Επιστρέφει το HORECA-Gastronomia Expo και περιμένει τη δική σου συμμετοχή

Ένα τριήμερο αφιερωμένο στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον συναρπαστικό κόσμο του HORECA μάς περιμένει το προσεχές φθινόπωρο.

Η HORECA-Gastronomia Expo, που διοργανώνουν οι Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου και ΙΜΗ στις 10-12 Νοεμβρίου 2023, η μεγαλύτερη B2B έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών σχετικά με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, καθώς και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο επανέρχεται με πλούσιο πρόγραμμα και παράλληλες εκδηλώσεις.

Η Έκθεση που θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία, έχει ως στόχο να φέρει τους επαγγελματίες των πιο πάνω κλάδων σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνονται διάφορες συναφείς με το αντικείμενο εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, Street Food, εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

Γιατί να δηλώσεις συμμετοχή ως Εκθέτης

Η Έκθεση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για σένα που δραστηριοποιείσαι στον τομέα της Τροφοδοσίας και του εξοπλισμού Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, να προβάλεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτεις, προς ένα ευρύ αλλά στοχευμένο κοινό και να έρθεις σε επαφή με επίδοξους επιχειρηματίες του τομέα Εστίασης και συναφών κλάδων.

Ταυτόχρονα, το σπουδαίο γεγονός προσφέρει τη δυνατότητα στους εκθέτες να ενημερώσουν έγκυρα και έγκαιρα τους επισκέπτες για τις μελλοντικές τάσεις του τομέα και να παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές, που αφορούν στις ανάγκες των σύγχρονων μονάδων εστίασης.

Η κατεξοχήν επαγγελματική και η μεγαλύτερη έκθεση στον επισιτιστικό κλάδο, καλύπτει τις ανάγκες του Κύπριου επαγγελματία, καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να ενημερωθείς σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής, καθώς και σε ό,τι αφορά στους εξοπλισμούς ξενοδοχείων και εστιατορίων, ενώ, αποτελεί εξαίρετη ευκαιρία ενημέρωσης για τις νέες τάσεις και τεχνοτροπίες στον κλάδο.

Αν θεωρείς τον εαυτό σου επαγγελματία του χώρου, τότε δήλωσε συμμετοχή στην έκθεση και παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρείας σου και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρεις και πρόβαλε τη δουλειά σου στο ευρύ κοινό.

Το κοινό θα έχει με τη σειρά του την ευκαιρία να δει από κοντά την μεγαλύτερη παρουσίαση τροφίμων, ποτών, εξοπλισμών και μηχανημάτων για εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφετέριες και, γενικότερα, για όλους τους χώρους μαζικής εστίασης και τουρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αβραάμ Πεκρής: Η εικόνα του ασφαλιστικού τομέα και το στίγμα πορείας της Eurolife
Ο Βασίλης Μαληκκίδης νέο μέλος του Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς
Cyta Business: Τα εργαλεία που διαθέτει για τη θωράκιση των εταιρειών (videos)
H Harris Kyriakides στηρίζει το OPAP Cyprus 3x3 2023 για δεύτερη συνεχή χρονιά
H Nicosia For Art, θυγατρική εταιρεία του Δήμου Λευκωσίας, στελεχώνεται
Στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά των 15ων IN Business Awards (videos)
Οι δηλώσεις των χορηγών στα 15α IN Business Awards (video)
Συνεχίζεται η υποβολή προτάσεων για τα Κυπριακά Βραβεία Αρχιτεκτονικής
Δρ Χρ. Χατζηκυπριανού: Τιμή για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο να παρουσιάζει τα IN Business Awards (vid)
Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας της ΟΕΒ στον Πρωτογενή Τομέα: Λήξη προθεσμίας στις 14 Ιουλίου