Η ΕΚΟ Κύπρου στηρίζει υπερήφανα το 2ο Cyprus International Athletics Meeting

Η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του 2ου Cyprus International Athletics Meeting ξεκίνησε και η ΕΚΟ Κύπρου, συνεπής στο ραντεβού της με τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα της χώρας, θα στηρίξει για ακόμα μία χρονιά, ως Πλατινένιος Χορηγός, τον διεθνή αγώνα στίβου που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου.

Στις 25 Μαΐου 2023, στο Τσίρειο Στάδιο Λεμεσού, κορυφαίοι παγκόσμιοι πρωταθλητές, όπως ο Μίλτος Τεντόγλου, αλλά και καταξιωμένα ονόματα του στίβου τόσο σε διεθνές όσο και εθνικό επίπεδο, θα μας χαρίσουν δυνατές συγκινήσεις, ρεκόρ και επιδόσεις, σε ένα αναβαθμισμένο μίτινγκ υψηλής ποιότητας, με τις προσδοκίες κοινού και αθλητών να είναι εύλογα αυξημένες, λόγω και της μεγάλης απήχησης της περσινής διοργάνωσης. Να σημειωθεί ότι το περσινό πρώτο και εξαιρετικά επιτυχημένο μίτινγκ ήταν αρκετό ώστε να οδηγήσει την Ευρωπαϊκή και την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου στην απόφαση να το προβιβάσουν στα «χάλκινα» της παγκόσμιας περιοδείας, ενώ θα είναι το πρώτο στην Ευρώπη για το 2023 με ποικιλία αγωνισμάτων.

EKO KOEAS 2

Η ΕΚΟ Κύπρου, στο πλαίσιο υλοποίησης πρωτοβουλιών που προάγουν το αθλητικό πνεύμα, την αριστεία και την ευγενή άμιλλα, δεν θα μπορούσε να μη δηλώσει το «παρών» και σε αυτή τη διοργάνωση, με το λογότυπο του Ομίλου να κοσμεί τις επίσημες εμφανίσεις των αθλητών και των αθλητριών που θα συμμετάσχουν στο 2ο Cyprus International Athletics Meeting.

Ο κος Ανδρέας Στρατής, σύμβουλος του γενικού διευθυντή της ΕΚΟ Κύπρου, τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου της 6ης Απριλίου 2023: «Γνωρίζουμε πολύ καλά την προσπάθεια που χρειάζεται για να πρωταγωνιστείς και να παραμείνεις στην κορυφή. Γι’ αυτό, το ελάχιστο που έχουμε να κάνουμε είναι να στηρίξουμε και να επιβραβεύσουμε τους αθλητές μας. Με ένα οργανωμένο πρόγραμμα κοινωνικής δράσης, ανταποδίδουμε την εμπιστοσύνη των χιλιάδων καταναλωτών μας που μας τιμούν καθημερινά».

Σχετικά με την ΕΚΟ Κύπρου Ltd

Η Εταιρεία ΕΚΟ Κύπρου Ltd είναι κατά 100% θυγατρική του Ομίλου HELLENiQ ENERGY. Η Εταιρεία δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, αποθήκευση, διακίνηση και εμπορία υγρών καυσίμων, λιπαντικών και υγραερίου, χύμα αλλά και εμφιαλωμένου, σε εμπορικούς και βιομηχανικούς πελάτες. Το δίκτυο πρατηρίων της ΕΚΟ Κύπρου κατέχει με διαφορά την πρώτη θέση στα καύσιμα κίνησης. Η Εταιρεία ανέλαβε τη μετακίνηση των εγκαταστάσεων πετρελαιοειδών και υγραερίου από το παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας στο Βασιλικό, μια επένδυση που στην πλήρη ανάπτυξή της θα ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια ευρώ. Η συνεισφορά της ΕΚΟ Κύπρου στην αγορά εργασίας είναι εξίσου σημαντική: περισσότεροι από 1,500 εργαζόμενοι απασχολούνται άμεσα ή έμμεσα στην Εταιρεία και τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες και πρατήρια με σήμα της ΕΚΟ.

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών HELLENiQ ENERGY

Ο Όμιλος Εταιρειών HELLENiQ ENERGY, που είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο Αθηνών και Λονδίνου, κατατάσσεται στις 100 μεγαλύτερες ενεργειακές εταιρείες παγκοσμίως και πρωταγωνιστεί στις ενεργειακές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, με κύκλο εργασιών περισσότερα από 10 δισεκατομμύρια ευρώ, έδρα την Ελλάδα και παρουσία σε πολλές χώρες της περιοχής. Οι δραστηριότητές του καλύπτουν ευρύ φάσμα στον ενεργειακό κλάδο με ιδιόκτητα διυλιστήρια και δίκτυα πρατηρίων καυσίμων, παραγωγή και εμπορία πετροχημικών, έρευνα για υδρογονάνθρακες και παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόσφατα ανακοινώθηκε η νέα στρατηγική του Ομίλου, που τον φέρνει να αναπτύσσεται στον κλάδο της νέας ενέργειας με σημαντικές επενδύσεις στη μείωση του ανθρακικού του αποτυπώματος.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor