Δημ. Λεμεσού: Το CIM υποστηρίζει την αναπτυξιακή δυναμική της Λεμεσού μέσω εκπαίδευσης

Τη σημασία που έχουν ακαδημαϊκά ιδρύματα όπως το CIM Cyprus Business School για υποστήριξη της τεράστιας αναπτυξιακής δυναμικής της Λεμεσού, μέσα από την υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και επιμόρφωση εξήρε ο Δήμαρχος της πόλης, Νίκος Νικολαΐδης.

Απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση «CIM – 45 years of Teaching Success», ο Δήμαρχος ανέφερε αρχικά, πως το να δραστηριοποιείται η σχολή αυτή στη Λεμεσό είναι απόλυτα φυσιολογικό και αναγκαίο ταυτόχρονα, με δεδομένο ότι η πόλη είναι «το βασικό βιομηχανικό, επιχειρηματικό και χρηματοοικονομικό κέντρο στη χώρα».

Χαρακτήρισε την πόλη το μεγαλύτερο κέντρο ναυτιλιακής διαχείρισης στην Ευρώπη, με περισσότερες από 200 ναυτιλιακές εταιρείες να διαθέτουν γραφεία λέγοντας ότι τα τελευταία μάλιστα χρόνια η πόλη μετατρέπεται και σε κέντρο υπηρεσιών τεχνολογιών πληροφορικής, με περισσότερες από 250 εταιρίες ήδη να λειτουργούν στη Λεμεσό. «Αυτά τα στοιχεία καταδεικνύουν πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν ακαδημαϊκά ιδρύματα όπως το CIM Cyprus Business School, που να μπορούν να υποστηρίζουν αυτή την τεράστια αναπτυξιακή δυναμική γης Λεμεσού, παρέχοντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και επιμόρφωση», δήλωσε.

Σχολίασε, ακόμη, το γεγονός ότι με την πάροδο των ετών, το CIM-Cyprus Business School έχει δώσει την ευκαιρία σε χιλιάδες φοιτητές να αποκτήσουν ακαδημαϊκά εφόδια, απαραίτητα για την επαγγελματική τους πορεία και ανέλιξη και πως πολλοί απόφοιτοι του CIM βρίσκονται σήμερα σε διοικητικές και ηγετικές θέσεις τόσο στην δημόσια υπηρεσία αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

«Είμαι σίγουρος ότι το CIM θα συνεχίσει να προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν την επιστημονική και επιχειρηματική κατάρτιση», κατέληξε ο κ. Νικολαΐδης.

Την ομιλία του Δημάρχου διάβασε, εκ μέρους του, ο Αντιδήμαρχος Λεμεσού, Νεόφυτος Χαραλαμπίδης.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων