Υπ. Παπαντωνίου: Παράδοση του DACIA DUSTER στον μεγάλο τυχερό του διαγωνισμού

Το Σάββατο 20 Μαΐου, στην Υπεραγορά Παπαντωνίου στον Ύψωνα, σε γιορτινό κλίμα έγινε η παράδοση του ολοκαίνουργιου DACIA DUSTER 1.3T Petrol στον μεγάλο τυχερό Δημήτρη Χριστοδούλου! Οι επισκέπτες απόλαυσαν λαχταριστές λιχουδιές από τον σεφ Σάββα Σάββα και διασκέδασαν παρέα με μουσική, καθώς έκαναν τα ψώνια τους!

Από την αρχή της ίδρυσής τους, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, φροντίζουν να ευχαριστούν και να επιβραβεύουν τους καταναλωτές για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που τους δείχνουν, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των καταναλωτών.

Με την ενέργεια «Γιορτάζουμε και χαρίζουμε δώρα σε όλη την Κύπρο!», η οποία ίσχυε από τις 6 Μαρτίου μέχρι και τις 15 Απριλίου και αφορμή τα 3α γενέθλια του καταστήματος στην Έγκωμη, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου ευχαρίστησαν και επιβράβευσαν το κοινό τους, με ακόμη περισσότερα δώρα όπως 2 APPLE iPhones 14 Pro Max, 2 LG SmartTV 55”, 2 KRUPS Μηχανές καφέ, 2 ROWENTA σκούπες robot και 2 TEFAL κουζινομηχανές!

DSC_0061

Πιο συγκεκριμένα, οι τυχεροί νικητές είναι ο Χρήστος Διογένους, Σάββας Τεμερέας, Serhii Buravlov, Sian Λοϊζίδου, Βαλεντίνα Μιχαήλ, Victoria Pozniakhovska, Αντώνης Αντωνίου, Δήμος Μεταξάς, Μηνάς Κυριάκου και Joseph Χατζηαυγουστής.

Οι Υπεραγορές Παπαντωνίου, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, προσφέρουν προϊόντα στην καλύτερη ποιότητα και στις χαµηλότερες δυνατές τιµές, μέσω αποκλειστικών προϊόντων, προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας όπως STAR και Διαλεκτό, αλλά και μέσω υπηρεσιών που διευκολύνουν την καθημερινότητά του όπως είναι το EasyPay, το μηχάνημα COINBOX και η υπηρεσία ανάληψης μετρητών από τα ταμεία.

Επιπρόσθετα, οι Υπεραγορές Παπαντωνίου θα συνεχίσουν να ευχαριστούν το κοινό για την εμπιστοσύνη που τους δείχνει μέσω ειδικών προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στις εξατομικευμένες ανάγκες, όπως η εφαρμογή Loyalty App και το Baby Club, με τα οποία οι καταναλωτές μπορούν να απολαμβάνουν ακόμη περισσότερα προνόμια και αποκλειστικές προσφορές.

Υπεραγορές Παπαντωνίου. Πάντα δίπλα σας.

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»