Μειώνοντας το ψηφιακό ρίσκο με απλές λύσεις από τη Cyta Business

Σύμμαχος και υποστηρικτής της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι η Cyta Business που γνωρίζει πολύ καλά, ότι η κυβερνοασφάλεια είναι ένα από τα πιο κρίσιμα ζητήματα που τις απασχολούν.

Μετά τη τεράστια επιτυχία του αντίστοιχου Συνεδρίου που διεξήχθη στη Λευκωσία, το Cyta Business Roadshow συνεχίζει το ταξίδι του κάνοντας μια νέα στάση, αυτή τη φορά, στη Λεμεσό. Με θέμα «CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις» και πραγματοποιεί ένα νέο κύκλο παραγωγικών, διαδραστικών συζητήσεων την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, στις 15:30 – 18:00, στο Columbia Plaza όπου θα αναδείξει τις σημαντικότερες ανάγκες των ΜμΕ της Κύπρου στοχεύοντας στην ψηφιακή αναβάθμιση και ανάπτυξή τους.

Στο σπουδαίο γεγονός παρουσία θα έχουν σημαντικά ονόματα από το επιχειρείν. Ειδικότερα, στο Συνέδριο παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Ανώτερος Σύμβουλος Κυβερνοασφάλειας της Logicom Solutions, Χρίστος Μενελάου, με θέμα "Safeguarding your business from evolving cyberthreats» και ο Νικόλας Γιάλλουρος, Solution Sales Specialist, Modern Workplace & Security (Greece, Cyprus) της εταιρείας Microsoft, ο οποίος θα συζητήσει το πώς οι εταιρείες μπορούν να υιοθετήσουν την zero-trust στρατηγική για την προστασία των δεδομένων και των υποδομών τους.

Η Νίκη Ιωάννου, Προϊστάμενη Επιχειρηματικών Λύσεων της Cyta Business, ο Ιάσονας Χαραλάμπους, Προϊστάμενος Τεχνικών Λύσεων & Ειδικών Έργων της Cyta Business, και Πέτρος Παντζαρής, Προϊστάμενος Διαχείρισης Τηλεπικοινωνιακής Απάτης, Ασφάλεια & Λειτουργία Δικτύων & Υπηρεσιών, Cyta θα προβούν, επίσης, σε ομιλίες μέσω των οποίων οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν διεξοδικά, μεταξύ άλλων, για κρίσιμα θέματα και λύσεις κυβερνοασφάλειας που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και άμεσα. [ΔΜ(1]

Γιατί να παραβρεθείτε:

Δηλώστε συμμετοχή και ενημερωθείτε για το πώς να προστατέψετε και να θωρακίσετε τη δική σας επιχείρηση με επιτυχημένες στρατηγικές αξιοποιώντας εύκολες λύσεις και απλά εργαλεία. Άλλωστε η ασφάλεια των δικτύων, πληροφοριών, εφαρμογών και δεδομένων μιας επιχειρήσεις αναδεικνύονται ως οι πιο καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας στην ψηφιακή εποχή. Με την παρουσία σας θα ενημερωθείτε εξάλλου σχετικά με το πώς Οργανισμοί και επιχειρήσεις προστατεύονται από επιθέσεις κυβερνοασφάλειας με στόχο την αποτροπή τους, την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και αποφυγή σοβαρών οικονομικών επιπτώσεων.

Η εκδήλωση αποτελεί, εξάλλου, εξαιρετική ευκαιρία επαγγελματικής δικτύωσης και one-to-one συναντήσεων με εξειδικευμένα στελέχη της Cyta Business.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο με θέμα CYBER SECURITY: Μειώνοντας το Ψηφιακό Ρίσκο με Απλές Λύσεις απευθύνεται σε όλα τα διευθυντικά στελέχη των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές κάντε κλικ εδώ

Δειτε Επισης

Απορρίπτουν τη μεσολαβητική Παναγιώτου και ετοιμάζονται να παραλύσουν την οικοδομική βιομηχανία οι συντεχνίες
Χολωμένος με κάποιους εκ των κοινωνικών εταίρων ο Παναγιώτου...«Προσδοκία που δεν μπορεί να ικανοποιηθεί»
Αγορά ακινήτων: Επιβραδύνεται ο ρυθμός αύξησης των τιμών των κατοικιών-Η ανάλυση της ΚΤΚ
Τρικυμία για το νερό... «Πυρά» Επιτροπής Εμπορίου κατά Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή για το πλαφόν
Ηλεκτρική διασύνδεση: Παρουσίασε νέα στοιχεία και ζήτησε επαναξιολόγηση της απόφασης της ΡΑΕΚ ο ΑΔΜΗΕ
Περιμετρικός Λευκωσίας: H νέα φάση που προκηρύχθηκε, η εκτιμώμενη αξία και ποια έργα περιλαμβάνει
Οι ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις στο Royal Apollonia - «Κατενθουσιασμένοι οι πελάτες»
Η Κύπρος στον προθάλαμο της κλίμακας «Α» των Fitch και S&P's μετά από 13 χρόνια
Ζητούν διευκρινίσεις επί της πρότασης Παναγιώτου για το πέναλτι 12% οι συντεχνίες
Ανοίγει ο δρόμος για συνεργασία Κύπρου-Ιαπωνίας σε τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική-Η συμβολή του ΙδΕΚ