Ο Αντώνης Κόχειλας αποκαλύπτει τις 8 συνήθειες των marketer του μέλλοντος

Παραφράζοντας τον Αριστοτέλη και το «είμαστε αυτό που κάνουμε κατ' επανάληψη», ο Αντώνης Κόχειλας, έχει να πει πως το να είσαι μπροστά δεν είναι μια πράξη, αλλά μια συνήθεια.

Μια από τις πιο γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της Διαφήμισης, ο Global CEO of Ogilvy Advertising, έρχεται στην Κύπρο για μια καθόλου συνηθισμένη ΑΙ παρουσίαση.

Συγκεντρώνοντας τις καλύτερες συμβουλές μερικών από τους πιο σπουδαίους marketer του μέλλοντος, ο Global CEO της εταιρείας θα συμμετάσχει με μια πολυαναμενόμενη ομιλία στο 20ο Marketing, Advertising and Communication Conference, που πραγματοποιείται την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 στο K-Cineplex στον Στρόβολο, στη Λευκωσία.

Είκοσι χρόνια εμπειρίας

Ο Αντώνης Κόχειλας είναι σήμερα ο παγκόσμιος διευθύνων σύμβουλος της Ogilvy Advertising. Σε αυτόν τον ρόλο, υπηρετεί στην εκτελεστική ηγετική ομάδα της Ogilvy WW με αποκλειστική ευθύνη την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της Ogilvy στη διαφήμιση, την επωνυμία και τη δημιουργία περιεχομένου για την ανάπτυξη των εμπορικών σημάτων και των επιχειρήσεων υπό την ευθύνη της Ogilvy. Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε ηγετικές και ανταγωνιστικές επωνυμίες σε κλάδους όπως CPG, Tech, Telco και Retail και έχει προσφέρει εξαιρετικό έργο για τους πελάτες του, όπως αποδεικνύεται από τα 21 Effie (Marketing Effectiveness Awards) και τα 23 Cannes Lions (Creative Awards), συμπεριλαμβανομένου ενός Grand Prix το 2018.

Βαθιά κατανόηση ανάπτυξης επωνυμιών

Έχει βαθιά κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αναπτύσσονται οι επωνυμίες. Ένας άνθρωπος που σκέφτεται τη μεγάλη εικόνα και που του αρέσει να σχεδιάζει ολιστικές στρατηγικές- που προσφέρουν παγκοσμίου επιπέδου επικοινωνίες, βοηθούν στην ενεργοποίηση των ενδιαφερόμενων μερών και τελικά οδηγούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε όλους τους χρονικούς ορίζοντες. Είναι κάτοχος MBA από το Cardiff University του Ηνωμένου Βασιλείου και BSc. στη Διεθνή Διοίκηση από το American College of Greece.

Επετειακή χρονιά με πλούσια θεματολογία

Tο Advertising, Marketing and Communication Conference επιστρέφει φέτος με εορταστικό ύφος και πολυθεματικό χαρακτήρα. Το Συνέδριο κλείνει εικοσαετία και η φετινή χρονιά δεν θα μπορούσε να είναι παρά πλήρως επετειακή. Έτσι, για 20ή χρονιά ο θεσμός θα τιμήσει τον πάντα συναρπαστικό Κλάδο του Μάρκετινγκ, της Διαφήμισης και της Επικοινωνίας.

Στόχος είναι η ανάδειξη των εξελίξεων, των προκλήσεων και των νεότερων γύρω από τον τομέα της επικοινωνίας σε ένα εορταστικό κλίμα με μια πρωτότυπη δομή.

Ειδικότερα, η δομή του Συνεδρίου θα αποτελείται από πέντε θεματικές ενότητες οι οποίες θα περιλαμβάνουν δύο σκηνές. Συγκεκριμένα, το Συνέδριο έχει χωριστεί στις εξής ενότητες: The Leaders’ Stage, The Advertising, PR, Creativity Stage, The Marketing, Brands and Consumer Stage, The Media & Social Media Stage και The Digital, Data and Technology Stage.

Το γεγονός πραγματοποιείται σε μια εποχή κατά την οποία ο καταναλωτής προσβλέπει σε εξατομικευμένες εμπειρίες και μαζί, στην αυθεντικότητα των αξιών που το brand επικαλείται ότι πρεσβεύει. Το ζήτημα αυτό ανήκει ανάμεσα σε πολλά άλλα που θα απασχολήσουν τους ομιλητές που κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Συνέδριο απευθύνεται σε Διευθυντές και Στελέχη μάρκετινγκ, Brand Manager, Διευθυντές ψηφιακών υπηρεσιών, Διευθυντές πωλήσεων, Διευθύνοντες συμβούλους, Γενικούς διευθυντές, Επικεφαλής επικοινωνίας και δημόσιων σχέσεων. Αξίζει επίσης να το παρακολουθήσετε αν είστε ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών από κάθε τομέα οικονομικής δραστηριότητας. Ενδιαφέρει επίσης στελέχη διαφημιστικών εταιρειών, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Συμβούλους Επικοινωνίας.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το περιεχόμενο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IMH

Με τη στήριξη: Κυπριακός Οργανισμός Εκδοτών Διαδικτύου (ΚΟΕΔ), Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου (ΣΔΚ), Σύνδεσμος Διαφήμισης–Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ)

Χορηγοί Επικοινωνίας: Alpha TV Kύπρου, Cyprus Business News, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, και πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τ: 22505555 │ Φ: 22679820 │ email: events@imhbusiness.com

Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά