VTT Vasiliko: Σταθερά στο πλευρό του Συνδέσμου Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας

Η 30η Μαΐου έχει θεσπιστεί από τη Διεθνή Ομοσπονδία Multiple Sclerosis International Federation (MSIF) ως Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας ή Πολλαπλή Σκλήρυνση και γιορτάζεται με συντονισμένες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο. H VTT Vasiliko LTD (VTTV) συνεχίζει και φέτος την υποστήριξη μέρους του Προγράμματος Ψυχολογικής Στήριξης του Συνδέσμου Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας, του οποίου είναι κηδεμόνας, συμβάλλοντας στη στήριξη των ασθενών και των οικείων τους. Δεδομένου ότι η εξέλιξη της Πολλαπλής Σκλήρυνσης μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογική κατάσταση του ασθενούς, το πρόγραμμα αποσκοπεί στην παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε ατομικό, οικογενειακό και ομαδικό επίπεδο.

Η VTT Vasiliko Ltd, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της, προσφέρει ετήσια χορηγία στον Σύνδεσμο για την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ασθενείς - μέλη το, καθώς και τη διοργάνωση δράσεων, επιμορφωτικών ημερίδων, και άλλων απαραίτητων δραστηριοτήτων προς όφελος της βιωσιμότητας του Συνδέσμου, ενώ έχει προχωρήσει και στην υιοθέτηση μέρους του Προγράμματος Ψυχολογικής Στήριξης.

Ο Σύνδεσμος Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας είναι Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση (ΜΚΟ) που ιδρύθηκε το 1998 ως φιλανθρωπικό ίδρυμα. Ο Σύνδεσμος παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες σε ασθενείς - μέλη του που πάσχουν από Πολλαπλή Σκλήρυνση, τόσο στον χώρο του συνδέσμου όσο και κατ’οίκον. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν φυσιοθεραπεία, αρωματοθεραπεία, ψυχολογική στήριξη και φροντίδα κατ’οίκον με εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό. Ο στόχος του Συνδέσμου είναι να βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα τα άτομα με Πολλαπλή Σκλήρυνση, καθώς και τις οικογένειες τους προσφέροντας έτσι μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

O Managing Director της VTT Vasiliko Ltd, κ. Θάνος Πατρίκης δήλωσε σχετικά: «H VTT Vasiliko Ltd αποδεικνύει στην πράξη ότι είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινότητας με την οποία συνεργάζεται στενά και συμπάσχει μαζί της. Η ψυχολογική υποστήριξη αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα στην αποκατάσταση των ασθενών με Πολλαπλή Σκλήρυνση, καθώς βοηθάει στην ανάπτυξη τρόπων και μηχανισμών αντιμετώπισης της νόσου. Το έργο του Συνδέσμου Ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση Λάρνακας είναι αξιοθαύμαστο και εξαιρετικά ωφέλιμο, γι' αυτό εμείς ως εταιρεία βρισκόμαστε στο πλευρό του, βοηθώντας σε κάθε βήμα προκειμένου να συνεχίσει να παρέχει αυτήν την πολύτιμη υποστήριξη στα μέλη του».

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»