Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CYPIN: Οι τελευταίες εξελίξεις και καινοτομίες της Mitsubishi Heavy Industries

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίησε η εταιρεία CYPIN, επίσημος αντιπρόσωπος της MITSUBISHI Heavy Industries στην Κύπρο, παρουσίασε στους πελάτες της συστήματα θέρμανσης και νερού Mitsubishi Heavy Industries, Q-Ton (αντλίες θερμότητας αέρα-νερού επαγγελματικής χρήσης) και Hydrolution (αντλίες θερμότητας αέρα-νερού οικιακής χρήσης) καθώς και τη νέα σειρά κλιματιστικών VRF_KXZ3.

Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην παρουσία 120 συνεργατών της εταιρίας, καλωσόρισε ο Evan Gavas , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της CYPIN, τονίζοντας πως η εταιρεία, με σημαντική παρουσία στην αγορά κλιματιστικών στην Κύπρο τα τελευταία 36 χρόνια, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των καινοτομιών γι’ αυτό και έχει καταστεί ένας σταθερός και αξιόπιστος συνεργάτης. Τόνισε επίσης τη δέσμευση της εταιρείας να συνεχίσει να παρέχει αξιόπιστα προϊόντα και σωστή τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

cypin3


Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στην πιο εξελιγμένη εμπορική αντλία θερμότητας στην αγορά, την Q-Τon της Mitsubishi Heavy Industries, που υιοθετήθηκε από πολλά ξενοδοχεία, πανεπιστήμια, οινοποιεία και πολυτελείς επαύλεις με εξαιρετικά αποτελέσματα στην εξοικονόμηση ενέργειας, τη μείωση κόστους όπως και εκπομπών αερίου του θερμοκηπίου.

Ακολούθως, μίλησε, εκ μέρους της Mitsubishi Heavy Industries Europe, ο Senior Technical Sales Engineer Raphael Fernandes, ο οποίος σε μια εκτενή παρουσίαση αναφέρθηκε στις σημαντικές εξελίξεις του Ομίλου στην Ευρώπη και παρουσιάστηκαν και μερικά case studies τόσο από την Ευρώπη όσο και από την Κύπρο.

cypin2

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου