Almyra: Η εμπειρία σε ένα dog-friendly πεντάστερο ξενοδοχείο (photos)

Αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας της Thanos Hotels & Resorts αποτελεί η δημιουργία ξενοδοχειακών μονάδων, στις οποίες μπορούν να απολαύσουν άνετες και ξέγνοιαστες διακοπές τόσο οι επισκέπτες όσο και τα κατοικίδιά τους.

Το πεντάστερο ξενοδοχείο Almyra, στην Πάφο, έχει προνοήσει και για τους αγαπημένους τετράποδους φίλους, αφού αποτελεί dog-friendly προορισμό. Με την προσθήκη ενός υπερσύγχρονου πάρκου σκύλων και παρουσία εκπαιδευτών, το Almyra υποδέχεται τους επισκέπτες με το κατοικίδιό τους.

stkipoi

stpool2

stkipoipisina


Φροντίδα για τη διαμονή και τη διατροφή

Διασφαλίζοντας όλα τα απαραίτητα για τους ξεχωριστούς επισκέπτες, τους δίνει ως δώρο όνομα-ετικέτα και λιχουδιές, ενώ παρέχει επίσης περιποίηση (grooming) και ειδικά διαμορφωμένο μενού με επιλογές φαγητού για σκύλους.

stpool5

stpool3


Αξίζει να διευκρινιστεί ότι οι σκύλοι μπορούν να διακινηθούν σε όλους τους χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου υπό την επίβλεψη των ιδιοκτητών τους, έχοντας μαζί τους λουρί. Εξαίρεση αποτελεί το ειδικό πάρκο για σκύλους, στο οποίο οι τετράποδοι επισκέπτες μπορούν να είναι ελεύθεροι.

stdogplace2

stdogplace



Dog-friendly εμπειρία σε Almyra, Anassa και Annabelle

Η οικογένεια της Thanos Hotels & Resorts δείχνει την αγάπη και την φροντίδα της στα τετράποδα κατοικίδια σε όλες τις ξενοδοχειακές της μονάδες. Εκτός από το Almyra, τα σκυλάκια μπορούν να διαμείνουν επίσης στο Anassa και στο Annabelle, απολαμβάνοντας την dog-friendly εμπειρία και φιλοξενία.

stpool4

Οι σκύλοι θα πρέπει να είναι μικρού ή μεσαίου μεγέθους και να ζυγίζουν έως 15 κιλά.

stdomatio

Το μενού της υπηρεσίας δωματίου μόνο για σκύλους προσφέρει πολλά θρεπτικά κυρίως πιάτα και μια επιλογή από επιδόρπια. Οι ιδιοκτήτες δεν θα πρέπει να ανησυχούν ούτε για τη διαμονή του σκύλου τους, καθώς κρεβατάκια, κουβέρτες, μπολ για νερό και τροφή, αλλά και λιχουδιές θα περιμένουν τον τετράποδο φίλο τους.

stdomatio2


Βόλτα με τον σκύλο σε κάθε χώρο

Οι σκύλοι μπορούν να βολτάρουν πάντα μαζί με τους ιδιοκτήτες τους σε όλους τους χώρους, μεταξύ άλλων, στους καταπράσινους κήπους, στις πισίνες και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για σκύλους.

stkipoi2

stpool

stdogplace3

stdogplace4

Μπορούν επίσης να συνοδεύσουν τους ιδιοκτήτες τους για μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στο Ouzeri και πρωινό ή δείπνο στο Mosaics, καθώς επίσης και για ένα χαλαρό κοκτέιλ ή γεύμα στο Antasia Beach Club, τον all-day προορισμό του Ομίλου Thanos Hotels, σε κοντινή απόσταση από τα ξενοδοχεία Almyra και Annabelle.

stouzeri2

stouzeri3

stantasia

stantasia2

Τρανή απόδειξη της dog-friendly φιλοσοφίας της Thanos Hotels αποτελεί η μη κερδοσκοπική οργάνωση Simba Animal Aid, η οποία διασώζει, αποκαθιστά και παρέχει στέγη σε ζώα, ειδικά σκύλουςπου έχουν παραμεληθεί, κακοποιηθεί ή εγκαταλειφθεί.

stouzeri

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ