CIM: Εκδήλωση στη Λεμεσό για τα 45 χρόνια επιτυχίας με μηνύματα αισιοδοξίας

Την αισιοδοξία τους για το μέλλον εξέφρασαν ο Γενικός Διευθυντής του CIM, Γιάγκος Χατζηγιάννης και ο Ιδρυτής του Business School, Θέο Χατζηγιάννης, οι οποίοι γιόρτασαν τα 45 χρόνια επιτυχίας του, σε εκδήλωση στο Columbia Beach, στη Λεμεσό.

Ο Θέο Χατζηγιάννης είπε ότι σήμερα γιορτάζουμε τον χρόνο. «Δεν μπορείς να τον αγοράσεις ή να τον πουλήσεις», ειπε χαρακτηριστικά. Κάνοντας μια ανασκόπηση στα πρώτα χρόνια του Ιδρύματος και καταλήγοντας στο σήμερα, ο κ.Χατζηγιάννης είπε πως «πριν από 45 χρόνια ήμουν ενώπιον τεσσάρων φοιτητών». Πολύ σύντομα, είπε, έμεινε μόλις ένας φοιτητής ενώ σήμερα το Business School αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά του τόπου με τον αριθμό των φοιτητών να αυξάνεται συνεχώς, μαζί με την επιτυχία του.

Αναφέρθηκε στο άνοιγμα σχολής στη Λεμεσό, όπου και είδε δεκαετίες πριν ότι η εν λόγω πόλη θα είχε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Με το βλέμμα του στο σήμερα, ο κ.Χατζηγιάννης προειδοποίησε ότι έρχονται σαρωτικές αλλαγές στην εκπαίδευση και στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης μέσα από την ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη.

Επικέντρωση στην επιτυχία

Ο Γενικός Διευθυντής του CIM ακολούθησε με μια εξίσου σπουδαία ομιλία μέσω της οποία γιόρτασε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. "Παραμένουμε επικεντρωμένοι στην επιτυχία του μέλλοντος. Έχουμε ένα καταπληκτικό ΔΣ και καταπληκτικούς συνεργάτες και κινούμαστε σε στέρεες βάσεις», είπε, λέγοντας με αισιοδοξία, ότι το μέλλον είναι λαμπρό.

Νωρίτερα αναφέρθηκε σε σημαντικές εξελίξεις για το CIM, μεταξύ των οποίων, το λανσάρισμα του πρώτου Μaster στο luxury hospitality, το πρώτο online MBA που έπεται αλλά και την πρόσφατη συνεργασία μεταξύ CIM-Cyprus Business School και του Judge Business School, Executive Education, University of Cambridge.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων