powered by

Tech Tower: Στα σκαριά νέα γραφειακή ανάπτυξη πολυτελείας στη Λεμεσό (pics)

Στα σκαριά βρίσκεται μία νέα ανάπτυξη πολυτελείας σε κεντρικό σημείο της Λεμεσού, στον Δήμο Μέσα Γειτονιάς.

Πρόκειται για το Tech Tower, ένα έργο της First Class Homes, το οποίο με την εντυπωσιακή και μοντέρνα αρχιτεκτονική, κατασκευάζεται με σκοπό να στεγάσει γραφεία εταιρειών. Το έργο θα διαθέτει εννέα ορόφους, ενώ τα συνολικά τετραγωνικά μέτρα των καλυμμένων χώρων θα είναι 1.637.

1

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι κατασκευαστικές εργασίες του Tech Tower θα υλοποιηθούν το τέταρτο τρίμηνο του 2024.

Χαρακτηριστικά Tech Tower

Το Tech Tower είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει γραφειακούς χώρους υψηλής απόδοσης, με βελτιωμένες υπηρεσίες και χώρους για υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των εργαζομένων, ώστε να έχουν μέγιστη παραγωγικότητα και σωματική ευεξία.

6

5

Επίσης, επωφελείται από μια ολοκληρωμένη σχεδιαστική προσέγγιση που εστιάζει στην επίτευξη στόχων σχεδιασμού και λειτουργικότητας και θα προσφέρει τεχνολογικά προηγμένους χώρους εργασίας, καλύπτοντας ανάγκες χώρου, αλλά και εξοπλισμού των ιδιοκτητών ή ενοικιαστών.

7

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, δίπλα στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο και στη διασταύρωση Μέσα Γειτονιάς. Η πρόσβαση για τους εργαζόμενους και τους επισκέπτες στο Tech tower είναι εύκολη, τόσο για αυτούς που έρχονται από Λεμεσό ή Πάφο όσο και για αυτούς που έρχονται από Λάρνακα ή Λευκωσία.

Τέλος, βρίσκεται κοντά σε διάφορους εμπορικούς χώρους και άλλες υπηρεσίες όπως τράπεζες.

2

3

4

9b0ee1abc774f60fddfe626fd9d94b86 (1)

Δειτε Επισης

Το όραμα γίνεται πραγματικότητα στο Ολυμπιακό Μέγαρο-Τιμήθηκε σε κλίμα συγκίνησης ο Κίκης Λαζαρίδης
«Στον αθλητισμό έδωσες και την ψυχή σου...»-Μια βραδιά αφιερωμένη στον ακούραστο υπηρέτη του Ολυμπισμού Κίκη Λαζαρίδη
CEO της Aegean Baltic Bank S.A. ο Αριστείδης Βουράκης-Αναλαμβάνει καθήκοντα τον Οκτώβριο
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα εξαγοράζουν το Foody Market-Θα λειτουργεί υπό την επωνυμία Alphamega Express
Εθνικός Μηχανισμός Ελέγχου ΑΞΕ...Όσα προβλέπει το νομοσχέδιο που ενέκρινε το Υπουργικό και τι δηλώνει ο Κεραυνός
Στο Δ.Σ. της Lordos United Public ο Νίκος Α. Θεοδούλου μετά την αφυπηρέτηση από την PwC
Συνεχίστηκε η αύξηση στις τιμές κατοικιών το πρώτο τρίμηνο του 2025-Οι μεταβολές σε κατοικίες και διαμερίσματα
Μεγάλη οικονομική και αγωνιστική στήριξη στην ΑΕΛ από τις πρωτοβουλίες A. Budzinski
Εντατικά τα έργα σε Συνεδριακό Κεντρό και ΑΞΙΚ ενόψει Προεδρίας-Παραδίδονται εντός Σεπτεμβρίου
Απαντά στο Δήμο Στροβόλου για τα έργα €1 δις το Υπουργείο Εσωτερικών-«Αβάσιμοι και ανυπόστατοι ισχυρισμοί»