CIM: Εκδήλωση στη Λευκωσία για τα 45 χρόνια Teaching Success

Εκδήλωση εορτασμού της διαρκούς δέσμευσης στην επιτυχίας και τη μετεξέλιξη του κατά την 45η επέτειο του στο Cyprus Business School, πραγματοποιεί το CIM.

Το σπουδαίο γεγονός θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023, μεταξύ 17:00-19:00 στο Pralina Experience, Λευκωσία.

Παρουσία κυβερνητικών αξιωματούχων

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην παρουσία της Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, Αννίτας Δημητρίου η οποία και θα χαιρετήσει την εκδήλωση.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν επίσης ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Παναγιώτου και ο Δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ομιλία θα πραγματοποιήσει εξάλλου, ο Γενικός Διευθυντής του CIM, Γιάγκος Χατζηγιάννης καθώς και ο Ιδρυτής του, Θεοφάνης Χατζηγιάννης.

Το κατεξοχήν κυπριακό ίδρυμα εκπαίδευσης στελεχών

To Cyprus Institute of Marketing (CIM) ιδρύθηκε το 1978 και είναι το πρώτο κυπριακό business School. Ξεκίνησε τη λειτουργία του από τον Θεοφάνη Χατζηγιάννη και ομάδα διακεκριμένων καθηγητών. Κύριος σκοπός του ήταν να δώσει μία άλλη διάσταση στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και να συμπληρώσει ένα κενό που υπήρχε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του τόπου.

Όταν στο ξεκίνημα το CIM πρωτοπορούσε με το να προσφέρει πτυχία στο μάρκετινγκ, πολλοί αγνοούσαν εντελώς τη σημασία του για την επιτυχία οποιασδήποτε επιχείρησης. Διότι σήμερα το μάρκετινγκ μπορεί να είναι πολύ διαδεδομένο ως έννοια, όμως σίγουρα δεν θα ήταν σε αυτό το βαθμό χωρίς την παρουσία και τη συνεισφορά του CIM, το οποίο συνέβαλε ώστε πολλές επιχειρήσεις να γνωρίσουν την πρόοδο που απολαμβάνουν σήμερα.
Στα 45 χρόνια πορείας έχουν αποφοιτήσει πέραν των 10000 φοιτητών από την Κύπρο και το εξωτερικό και η μεγαλύτερη επιτυχία του CIM έγκειται στην τεράστια εξέλιξή τους, αφού διοικούν τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις όπου κι αν δραστηριοποιούνται. Το CΙΜ είναι το κατεξοχήν κυπριακό ίδρυμα όσον αφορά την εκπαίδευση στελεχών, αφού προσφέρει αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και η όλη φιλοσοφία του εδράζεται στην ανάπτυξη των στελεχών των επιχειρήσεων.

Πληροφορίες: https://www.imhbusiness.com/events/cim-45-years-of-teaching-success-nicosia/

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων