον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο.

«Είμαστε περήφανοι για κάθε έναν από τους νέους συνέταιρούς μας. Η προαγωγή σε συνέταιρο είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην επαγγελματική τους πορεία, και είναι ένα μία αναγώριση που κερδίσανε με το πάθος και την αφοσίωσή τους. Είμαστε βέβαιοι πως θα συμβάλουν όλοι με θετικό αντίκτυπο προς τους πελάτες, τους ανθρώπους και την κοινωνία μας», είπε ο κ. Μάρκου κλείνοντας.

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής