Coffee Berry: Μια μοναδική εμπειρία καφέ

Τα Coffee Berry είναι μία μοναδική εμπειρία καφέ προερχόμενη από την Ελλάδα που μετράει σχεδόν 20 χρόνια παρουσίας στην αγορά. Το πρώτο flagship store άνοιξε τις πόρτες του στην Άνω Γλυφάδα το 2016 και μέχρι σήμερα περισσότερα από 130 καταστήματα έχουν λειτουργήσει σε Ελλάδα, Κύπρο, Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία.

Πρόκειται για μία μάρκα καφέ με πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία που απασχολεί έναν μεγάλο αριθμό από ειδικούς στην παρασκευή του πλούσιου σε γεύσεις και αρώματα καφέ, από τις τέσσερις άκρες του κόσμου. Πιστοποιημένοι Coffee Specialists, Coffee Trainers και Q-Grader, προσφέρουν την πολύχρονη εμπειρία, την τεχνογνωσία και το μεράκι τους για να απολαμβάνουν οι καταναλωτές τη γνωστή, αξεπέραστη ποιότητα των καφέδων Coffee Berry.

Ο Όμιλος Ζορπάς, εξασφάλισε την αποκλειστικότητα διάθεσης της μάρκας στην Κύπρο υπό την ιδιότητα του Master Franchisor το 2016, αφού αναγνώρισε σε αυτήν αξίες ίδιες με τις δικές του, όπως η αδιαπραγμάτευτα υψηλή ποιότητα, η συνέπεια και η άριστη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Στην Κύπρο, το πρώτο coffee station άνοιξε τον Δεκέμβριο του 2016 στο κατάστημα των Φούρνων Ζορπάς, στην Λεωφόρο Χατζιηιωσήφ, στον Στρόβολο.

coffeeberryall2

Ο καφές και οι νέες συνήθειες κατανάλωσης

Οι Κύπριοι καταναλωτές είναι πιστοί στις συνήθειες τους και δύσκολα τις αλλάζουν για να δοκιμάσουν νέες γεύσεις και προϊόντα, ιδιαίτερα στην κατανάλωση καφέ που μπορεί να παρομοιαστεί με ιερή τελετουργία. Τα Coffee Berry με την είσοδο τους στην κυπριακή αγορά αγαπήθηκαν από τους Κύπριους καταναλωτές για την εξαιρετική τους γεύση και την ποιότητα των ροφημάτων και προϊόντων τους, πράγμα που βοήθησε στην δημιουργία νέων συνηθειών κατανάλωσης στα ροφήματα με βάση το espresso. Έτσι λοιπόν, ως μια μάρκα εναρμονισμένη με το ευ ζην και το σήμερα που αφουγκράζεται τις ανάγκες και τάσεις των καταναλωτών, στη γκάμα προϊόντων της διαθέτει διαφορετικές ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο, αλλά και 4 διαφορετικές μεθόδους εκχύλισης, για να ικανοποιήσει την τάση των καταναλωτών για νέες γευστικές εμπειρίες.

coffeeberryall3

Η γκάμα στα προϊόντα καφέ αποτελείται από πραγματικά καλά προϊόντα με υψηλά standards που αγκαλιάζουν τη σοφία και τον ρυθμό της φύσης, ισορροπώντας την απόλαυση του ευ ζην σε κάθε μοναδική στιγμή.

Περιλαμβάνει ροφήματα αλλά και συσκευασμένα προϊόντα που έχουν ως στόχο να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, ενώ στις καφετέριες Coffee Berry αλλά και στα σημεία εντός των Φούρνων Ζορπάς, μπορούν να απολαύσουν εκτός από τα espresso based ροφήματα, καφέ με διαφορετικές μεθόδους παρασκευής όπως, Dripper, Chemex, Syphon και Cold Brew ή να πάρουν για το σπίτι κόκκους καφέ, κάψουλες ή καφέ φίλτρου.

Διατίθενται 3 βασικά χαρμάνια από διαφορετικές περιοχές της Λατινικής Αμερικής.

Το Premium blend που είναι ένα χαρμάνι ανώτερης ποιότητας από κόκκους 100% Arabica, με γλυκά χαρακτηριστικά και απόλυτα αρμονική και ισορροπημένη γεύση.

Το Flavor, που αποτελείται από ένα ξεχωριστό blend των ποικιλιών Arabica και Robusta με πιο έντονη γεύση.

Το Decaffeine χαρμάνι, για όσους θέλουν να απολαμβάνουν γευστικό καφέ χωρίς καφεΐνη που παράγεται με τη μέθοδο water process από κόκκους Arabica και η οποία δεν αλλοιώνει τα γευστικά χαρακτηριστικά του.

coffeeberryall4

Επιπλέον, στην πλούσια γκάμα επιλογών της αλυσίδας υπάρχουν μόνιμα, 8 διαφορετικοί μονοποικιλιακοί καφέδες από διάφορες χώρες όπως Κολομβία, Ονδούρα και Γουατεμάλα, ενώ κατά διαστήματα προστίθενται και καφέδες περιορισμένης παραγωγής και διάθεσής όπως για παράδειγμα ο βιολογικός καφές από την μικροφάρμα Finca Villa στην Κολομβία όπου το μικροκλίμα και η ιδιαιτερότητα του εδάφους συμβάλλουν στην παραγωγή κόκκων καφέ άριστης ποιότητας.

Όλοι οι πιο πάνω καφέδες είναι διαθέσιμοι και σε συσκευασίες κόκκων για το σπίτι για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν τον ίδιο ποιοτικό καφέ στη δική τους μοναδική στιγμή. Ανάμεσα στα συσκευασμένα προϊόντα για το σπίτι παρέχονται 10 διαφορετικές κάψουλες καφέ που υπόσχονται πολύτιμες στιγμές γεύσης και που οι 2 εκ των οποίων έχουν μονοποικιλιακή προέλευση από την Αιθιοπία και την Κολομβία.

Επίσης διατίθεται μία μεγάλη επιλογή σε συσκευασμένους καφέδες φίλτρου με κλασικό προφίλ αλλά και ευφάνταστες γεύσεις όπως φουντούκι ή καραμέλα.

Εδραίωση στην Κύπρο

Σήμερα τα Coffee Berry εργοδοτούν πέραν των 400 ατόμων σε πάνω από 75 σημεία, που περιλαμβάνουν καφετέριες με ένα all day concept σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο, αλλά και coffee stations εντός των Φούρνων Ζορπάς παγκύπρια για μία on the go εμπειρία.

Επιπλέον, τα Coffee Berry είναι διαθέσιμα μέσω της υπηρεσίας προπαραγγελίας Click & Pick της εφαρμογής My Bakery των Φούρνων Ζορπάς, αλλά και με υπηρεσία Delivery μέσω της πλατφόρμας Foody παγκύπρια.

coffeeberryall5

Δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων που προσφέρουν υπηρεσία παράδοσης.

Λευκωσία

Coffee Berry, Λεωφ. Μακαρίου Γ’ , Λευκωσία 08:00 – 21:00

Φούρνοι, Ζορπάς Παρισσινός 07:00 - 21:00

Φούρνοι, Ζορπας Λεωφ. Αθαλάσσας 07:00 - 21:00

Φούρνοι, Ζορπάς Παλλουριώτισσα 07:00 - 21:00

Φούρνοι, Ζορπάς Ανθούπολη 07:00 - 21:00

Λάρνακα

Φούρνοι Ζορπάς, Καμάρες 07:00 - 21:00

Φούρνοι Ζορπάς, Κίτι 07:00 - 21:00

Αμμόχωστος

Φούρνοι Ζορπάς, Κάππαρης 07:00 - 21:00

Φούρνοι Ζορπάς, Παραλίμνι 07:00 - 21:00

Λεμεσός

Φούρνοι Ζορπάς, Αγ. Φυλάξεως 10:00 - 21:00

Πάφος

Φούρνοι Ζορπάς, Ελλάδος 07:00 - 21:00

Φούρνοι Ζορπάς, Βενιζέλου 07:00 - 21:00

Φούρνοι Ζορπάς, Γεροσκήπου 07:00 - 21:00

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κεντρικά Γραφεία Coffee Berry

Αρμενίας 51,

2006 Στρόβολος

Λευκωσία, Κύπρος

T: + 357 22 466937

E: marketing@zorbas.com.cy

Fb https://www.facebook.com/coffeeberrycyprus

IG @CoffeeBerryCyprus

Δειτε Επισης

Νέα εποχή στην οικοδομική βιομηχανία με θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής εκπαίδευσης για θέματα ασφάλειας
Τι αλλάζει στο πλαίσιο αδειοδότησης των ξενοδοχείων-Οι δυσλειτουργίες και η πρόταση νόμου που πάει Ολομέλεια
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Συγκρατημένα αισιόδοξος ο Κ. Κουμής-Προϋποθέσεις για πολύ καλή τουριστική χρονιά
Η Celestyal υπογράφει Μνημόνιο Συνεργασίας με το Άμπου Ντάμπι και τον Όμιλο AD Ports
O John Malkovich συζητά με τον Alexander Weinstein και το κοινό-«Η Κύπρος μπορεί να γίνει η επόμενη Αvignon»(vid)
Great Sea Interconnector: Τρέχει η μελέτη κόστους-οφέλους, προειδοποιεί για τις εκκρεμότητες ο ΑΔΜΗΕ
Λουκιανός Μιχαήλ: Η επένδυση της CyView σε πράσινες πρακτικές και οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας
Zsuzsa Trubek: Το φιλόδοξο στρατηγικό πλάνο της Wizz Air και ο ρόλος της Κύπρου
Προχωρά το rebranding της Κύπρου-Οι ενέργειες που θα γίνουν, οι τομείς και οι χώρες εστίασης