Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

10 YEARS ORB COMMUNICATIONS: Countless Executions. One Core.

Δέκα χρόνια δημιουργικής πορείας και επιτυχιών γιορτάζει φέτος η Orb Communications, καλωσορίζοντας τη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά της.

H Orb Communications ιδρύθηκε το 2013 και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην αγορά ως μία σύγχρονη, καινοτόμα και δυναμική εταιρεία επικοινωνίας, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας.

Πιστή σε όσα έχει ήδη πετύχει και με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες της, η Orb Communications συνεχίζει να πορεύεται με τη φιλοσοφία ενός boutique agency, διατηρώντας ένα εκλεκτό και πλούσιο πελατολόγιο, με ηχηρά ονόματα του κυπριακού επιχειρείν, που καλύπτουν όλους σχεδόν τους κλάδους της οικονομίας, όπως τον χρηματοοικονομικό, τον τομέα των τηλεπικοινωνιών, της εκπαίδευσης, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της εστίασης, του λιανεμπορίου και των τροφίμων.

Κλειδί για την επιτυχία της αποτελούν φυσικά οι άνθρωποί της. Η εταιρεία είναι στελεχωμένη με μία μεγάλη ομάδα από δημιουργικά μυαλά, που διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την ικανότητα να αφουγκράζονται τις ανάγκες των σημερινών καταναλωτών, δημιουργώντας ιδέες που κάνουν τη διαφορά και μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

«Η συμπλήρωση 10 χρόνων λειτουργίας της Orb Communications, δεν θα μπορούσε παρά να σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρείας μας σε μία νέα εποχή. Οικοδομώντας πάνω σε αυτά που έχουμε ήδη πετύχει, ενδυναμώνουμε την ομάδα μας και λειτουργώντας σαν μία οικογένεια, τηρούμε τη δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε σε προκλήσεις και να βρίσκουμε λύσεις με δημιουργικότητα και αυτοπεποίθηση. Με σκληρή δουλειά και ομαδικότητα θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε αποτελεσματικές εκστρατείες που προκαλούν συναισθήματα και χτίζουν σχέσεις με τους καταναλωτές», δήλωσε η Managing & Creative Director της Orb Communications, κα Νικολέττα Χαραλάμπους.

Στο πλαίσιο των 10 χρόνων της, η εταιρεία προχώρησε και στη δημιουργία ενός επετειακού λογοτύπου, το οποίο χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, συνεχή κίνηση και εναλλαγές χρωμάτων. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της Orb Communications, οι οποίοι καθημερινά αφιερώνουν όλη τους την ενέργεια και το πάθος τους για δημιουργία, εργάζονται ακούραστα, με ευελιξία και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες του κάθε πελάτη, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε το λογότυπο στο πιο κάτω link https://youtu.be/GrJ5-ql3LPM

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ