Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CYPIN: Οι τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες της Mitsubishi Heavy Industries

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρεία CYPIN, επίσημος αντιπρόσωπος της MITSUBISHI Heavy Industries στην Κύπρο, παρουσίασε στους πελάτες της συστήματα θέρμανσης και νερού Mitsubishi Heavy Industries, Q-Ton (αντλίες θερμότητας αέρα-νερού επαγγελματικής χρήσης) και Hydrolution (αντλίες θερμότητας αέρα-νερού οικιακής χρήσης) καθώς και τη νέα σειρά κλιματιστικών VRF_KXZ3.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην παρουσία 120 συνεργατών της εταιρίας, καλωσόρισε ο Evan Gavas , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της CYPIN, τονίζοντας πως η εταιρεία, με σημαντική παρουσία στην αγορά κλιματιστικών στην Κύπρο τα τελευταία 36 χρόνια, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των καινοτομιών γι’ αυτό και έχει καταστεί ένας σταθερός και αξιόπιστος συνεργάτης. Τόνισε επίσης τη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει να παρέχει αξιόπιστα προϊόντα και σωστή τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

cypin3


Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στην πιο εξελιγμένη εμπορική αντλία θερμότητας στην αγορά, την Q-Τon της Mitsubishi Heavy Industries, που υιοθετήθηκε από πολλά ξενοδοχεία, πανεπιστήμια, οινοποιεία και πολυτελείς επαύλεις με εξαιρετικά αποτελέσματα στην εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση κόστους όπως και εκπομπών αερίου του θερμοκηπίου.

Ακολούθως, μίλησε, εκ μέρους της Mitsubishi Heavy Industries Europe, ο Senior Technical Sales Engineer Raphael Fernandes, ο οποίος σε μια εκτενή παρουσίαση αναφέρθηκε στις σημαντικές εξελίξεις του Ομίλου στην Ευρώπη και παρουσιάστηκαν και μερικά case studies τόσο από την Ευρώπη όσο και από την Κύπρο.

cypin2

Δειτε Επισης

Παρουσιάστηκε το Αμφιθέατρο Μακάριος Γ΄ της Σχολής Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας»
Αναβάθμισε την καριέρα σου με μεταπτυχιακές σπουδές στη νομική
Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan