ServPRO: Στους 10 καλύτερους παρόχους επαγγελματικών υπηρεσιών στην Μέση Ανατολή

Το διεθνούς κύρους περιοδικό Industry Outreach κατέταξε τη ServPRO ανάμεσα στους των 10 Καλύτερους Παρόχους Επαγγελματικών Υπηρεσιών στην Μέση Ανατολή.

Η ServPRO είναι κορυφαίος πάροχος επιχειρηματικών και εταιρικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Η αναγνώριση αποδεικνύει την αταλάντευτη αφοσίωση της εταιρείας στην αριστεία και την ικανότητά της να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της.

Η ServPRO, που ιδρύθηκε και ηγείται από τον Πέτρο Θεοδότου FCCA, έχει γίνει η εταιρεία επιλογής για τις επιχειρήσεις που αναζητούν ένα one-stop shop για όλες τις επαγγελματικές τους απαιτήσεις. Η ServPRO παρέχει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που βοηθά τις επιχειρήσεις να θέσουν στέρεες βάσεις και να επιτύχουν στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά.

Ανακαλώντας την επιτυχία της εταιρείας, ο Πέτρος Θεοδότου δηλώνει:

«Πριν από 12 χρόνια, είχα την ιδέα να ιδρύσω μια εταιρεία με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών τομέων με τη μορφή ενός One-Stop-Shop.

Πίστευα ότι ο κρίκος που έλειπε για την παροχή όλων των υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ήταν η δυνατότητα συγκέντρωσης μιας ομάδας ικανών επαγγελματιών.

Αυτό θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους ξένους επενδυτές και τους διεθνείς οργανισμούς που επιθυμούν να εγκατασταθούν και να δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο με όλη την απαραίτητη υποστήριξη και τις επαγγελματικές υπηρεσίες διαθέσιμες από ένα μόνο σημείο επαφής, αποφεύγοντας έτσι την ταλαιπωρία της αναζήτησης επαγγελματιών σε διάφορους τομείς και εταιρείες.

Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε επιτύχει ετήσια ανάπτυξη και επέκταση σε νέες και αναδυόμενες αγορές.»

Η ακλόνητη δέσμευση της ServPRO στην αριστεία και το ισχυρό σύνολο αξιών, όπως η αφοσίωση, η υπευθυνότητα, η εκπαίδευση, η λογοδοσία και η παρακίνηση, τη διακρίνουν από άλλες εταιρείες του κλάδου. Η εταιρεία είναι υπερήφανη για την καλλιέργεια μιας κουλτούρας που έχει ως προτεραιότητα τον πελάτη και τον άνθρωπο, αναγνωρίζοντας ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και ζωτικής σημασίας. Κατά συνέπεια, η ServPRO διασφαλίζει ότι οι υπηρεσίες της είναι προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Η ομάδα επαγγελματιών της ServPRO διαθέτει πλούσια εμπειρία και γνώσεις, επιτρέποντας της να παρέχει στους πελάτες της συμβουλές και λύσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία στέρεων επιχειρηματικών βάσεων. Η δέσμευση της στην αριστεία και η αφοσίωση της στους πελάτες της έχουν κερδίσει επάξια τη φήμη της ως κορυφαίος πάροχος επαγγελματικών και εταιρικών υπηρεσιών.

Η τεχνογνωσία και η αφοσίωση της ServPRO στην αριστεία έχουν αναγνωριστεί από διεθνές οίκο στην Μέση Ανατολή. Η εταιρεία προσδοκά να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες της και να βοηθά τις επιχειρήσεις να επιτύχουν στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ServPRO και το ολοκληρωμένο φάσμα των υπηρεσιών της, επισκεφθείτε https://www.servpro.com.cy

Στοιχεία επικοινωνίας:

Όνομα: Πέτρος Θεοδότου FCCA (Ιδρυτής & Διευθύνων Σύμβουλος)

Εταιρεία: ServPRO Accountants & Consultants

Διεύθυνση: Κινύρας 1, Kinyras Tower, 3ος όροφος, 1102 Λευκωσία, Κύπρος

Τηλ.: +357 22 021100

Η-ταχυδρομείο: info@servpro.com.cy

Ιστοσελίδα: https://www.servpro.com.cy

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο