McCafé®: Καφές εκλεκτής ποιότητας για μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης

Η εταιρεία Family Restaurants Andreou Co. Ltd άνοιξε το πρώτο εστιατόριο McDonald’s™ στην Κύπρο, στις Φοινικούδες στη Λάρνακα, τον Ιούνιο του 1997. Σήμερα λειτουργεί συνολικά 24 εστιατόρια σε όλη την ελεύθερη Κύπρο, παραμένοντας πιστή στην προσφορά, την κοινωνική ευθύνη και τη διαφάνεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι επιδεικνύει αξιόλογο και εκτενές έργο στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ), έχοντας ως επίκεντρό της τον άνθρωπο, την ποιότητα φαγητού και το περιβάλλον, και παράλληλα προσφέρει υπηρεσίες Dine-In, Delivery, Take-Away και Drive-Thru, καθώς και ευχάριστες στιγμές σε κάθε Playplace και McCafé.

Tο πρώτο ΜcCafé στην Κύπρο άνοιξε στη Σκαρίνου, τον Μάρτιο του 2011. Λειτουργούν 15 McCafé σε όλη την ελεύθερη Κύπρο. Συγκεκριμένα, υπάρχουν 5 στη Λευκωσία, 4 στη Λεμεσό, 2 στη Λάρνακα, 2 στην Πάφο, 1 στο Παραλίμνι και 1 στη Σκαρίνου. Σήμερα, ο συνολικός αριθμός του ανθρώπινου δυναμικού ανέρχεται γύρω στους 1500 ανθρώπους σε όλα τα εστιατόρια McDonald’s Κύπρου, ενώ στα McCafé φτάνουν τους 45.

H McDonald’s δίνει την ευκαιρία στον κόσμο να απολαμβάνει τον εκλεκτής ποιότητας καφέ των McCafé μέσω της υπηρεσίας McDelivery™, καθώς και μέσω της συνεργασίας της με το Foody, τη Wolt και την Bolt. Όπου κι αν βρίσκεται ο καταναλωτής μπορεί να ολοκληρώσει online την παραγγελία του και να την παραλάβει στον χώρο του σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το ωράριο λειτουργίας όλων των McCafé ξεκινά από νωρίς το πρωί, από τις 7:00 π.μ. μέχρι αργά το βράδυ.

mc2

To υπ’ αριθμό ένα απολαυστικό ρόφημα

Το πρωινό ξύπνημα με έναν καφέ στο χέρι είναι μία εικόνα που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ στην Κύπρο, γιατί δεν μιλάμε για οποιοδήποτε ρόφημα. Για τους πλείστους ο καφές έχει εξελιχθεί στο υπ’ αριθμό ένα απολαυστικό ρόφημα, ενώ για άλλους συνεχίζει να είναι μία από τις αγαπημένες συνήθειες. Τα τελευταία χρόνια όμως, παρατηρούνται συγκεκριμένες αλλαγές. Δεν τους αρκεί να παίρνουν οποιοδήποτε καφέ από το πρώτο coffee shop που θα βρουν στον δρόμο τους, γιατί οι απαιτήσεις τους αυξάνονται διαρκώς.

Δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από έναν εκλεκτής ποιότητας καφέ σε μία value-for-money τιμή και προτιμούν, βεβαίως, coffee shops που προσφέρουν υπηρεσίες Delivery και Drive-Thru. Επίσης, αν και δεν αποχωρίζονται εύκολα το αγαπημένο τους είδος καφέ, τολμούν να δοκιμάζουν νέες ποικιλίες και διαφοροποιημένα χαρμάνια. Κι ο λόγος είναι ότι θέλουν να εμπλουτίζουν τη γευστική τους παλέτα, αλλά και να διαμορφώνουν τη δική τους άποψη!

Σε γενικές γραμμές, οι Κύπριοι άφησαν πίσω τους το «παραδοσιακό» είδος καφέ και υιοθετούν συνέχεια νέες συνήθειες. Παραδείγματος χάριν, λένε συχνά ναι στην προσθήκη φυτικού γάλακτος ή και γλυκαντικών, αλλά αυτό που δεν θα αλλάξει ποτέ -όσα χρόνια κι αν περάσουν- είναι το βασικό κριτήριο με το οποίο επιλέγουν τον καφέ τους… και δεν είναι άλλο από την υψηλή ποιότητα κόκκων καφέ!

mc3

Πλούσια γκάμα από ζεστούς και κρύους καφέδες

Τα ΜcCafé προσφέρουν καθημερινά μία πλούσια γκάμα από ζεστούς και κρύους καφέδες, όπως Εspresso, Americano, Latte, Cappuccino, Frappe, Iced Latte, Freddo Espresso, Freddo Cappuccino, Flat White, Macchiato, Vienna, Iced Americano, Mocha, κυπριακό καφέ, και Ice Blended ροφήματα σε διάφορες γεύσεις. Βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η υψηλή -100% Arabica- ποιότητα καφέ, που χαρίζει μία μοναδική εμπειρία απόλαυσης και μία τέλεια ισορροπημένη μυρωδιά, αλλά και πλήρη γεύση. Επίσης, προσφέρουν κρύα και ζεστά, εποχιακά ροφήματα.

mc4

Τα παγκόσμια πρότυπα και προδιαγραφές που ακολουθεί αυστηρά η McDonald’s για τα τρόφιμα, επιτρέπουν τη συνεργασία μόνο με παγκοσμίως εγκεκριμένους προμηθευτές και αυτό ισχύει και για τα προϊόντα των McCafé. Η ποιότητα επιτυγχάνεται όχι μόνο από τους κόκκους καφέ, αλλά και από τους ειδικά εκπαιδευμένους Βaristas που τυγχάνουν συνεχούς εκπαίδευσης στην τέχνη του καφέ, προκειμένου να πετύχουν ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Όπως όλοι γνωρίζουν, η McDonald’s Kύπρου είναι μία Εταιρεία που χαρακτηρίζεται από περιβαλλοντική ευσυνειδησία. Γι’ αυτό τον λόγο οι κόκκοι του καφέ που χρησιμοποιούνται στα McCafé προέρχονται από 100% βιώσιμες πηγές και είναι πιστοποιημένοι από τη Rainforest Alliance. H προέλευση του καφέ είναι κυρίως από τη Nότια και Κεντρική Αμερική, την Αιθιοπία και την Costa Rica, ενώ υπολογίζεται ότι μέχρι το 2025 όλες οι συσκευασίες των προϊόντων προς κατανάλωση θα προέρχονται από ανανεώσιμες, 100% ανακυκλώσιμες ύλες ή άλλες πιστοποιημένες πηγές.

mc5

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Family Restaurants Andreou Co. Ltd

Διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 30-32, 6023, Λάρνακα

Ταχυδρομικό κιβώτιο: 42150, 6531 Λάρνακα, Κύπρος

Τηλέφωνο: 24 81 81 31

E-mail: info@mcdonalds.com.cy

mc6

Δειτε Επισης

Νέα εποχή στην οικοδομική βιομηχανία με θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης για θέματα ασφάλειας
Τι αλλάζει στο πλαίσιο αδειοδότησης των ξενοδοχείων-Οι δυσλειτουργίες και η πρόταση νόμου που πάει Ολομέλεια
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Κ. Κουμής-Προϋποθέσεις για πολύ καλή τουριστική χρονιά
Η Celestyal υπογράφει Μνημόνιο Συνεργασίας με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports
O John Malkovich συζητά με τον Alexander Weinstein και το κοινό-«Η Κύπρος μπορεί να γίνει η επόμενη Αvignon»(vid)
Great Sea Interconnector: Τρέχει η μελέτη κόστους-οφέλους, προειδοποιεί για τις εκκρεμότητες ο ΑΔΜΗΕ
Λουκιανός Μιχαήλ: Η επένδυση της CyView σε πράσινες πρακτικές και οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας
Zsuzsa Trubek: Το φιλόδοξο στρατηγικό πλάνο της Wizz Air και ο ρόλος της Κύπρου
Προχωρά το rebranding της Κύπρου-Οι ενέργειες που θα γίνουν, οι τομείς και οι χώρες εστίασης