Caffè Nero: Ο καφές που ξεχωρίζει για την ποιότητα και τα αρώματά του

Tο Caffè Nero δημιουργήθηκε για να μεταφέρει την αυθεντική ατμόσφαιρα των café της Ιταλίας, αλλά και την αγάπη για την τέχνη του καφέ σε διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο χειροποίητος ιταλικός καφές, φτιαγμένος από το πολυβραβευμένο χαρμάνι των Caffè Nero, ο οποίος ξεχωρίζει για την ποιότητα και τα αρώματά του. Η εμπειρία ολοκληρώνεται στον μοναδικό χώρο των Caffè Nero, με κάθε κατάστημα να κρύβει μέσα του κάτι ξεχωριστό, ώστε να φιλοξενεί όλες εκείνες τις στιγμές με τους αγαπημένους μας, που κάνουν την επίσκεψη στα Caffè Nero μια όμορφη εμπειρία.

1

Ο τέλειος εσπρέσο

Οι κόκκοι καφέ που επιλέγονται για το Classico Blend των Caffè Nero, καλλιεργούνται σε μεγάλα υψόμετρα, σε πλούσιο έδαφος και μαζεύονται ένας ένας, ξεχωριστά, την κατάλληλη στιγμή στον κύκλο συγκομιδής τους. Είναι κόκκοι ανώτερης ποιότητας, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρονται στo Coffee Roastery του Caffè Nero, προκειμένου να καβουρδιστούν.

Το Caffè Nero έχει δική του εγκατάσταση (Coffee Roastery), όπου δημιουργεί το ξεχωριστό χαρμάνι του - το Classico Blend. Στο Coffee Roastery οι κόκκοι ψήνονται με παραδοσιακό ιταλικό τρόπο για να βγει η πλουσιότερη γεύση από κάθε έναν κόκκο καφέ. Έτσι, από τα χέρια των ειδικών της τέχνης του καφέ, δημιουργείται ο τέλειος εσπρέσο, ο οποίος είναι η βάση για τους Caffè Nero classic και signature καφέδες, όπως το βελούδινο Cappuccino, τα εξαιρετικά Latte, Cortado, Flat White, Ristretto, Macchiato, Mocha και άλλα ζεστά και κρύα ροφήματα.

2 n

Single Origin

Παράλληλα με το Classico Blend, οι πελάτες των Caffè Nero μπορούν να απολαύσουν Single Origin καφέ, από εκλεκτές περιοχές, όπως Γουατεμάλα, Περού κ.α. Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του Single Origin είναι ότι πρόκειται για μια ποικιλία από 100% arabica κόκκους καφέ, που προέρχονται από μια συγκεκριμένη χώρα. Η γεύση του γνήσιου αυτού καφέ αντιπροσωπεύει την χώρα προέλευσής του, την περιοχή παραγωγής και την ποικιλία των συγκεκριμένων κόκκων.

Ο κάθε Single Origin καφές που φέρνουν οι coffee experts των Caffè Nero, είναι περιορισμένης διάρκειας και μόλις τελειώσει αντικαθίσταται με την επόμενη ποικιλία Single Origin.

Αυτή την περίοδο στα Caffè Nero είναι διαθέσιμος ο Single Origin Brazil, ένας κα­φές 100% arabica που προέρχεται από την καρδιά του Minas Gerais στο Carmo de Paranaiba, μια από τις πιο γνωστές περιοχές παραγωγής καφέ στη Βραζιλία. Πρόκειται για χαρμάνι που αποτυπώνει πλήρως τα χαρακτηριστικά για τα οποία φημίζεται αυτή η περιοχή. Κρεμώδες σώμα, ελαφριά οξύτητα και απολαυστικές νότες καβουρδισμένων ξηρών καρπών, καραμέλας και σοκολάτας.

Η οικογένεια Veloso καλλιεργεί με επιτυχία καφέ εδώ και πολλές γενιές με προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας και βιώσιμες γεωργικές πρακτικές. Κάθε κόκκος καφέ που παράγεται στο fazenda Santa Cecilia συλλέγεται προσεκτικά και μαζεύεται για τη γλυκύτητά του, καθιστώντας αυτόν τον καφέ την τέλεια επιλογή για εσπρέσο.

Ο Single Origin καφές από Βραζιλία έχει αναγνωριστεί εδώ και καιρό ως μια από τις καλύτερες και πιο γνωστές ποικιλίες καφέ στον κόσμο. Έχει διακριτικό γευστικό προφίλ, με πλούσιο σώμα, που βγάζει υπέροχα αρώματα, ενώ παράλληλα διατηρεί μια απαλή και ισορροπημένη γεύση. Πρόκειται για έναν καφέ εξαιρετικής ποιότητας και μοναδικού γευστικού προφίλ που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.

3 n

Summer coolers

Στα Caffè Nero η επιθυμία για ανανέωση είναι συνεχής, εμπλουτίζοντας τα τις επιλογές ποτών με νέα προϊόντα και ξεχωριστές γεύσεις, ώστε οι πελάτες πάντα να βρίσκουν αυτό που επιθυμούν. Έτσι, το φετινό καλοκαίρι αποκτά άλλο νόημα στα Caffè Nero με τα ολοκαίνουργια, απολαυστικά παγωμένα Summer Coolers.

Το Watermelon Cucumber Cooler είναι ένα δροσιστικό ρόφημα με τη γλυκύτητα του ζουμερού καρπουζιού και τη δροσερή γεύση αγγουριού, με θρυμματισμένο πάγο. Το ρόφημα αυτό αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για να μείνετε ενυδατωμένοι τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού καθώς το καρπούζι αποτελείται από 92% νερό ενώ το αγγούρι περιέχει φυσικά αντιοξειδωτικά. Tο Banana Pomegranate Pineapple είναι ένα παγωμένο ρόφημα με ανανά, ρόδι και μπανάνα, αναμειγμένο με πάγο. Η μπανάνα είναι μια εξαιρετική πηγή ενέργειας, ενώ το ρόδι έχει αντιοξειδωτικά και ο ανανάς είναι επίσης μια εξαιρετική πηγή βιταμινών και μετάλλων. Απόλαυση και βιταμίνες σε ένα ρόφημα, που θα γίνει η αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια. Τέλος, για τους λάτρεις της σπιτικής λεμονάδας, η Frozen Lemonade είναι η απόλυτη επιλογή.

4 n

Xώροι που εμπνέουν

Ο χώρος είναι ένα ακόμα στοι­χείο που κάνει τα Caffè Nero να ξεχωρίζουν. Κάθε κατάστημα είναι σχεδιασμένο πολύ προ­σεκτικά με μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια. Η προσεγμένη αρχιτεκτονική, τα ξεχωριστά υλικά, όπως το ξύλο και το μάρμαρο, αλλά και τα μοναδικά διακοσμητικά, όπως το πιάνο αλλά και τα έργα τέχνης που πλαισιώνουν τα καταστήμα­τα, συνθέτουν την αυθεντική ατμόσφαιρα, σε έναν χώρο που εμπνέει. Οι προνομιούχες τοποθεσίες των καταστημά­των της αλυσίδας δεν είναι τυχαίες, αλλά έχουν επιλεχθεί πολύ προσεκτικά, ώστε να χαρίζουν υπέροχη θέα στους πελάτες μας για στιγμές χαλάρωσης, όπως τα παραθαλάσσια καταστήματά της στον Μόλο της Λεμεσού και στις Φοινικούδες. Παράλληλα, στα Caffè Nero φροντίζουν τα περισσότερα καταστήματα να διαθέτουν πάρκινγκ για τη διευ­κόλυνση των πελατών, όπως το κατάστημα στο Δασούδι, στην Ορόκλινη και άλλα.

5 n

1000+ καταστήματα παγκοσμίως

Η ιστορία του Caffè Nero ξεκινά πριν από 27 χρόνια, όταν ο ιδρυτής, Gerry Ford, έχοντας το όραμα να φέρει τον ποιοτικό ιταλικό καφέ αλλά και την ξεχωριστή ατμόσφαιρα των Café της Ιταλίας στο Λονδίνο, άνοιξε εκεί τα πρώτα καταστήματα. Σήμερα, η εταιρεία απαριθμεί πάνω από 1000 καταστήματα παγκοσμίως, παραμένοντας πάντα πιστή στις αρχές της, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα πως είναι η καλύτερη στο είδος της. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η ποιότητα, η συνέπεια, ο σεβασμός στον άνθρωπο και την κουλτούρα του κάθε τόπου, καθώς και η μεγάλη αγάπη για την τέχνη του καφέ.

Το Caffè Nero Κύπρου ανήκει στον όμιλο εταιρειών PHC Franchised Restaurant Public Ltd. Το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο άνοιξε το 2013, στην παράλια Μακένζι και είναι το μεγαλύτερο κατάστημα της αλυσίδας στην Ευρώπη. Σήμερα απαριθμεί 20 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

6 n

Δειτε Επισης

Η ευρωπαϊκή οδηγία για διαχειριστές και αγοραστές πιστώσεων-Δέσμη εναρμονιστικών νομοσχεδίων στην Βουλή
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Απεικονιστικών Κέντρων Ιατρικής
Εγκαινιάστηκε το πάρκο Γκογκέν στο Ζακάκι-Ο δημόσιος κήπος της δυτικής Λεμεσού (photos)
Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για αιτήσεις από κουρεμένους καταθέτες-Η καταληκτική ημερομηνία
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως
Ο υπέροχος κύριος John Malkovich στην Κύπρο
Ξεκαθαρίζει η Primetel: Ανανέωση της συμφωνίας διανομής αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta
Σε τροχιά υλοποίησης γραμμικό πάρκο περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης στον ποταμό Γιαλιά(pics)
Cali Resort & Spa: Ανακοίνωσε opening το νέο πεντάστερο για ενήλικες, μέλος της Louis Hotels
«Μια από τις ιστορίες επιτυχίας της MUFG το κυπριακό γραφείο»-Η αλματώδης ανάπτυξη και τα επόμενα πλάνα