Παγωταρία /αναψυκτήριο προσεχώς στην Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής προτάσεων για την παραχώρηση υποάδειας χρήσης ενός υποστατικού που βρίσκεται στο έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας κοντά στο πάρκο/παιδική χαρά για λειτουργία του ως παγωταρία/αναψυκτήριο.

Η υποάδεια για την παγωταρία /αναψυκτήριο (υποστατικό 30 τ.μ., αποθήκη 7τ.μ. και 16τ.μ. υπαίθριος χώρος) που θα παραχωρηθεί στον επιτυχόντα προσφοροδότη θα έχει διάρκεια τέσσερα (4) χρόνια από την ημερομηνία έναρξης της υλοποίησης του Αντικειμένου της Σύμβασης, με δυνατότητα στην Αναθέτουσα Αρχή για ανανέωση για δύο πρόσθετες περιόδους των δύο ετών εκάστη με τους ίδιους όρους. Το ελάχιστο μηνιαίο τέλος άδειας χρήσης υπολογίστηκε στα €300 πλέον ΦΠΑ.

Σημειώνεται ότι για τους πρώτους δώδεκα (12) μήνες ο Δήμος προτίθεται να απαλλάξει τον Ανάδοχο από την υποχρέωση καταβολής τελών άδειας χρήσης. Η πιο πάνω διευθέτηση έχει ως στόχο την υποβοήθηση της λειτουργίας της παιδικής χαράς, μέσω της άμεσης λειτουργίας του υποστατικού.

Η 13η Ιουνίου, 2023 καθορίστηκε ως η τελευταία ημερομηνία υποβολής προτάσεων. Νοείται πως προσφορές χαμηλότερες του ελάχιστου μηνιαίου τέλους υποάδειας χρήσης, δεν θα γίνονται δεκτές και θα θεωρηθούν ως άκυρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν παραλαμβάνουν τα έγγραφα μόνο από τα γραφεία του Δήμου Λευκωσίας στην οδό Επτανήσου 11, 1016 Λευκωσία.

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία
Η βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας: Τι λένε τρεις ξενοδόχοι