Παγωταρία /αναψυκτήριο προσεχώς στην Πλατεία Ελευθερίας

Ο Δήμος Λευκωσίας ενημερώνει το κοινό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής προτάσεων για την παραχώρηση υποάδειας χρήσης ενός υποστατικού που βρίσκεται στο έργο της Ανάπλασης της Πλατείας Ελευθερίας κοντά στο πάρκο/παιδική χαρά για λειτουργία του ως παγωταρία/αναψυκτήριο.

Η υποάδεια για την παγωταρία /αναψυκτήριο (υποστατικό 30 τ.μ., αποθήκη 7τ.μ. και 16τ.μ. υπαίθριος χώρος) που θα παραχωρηθεί στον επιτυχόντα προσφοροδότη θα έχει διάρκεια τέσσερα (4) χρόνια από την ημερομηνία έναρξης της υλοποίησης του Αντικειμένου της Σύμβασης, με δυνατότητα στην Αναθέτουσα Αρχή για ανανέωση για δύο πρόσθετες περιόδους των δύο ετών εκάστη με τους ίδιους όρους. Το ελάχιστο μηνιαίο τέλος άδειας χρήσης υπολογίστηκε στα €300 πλέον ΦΠΑ.

Σημειώνεται ότι για τους πρώτους δώδεκα (12) μήνες ο Δήμος προτίθεται να απαλλάξει τον Ανάδοχο από την υποχρέωση καταβολής τελών άδειας χρήσης. Η πιο πάνω διευθέτηση έχει ως στόχο την υποβοήθηση της λειτουργίας της παιδικής χαράς, μέσω της άμεσης λειτουργίας του υποστατικού.

Η 13η Ιουνίου, 2023 καθορίστηκε ως η τελευταία ημερομηνία υποβολής προτάσεων. Νοείται πως προσφορές χαμηλότερες του ελάχιστου μηνιαίου τέλους υποάδειας χρήσης, δεν θα γίνονται δεκτές και θα θεωρηθούν ως άκυρες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν παραλαμβάνουν τα έγγραφα μόνο από τα γραφεία του Δήμου Λευκωσίας στην οδό Επτανήσου 11, 1016 Λευκωσία.

Δειτε Επισης

Καλοκαιρινό μενού στα wagamama: Nέες, ανατρεπτικές και αναζωογονητικές γεύσεις
12 δημιουργίες στο LPM Restaurant & Bar Limassol
Οι προοπτικές αναζωογόνσης της υπαίθρου στο επίκεντρο συνάντησης Κουμή- Ένωσης Κοινοτήτων
Οι 16 παραλίες στην Αγία Νάπα με Γαλάζια Σημαία
Ο Όμιλος Kanika στο 1% των κορυφαίων ξενοδοχείων στην πλατφόρμα του TripAdvisor
79 Γαλάζιες Σημαίες σε ισάριθμες παραλίες της Κύπρου-Πρωτιά για το Παραλίμνι
Οι τρεις παραλίες της Λάρνακας που κυματίζουν φέτος οι Γαλάζιες Σημαίες
Emirates: Νέα πρωτοβουλία ανακύκλωσης κλειστού βρόχου
City of Dreams Mediterranean: Η Άννα Βίσση για μια μοναδική εμφάνιση στις 22 Ιουλίου
Ο Μποτρίνι ανεβάζει το επίπεδο της ιταλικής κουζίνας στο Four Seasons (photos)