powered by

Δημοτικές Πολυκατοικίες Πλουτής Σέρβας: Δωρεάν νομική καθοδήγηση και εκπροσώπηση για λήπτες ΕΕΕ

Το Κυπριακό Δίκτυο Δικαιοσύνη για Όλους (ΚΔΔΟ) θα λειτουργήσει σύντομα στη Λεμεσό και θα προσφέρει τις δωρεάν υπηρεσίες του προς τους δημότες της πόλης.

Ο Δήμος Λεμεσού θα εντάξει τις υπηρεσίες του ΚΔΔΟ στο Συμβουλευτικό Κέντρο του Δημοτικού Κέντρου Κοινωνικών Προγραμμάτων «Δημοτικές Πολυκατοικίες Πλουτής Σέρβας», με σκοπό να εμπλουτίσει τη λειτουργία και το σκοπό του Συμβουλευτικού Κέντρου που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία ενός πρότυπου κέντρου συμβουλευτικής και καθοδήγησης για τους δημότες. Στο κέντρο μεταξύ άλλων θα προσφέρονται συμβουλευτικές υπηρεσίες από κοινωνικούς λειτουργούς, νομικούς, σύμβουλους ψυχικής υγείας και ψυχολόγους.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας και αυτής της νέας συνεργασίας το ΚΔΔΟ δέχεται αιτήσεις για αγορά υπηρεσιών ενός δικηγόρου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο info@justiceforall.org.cy το αργότερο μέχρι τις 30 Μαΐου 2023.

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με την ανακοίνωση του ΚΔΔΟ.

https://www.facebook.com/photo?fbid=205625615616411&set=a.118613317650975

Η αποκατάσταση των Δημοτικών Πολυκατοικιών στη Οδό Μισιαούλη και Καβάζογλου και χρήση για Κοινωνικές Υπηρεσίες συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, την Κυπριακή Δημοκρατία και το Δήμο Λεμεσού.

Το έργο υλοποιήθηκε στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη, της Προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Δειτε Επισης

Τάσια Γιανναρά Γιαλλουρίδου: Το επόμενο μεγάλο βήμα στην ηγεσία ξεκινά με συμμετοχή
Κατασκήνωση FEM στην Κύπρο: Εκεί που τα κορίτσια βρήκαν τη φωνή τους, την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη να ηγηθούν
ΕΚΚ: Καλεί σε συμμετοχή στη διαβούλευση της Κομισιόν για ολοκλήρωση της αγοράς κεφαλαίων
Με μεγάλη επιτυχία το 7ο ετήσιο Τουρνουά Φούτσαλ TELETHON-Η νικήτρια ομάδα
Δυναμική παρουσία Κύπρου στο MRC Crete 2025-Οι διακρίσεις ομάδων ρομποτικής δημόσιων και ιδιωτικών φορέων
«Η Αόρατη Συνωμοσία»: Το νέο βιβλίο του Ανδρέα Χατζηκυριάκου για τον φόνο του Αμερικανού πρέσβη στη Λευκωσία το 1974
3ο Cyprus Forum-Cities: Πόσο έξυπνες μπορούν να γίνουν οι πόλεις της Κύπρου;
Συμμόρφωση με την Ε.Ε., παγκόσμια ευθυγράμμιση AML και δικαιοδοσίες υψηλού κινδύνου
Βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Πληροφορικής CCS
Διεθνής αναγνώριση για το MBA του Πανεπιστημίου Λεμεσού με EFMD διαπίστευση