Νέα εμπορική συνεργασία της CBS IT Systems Cyprus με την ASUS Global

Η CBS IT Systems Cyprus ανακοίνωσε την νέα της εμπορική συνεργασία με την πολυεθνική κατασκευάστρια εταιρεία ASUS Global PTE LTD ως Silver Partner.

Η εταιρεία ASUS, συγκαταλέγεται ανάμεσα στους Top 3 κατασκευαστές στον κόσμο φορητών υπολογιστών με μεγάλη προϊοντική γκάμα, που περιλαμβάνει Laptops, Desktops, All-In-One Desktop, Monitors, Accessories.

Για την CBS IT, η υπογραφή αυτής της συμφωνίας, θα ενισχύσει την ανταγωνιστική της θέση στην κυπριακή αγορά, τόσο από πλευράς προϊόντων όσο και στον τομέα της τεχνογνωσίας, ενώ παράλληλα θα μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου λύσεις σε προσιτές τιμές, στις μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, στους δημόσιους οργανισμούς, αλλά και στον τομέα των τραπεζών, αποτελώντας τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό.

Η ASUS σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των νέων ψηφιακών υποδομών. Με γνώμονα την καινοτομία και αφοσιωμένη στην ποιότητα, η ASUS κέρδισε 4.256 βραβεία το 2013 και πιστώνεται ευρέως ότι έφερε επανάσταση στη βιομηχανία των υπολογιστών με το Eee PC™.

Σχετικά με την CBS IT Systems Cyprus LTD

H CBS IT Systems Cyprus LTD συγκαταλέγεται μεταξύ των κυριότερων επιχειρήσεων στον τομέα των ολοκληρωμένων λύσεων Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Κυπριακής αγοράς. Ιδρύθηκε στην Λευκωσία της Κύπρου το 2010 ως θυγατρική εταιρεία της Cosmos Business Systems AEBE, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της Πληροφορικής από το 1988.

Η δραστηριότητα της CBS IT (CY) επικεντρώνεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών (Data Centers, υποδομές πληροφορικής και δικτύων) , την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών υποστήριξης επιχειρήσεων καθώς και την εγκατάσταση εφαρμογών λογισμικού (ERP, CRM, BI, BPM). Η εταιρεία διακινεί επίσης τυποποιημένο λογισμικό, ενώ αναλαμβάνει έργα στα οποία περιλαμβάνονται εφαρμογές, καθώς και υπηρεσίες βασισμένες στο διαδίκτυο (Internet) και το Cloud.

Ο κύκλος εργασιών του ομίλου της Cosmos Business Systems το 2022 ανήλθε στα 47 εκ. € και απευθύνεται σε μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα και των Τραπεζών, καθώς και σε φορείς του Δημοσίου και των ΔΕΚΟ.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο