Powered by

Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα με καυτή ατζέντα- Τα θέματα στο τραπέζι

Συνέρχεται τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων το Εργατικό Συμβουλευτικό Σώμα, με καίρια θέματα όπως το νομοσχέδιο για την τηλεργασία, το νομικό πλαίσιο για τον χρόνο εργασίας και την στρατηγική για την απασχόληση υπηκόων τρίτων χωρών να βρίσκονται στην ατζέντα.

Η συνεδρία του ΕΣΣ είναι πρώτη υπό τον Γιάννη Παναγιώτου και η πρώτη μετά την συμφωνία μεταξύ των κοινωνικών εταίρων για την ανανέωση της μεταβατικής συμφωνίας για την ΑΤΑ, θα αρχίσει στις 10:00, στο Υπουργείο Εργασίας.

Στο τραπέζι θα τεθούν, επίσης, τα ιδιωτικά γραφεία εξεύρεσης εργασίας, οι προϋποθέσεις εισόδου και διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών, η λειτουργία της Τριμερούς Επιτροπής Παρακολούθησης για την Εφαρμογή της Στρατηγικής για την Απασχόληση Υπηκόων Τρίτων Χωρών στην Κύπρο, η ενίσχυση των δυνατοτήτων διενέργειας επιθεωρήσεων σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους για την καλύτερη εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου σχετικά με τα εργασιακά ζητήματα, και η συμφιλίωση της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για τους πολύτεκνους εργαζόμενους.

Δειτε Επισης

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου στις κοινότητες της ανατολικής Λεμεσού-«Ο υπουργός ενδιαφέρεται πάρα πολύ...»
Χτίζει γέφυρες με Στρασβούργο και Βρυξέλλες το ΕΒΕΛ...Τα είπαν με τους ευρωβουλευτές οι επιχειρηματίες της Λεμεσού
Με απώλειες έκλεισε το ΧΑΚ στην τελευταία συνεδρία του Μαΐου
Τα συμπεράσματα της διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Γεωργίας των κοινοβουλίων μεσογειακών κρατών
Νέο εργαλείο αντιμετώπισης κρίσεων πρότεινε η Μαρία Παναγιώτου στον Επίτροπο Χάνσεν
Απάντησε με λιβελλογράφημα, επιβεβαιώθηκε ως λασπολόγος ο Φαίδωνας...Τρίζει όντως αντί η άμαξα ο αμαξηλάτης
Ισχυρό πλεόνασμα γενικής κυβέρνησης το πρώτο τετράμηνο-Άγγιξε τα €646,8 εκατ.
Οριακή αύξηση τιμών παραγωγού στη βιομηχανία τον Απρίλιο
Ο Δήμος Αθηένου συμμετέχει σε πρόγραμμα Ε.Ε. για ενδυνάμωση γυναικών υπαίθρου
Οι φιλοδοξίες του Φαίδωνα, η διαπόμπευση των forex και το επίπεδο πολιτικής ηθικής στον πάτο...Ένας grande λασπολόγος