Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος διαγωνισμός του Moondog’s Bar & Grill

Ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα 22 Μαΐου ο πρωτοποριακός διαγωνισμός του Moondog’s Bar & Grill “Make your own Burger” που διεξάχθηκε στα πλαίσια των εορτασμών των δεκάχρονών του. Το Moondog’s ζήτησε από τον κόσμο του, να προτείνει τις δικές τους συνταγές για το τέλειο burger, με το νικητή να κερδίζει το burger του μια θέση στο μενού του Moondog’s μεταξύ άλλο πλούσιων δώρων αξίας πέραν των €700.

Ο κόσμος που αγκάλιασε το διαγωνισμό έσπασε κάθε αναμενόμενο αριθμό συμμετοχών και 921 προτάσεις έφτασαν στο inbox του Moondog’s! Αφού η ομάδα του Moondog’s επέλεξε 10 συνταγές τις έθεσε σε ψηφοφορία στο κοινό από τις 8 Μαΐου μέχρι τις 22 Μαΐου 2023, και ο κόσμος επέλεξε την πρόταση του Ανδρέα Νικολαΐδη (μαρούλι, καραμελωμένα κρεμμύδια, τυρί Cheddar, ντομάτα, γερμανικό λουκάνικο, μπέικον, ένα μπολ με φασόλια) να μονιμοποιηθεί στο μενού του Moondog’s Bar & Grill.

moon3

Να σημειωθεί ότι και τα 10 burgers που ήταν στη ψηφοφορία μαζί με ακόμη 10 συνταγές από τις 921 προτάσεις θα συμπεριληφθούν στο μενού του 7ου Burger Week που θα διεξαχθεί από τις 12 μέχρι τις 18 Ιουνίου, για να τιμήσουν την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου.

Το Moondog’s Bar & Grill θέλει να ευχαριστήσει όλο το κόσμο που είτε έστειλε συνταγή, είτε έλαβε μέρος στη ψηφοφορία και υπόσχεται κι άλλες μεγάλες εκπλήξεις και διαγωνισμούς σε μια χρονιά συνεχόμενου πάρτι για τα 10 χρόνια ζωής του.

Δειτε Επισης

Ο Όμιλος Kanika στο 1% των κορυφαίων ξενοδοχείων στην πλατφόρμα του TripAdvisor
79 Γαλάζιες Σημαίες σε ισάριθμες παραλίες της Κύπρου-Πρωτιά για το Παραλίμνι
Οι τρεις παραλίες της Λάρνακας που κυματίζουν φέτος οι Γαλάζιες Σημαίες
Emirates: Νέα πρωτοβουλία ανακύκλωσης κλειστού βρόχου
City of Dreams Mediterranean: Η Άννα Βίσση για μια μοναδική εμφάνιση στις 22 Ιουλίου
Ο Μποτρίνι ανεβάζει το επίπεδο της ιταλικής κουζίνας στο Four Seasons (photos)
«Φωτιές» στην εστίαση και στη ψυχαγωγία, πνέει μένεα ο Λεβέντης
Ξενοδόχοι: Υπερπλήρεις το τριήμερο κάποιες μονάδες, αλλά η κατάσταση δεν... σώζεται
Κατακλύστηκαν από πελάτες τα κέντρα αναψυχής το τριήμερο, στο 75%-80% οι πληρότητες
Με «Rhapsody of the Seas» εδραιώνει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη της κρουαζιέρας η Royal Caribbean