Υφ. Ναυτιλίας: Το CIM τροφοδοτεί τη ναυτιλιακή βιομηχανία εδώ και δεκαετίες

"Το CIM τροφοδοτεί την ναυτιλιακή βιομηχανία με τελειόφοιτούς του εδώ και δεκαετίες", ανέφερε η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, η οποία συνεχάρη το Business School για τη συνδρομή του στον τομέα.

Τιμώντας με την παρουσία της την εκδήλωση "CIM – 45 years of Teaching Success"που διεξήχθη στη Λεμεσό, η Υφυπουργός σχολίασε αρχικά, πως η πρόσφατη σύναψη συνεργασίας μεταξύ CIM-Cyprus Business School και Judge Business School, Executive Education, University of Cambridge είναι τεράστιας σημασίας. «Δεν υπάρχει φοιτητής που να μην ονειρεύεται να σπουδάσει στο Cambridge», σχολίασε, και συνεχάρη τον Ιδρυτή του CIM, Θέο Χατζηγιάννη και τον CEO Γιάγκο Χατζηγιάννη για την ευκαιρία που δίνουν σε φοιτητές στους οποίους ανοίγουν νέοι δρόμοι.

Στη συνέχεια υπενθύμισε πως το 1991, το CIM, προσέφερε το πρώτο πτυχίο στα ναυτιλιακά και πως τροφοδοτεί τη ναυτιλιακή βιομηχανία με τελειόφοιτούς του, εδώ και δεκαετίες. «Η κυπριακή ναυτιλία χρειάζεται άρτια καταρτισμένους αποφοίτους και το προσφέρουν τα προγράμματα του CIM», δήλωσε η Υφυπουργός, η οποία, εξέφρασε, τέλος, την πίστη ότι το Business School θα συνεχίσει να παρέχει παγκόσμιας εμβέλειας και υψηλού επιπέδου προγράμματα που θα τροφοδοτούν την αγορά εργασίας με εξειδικευμένο προσωπικό τον ναυτιλιακό τομέα.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων