Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

AstroBank: Προς πώληση πολυτελείς οικίες σε Λευκωσία, Λάρνακα, και Λεμεσό

Η AstroBank διαθέτει προς πώληση πολυτελείς οικίες στις περιοχές Λευκωσίας, Λάρνακας, και Λεμεσού.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

1

Ανεξάρτητη οικία 300 τ.μ. σε οικόπεδο 511 τ.μ. Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR497 Ενδεικτική τιμή €576.450

Το ακίνητο αποτελεί ανεξάρτητη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων. Εφάπτεται επί της οδού Φαν Νταϋκ αρ. 6, περίπου 120μ νότια του κυκλικού κόμβου K - Cineplex. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια και ο 2ος όροφος από δύο ακόμη υπνοδωμάτια. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης και πισίνα.

2

Ανεξάρτητη οικία 352 τ.μ. Αγλαντζία, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR321 Ενδεικτική τιμή €656.250

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Διονυσίου Σολωμού στην Αγλαντζιά. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, WC, ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, το ένα με en-suite. Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, μπάρμπεκιου, πισίνα και καλυμμένος χώρος στάθμευσης.

3

Πολυτελής Έπαυλη 1,150 τ.μ. Τσέρι, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR162 ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το ακίνητο εμπίπτει εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Τσερίου, περί τα 300μ βορειοδυτικά της Λεωφ. Τσερίου. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνια, καθιστικό, βιβλιοθήκη και WC ξένων. Ο όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, όλα με en-suite, γκαρνταρόμπα και τζάκι. Στο ημιυπόγειο υπάρχει κουζίνα, καθιστικό, χώρος ψυχαγωγίας, αποδυτήρια και τζακούζι. Διαθέτει κ/θ πετρελαίου καθώς και κεντρικό σύστημα κλιματισμού. Εμβαδόν κύριας κατοικίας 1,150 τ.μ. Εξωτερικά υπάρχει κήπος, πισίνα, κιόσκια, καλυμμένοι χώροι στάθμευσης, ψησταριά, ξενώνας (450 τ.μ.) και κτίριο προσωπικού (160 τ.μ.). Εμβαδόν γης 10,000 τ.μ. Έτος κατασκευής 1998. Ενεργειακή Απόδοση τάξης D

4

Ανεξάρτητη Οικία 474 τ.μ. Αγίοι Τριμιθιάς, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR189 Ενδεικτική τιμή €646.000

Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Χριστιάνας Χριστοφίδου 3. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό, τουαλέτα και δωμάτιο υπηρεσίας ενώ ο όροφος αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια, (το κυρίως με en-suite), βοηθητική κουζίνα και μπάνιο με τουαλέτα. Εμβαδόν κατοικίας 474 τ.μ. Διαθέτει κ/θ πετρελαίου και τζάκι. Εξωτερικά υπάρχει κήπος, καλυμμένος χώρος στάθμευσης, ψησταριά ενώ περιμετρικά η κατοικία είναι περιτοιχισμένη. Εμβαδόν γης 2,735 τ.μ.

5

Ανεξάρτητη Οικία 603 τ.μ. Μαρώνι, Λάρνακα Κωδικός Ακινήτου: PIR320 Ενδεικτική τιμή €497.000

Το ακίνητο βρίσκεται στην κοινότητα Μαρωνίου με απρόσκοπτη θέα προς την θάλασσα. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τέσσερα υπνοδωμάτια (το κυρίως με en-suite), σοφίτα και ημιυπόγειο (εσωτερικοί χώροι 315 τ.μ.). Διαθέτει σύστηματα πυρανίχνευσης και συναγερμού. Εξωτερικά υπάρχει καλυμμένη βεράντα (182 τ.μ.), ακάλυπτη βεράντα 39τμ, bbq και μεγάλος κήπος. Εμβαδόν γης 1,338 τ.μ.

6

Ανεξάρτητη Οικία, 360 τ.μ. Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR338 Ενδεικτική τιμή €683.550

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Αρχ. Κυπριανού στον Άγιο Δομέτιο. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, γραφείο, ανελκυστήρα και WC ξένων ενώ ο 1ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια (το ένα με en-suite) και ο 2ος όροφος αποτελείται από το κυρίως υπνοδωμάτιο. Διαθέτει κεντρική θέρμανση πετρελαίου. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, μπάρμπεκιου, πισίνα, δωμάτιο υπηρεσίας και καλυμμένος χώρος στάθμευσης. Εμβαδόν γης 543 τ.μ.

7

Ημιτελής έπαυλη 1,525 τ.μ. σε γη 3,383 τ.μ. Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός Κωδικός Ακινήτου: PIR489 ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το ακίνητο διαθέτει θέα προς την θάλασσα με ισόγειο που αποτελείται από είσοδο με σιντριβάνι, γραφείο, δύο WC, τραπεζαρία, τέσσερα καθιστικά, κουζίνα με τραπεζαρία και τουαλέτα με ντους.

Ο πρώτος όροφος αποτελείται από καθιστικό, πλυσταριό και τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία εκ των οποίων με en-suite. Εξωτερικά, το σπίτι διαθέτει βεράντες, πισίνα υπερχείλισης με τζακούζι, τοίχους αντιστήριξης, περιμετρικό τοίχο, δύο γκαράζ για επτά αυτοκίνητα και άλλους βοηθητικούς χώρους. Διαθέτει επίσης, οικία φιλοξενούμενων: 72 τ.μ. δωμάτιο ασφαλείας: 14 τ.μ. υπόγειο: 344 τ.μ. μηχανοστάσιο: 82 τ.μ. home cinema, κελάρι και χρηματοκιβώτιο.

8

Ανεξάρτητη ημιτελής οικία 1,306 τ.μ. Αγλαντζιά, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR266 ΤΙΜΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Το ακίνητο βρίσκεται σε αδιέξοδο επί της οδού Καλλιθέας στον Δήμο Αγλαντζιάς. Το ισόγειο αποτελείται από κουζίνα, σαλόνι, καθιστικό, δύο υπνοδωμάτια και WC ενώ ο όροφος αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια (όλα με en-suite). Το υπόγειο (436 τ.μ.) αποτελείται από πισίνα, χώρο παιχνιδιών, σάουνα, κελάρι και αίθουσα σινεμά. Εμβαδόν εσωτερικών χώρων 836 τ.μ. Εξωτερικά υπάρχει πισίνα και χώρος μπάρμπεκιου. Εμβαδόν γης 4,410 τ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας 22575873

Δειτε Επισης

Στο τελικό στάδιο η διαμόρφωση νέας ολοκληρωμένης στεγαστικής στρατηγικής με έμφαση στην προσιτή στέγη
Ετήσια αύξηση 3,2% στον Δείκτη Τιμών Κατοικιών
Ακίνητα σε πολύ χαμηλές τιμές στη Λεμεσό από την Gordian
Έπεσαν υπογραφές για εγκατάσταση παιχνιδιών στον παιδότοπο του Προμαχώνα Καράφα
Πράσινο φως για νέο τουριστικό έργο αξίας €9,5 εκατ. στο Παραλίμνι
Τα έργα που αλλάζουν τη Λευκωσία και πώς γίνεται επιχειρηματικό κέντρο η εντός των τειχών πόλη
Altamira Real Estate: Δώδεκα νέα οικιστικά οικόπεδα προς άμεση αξιοποίηση στους Ελαιόκηπους
Neapolis Smart Eco City: Η ανάπτυξη μιας πραγματικής πόλης σε τεράστια έκταση
Άκυρος ο διαγωνισμός για το νέο κτήριο της Νομικής Υπηρεσίας-Επαναξιολογούνται άλλα έργα
Έπεσαν οι υπογραφές για την αναδιαμόρφωση του Παττίχειου Πάρκου-«Στολίδι για την Λάρνακα»