Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

CNP CYPRIALIFE: Επιβράβευσε τις παραγωγικές επιτυχίες των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων

Τις παραγωγικές επιτυχίες των Κορυφαίων Ασφαλιστικών της Συμβούλων, για το 2022, επιβράβευσε η CNP CYPRIALIFE, σε μια ξεχωριστή βραδιά που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στο Pavillion Hall, στη Λευκωσία με θεματικό τίτλο ‘’Ένας Κόσμος όλο επιτυχίες’’.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε όλο το Δίκτυο Πωλήσεων της Εταιρίας μαζί με στελέχη της Εταιρίας και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS κ. Τάκης Φειδία, απευθυνόμενος στους ασφαλιστικούς συμβούλους σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «πίσω από κάθε συμβόλαιο υπάρχει μια οικογένεια που ελπίζει, μια επιχείρηση που προστατεύεται, όνειρα που πραγματοποιούνται. Δημιουργούμε ισχυρές σχέσεις αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης. Προσπαθούμε να κάνουμε, με ασφάλεια, καλύτερες τις ζωές των ανθρώπων και να είμαστε πάντα δίπλα τους. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από αυτό».

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE κα. Άντρη Καλλιμάχου, στο δικό της χαιρετισμό, εξέφρασε τα αισθήματα περηφάνιας και τιμής να ηγείται μίας τόσο αφοσιωμένης και επιτυχημένης Ομάδας, που μπορεί και ανταποκρίνεται σε κάθε πρόκληση. Απο τη δική του πλευρά, του ο Διευθυντής Πωλήσεων της Εταιρίας κ. Γιώργος Γώγου συνεχάρη το Δίκτυο Πωλήσεων, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε αυτούς που ξεχώρισαν με τα αποτελέσματά τους, σύμφωνα και με το θεματικό τίτλο της εκδήλωσης.

Η ισχυρή ομάδα της CNP CYPRIALIFE, για ακόμα μία χρονιά, ξεπέρασε τους στόχους που είχε θέσει.

Κατέγραψε πολύ υψηλούς δείκτες παραγωγικότητας και συνεχίζει να κατατάσσεται στην πρώτη θέση της ασφαλιστικής βιομηχανίας σε νέα επαναλαμβανόμενα ασφάλιστρα ζωής, για ένατη συνεχή χρονιά. Πρόσφατα, σε ανεξάρτητη έρευνα, η CNP CYPRIALIFE διακρίθηκε ως η πιο αξιόπιστη ασφαλιστική Εταιρία Ζωής Παγκύπρια!

Ακολούθησε δείπνο με ψυχαγωγικό πρόγραμμα που επιμελήθηκαν δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες του Ελληνικού μουσικού χώρου, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Γιάννης Χατζόπουλος.

Δειτε Επισης

Altius Insurance και ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τέταρτη συνεχή χρονιά
Συντεχνία Ισότητα: Αποχή από την υπερωριακή εργασία για μια εβδομάδα στα ταχυδρομεία
«Yianis Christodoulou Foundation»: Εγκαινίασε έξι νέα έργα σε ειδικά δημόσια σχολεία της Κύπρου
Τρεις υποτροφίες 30.000 ευρώ σε φοιτητές/τριες του Πανεπιστημίου Κύπρου από τον Σερ Στ. Χατζηιωάννου
Η Danatcon μετεξελίσσεται και μετονομάζεται σε Human Centric
1ο Oncology Forum: Στο επίκεντρο του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου ο άνθρωπος
Τα «Μοναδικά Χαμόγελα» παρουσιάζουν ένα διαφορετικό ταξίδι ζωής μέσα από την τέχνη
Έλα με την ομάδα σου στο Nicosia Corporate Cup powered by Stoiximan
Ενδυναμώνεται η συνεργασία ΟΚΥπΥ, Ιδρύματος «Γιώργου και Θέλμας Παρασκευαΐδη» και Shriners Hospitals for Children
Ημερίδα “Populism, Transparency & Integrity in Europe”