Ξένια Χατζηιωαννίδου, η νέα Γενική Διευθύντρια της Innovation/Leo Burnett

Ένα νέο κεφάλαιο ξενικά στην Innovation / Leo Burnett, με την Ξένια Χατζηϊωαννίδου να αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικής Διευθύντριας.

Μετρώντας πάνω από 15 χρόνια στον τομέα της διαφήμισης και έχοντας υπηρετήσει με αφοσίωση και επαγγελματισμό σε υψηλόβαθμες θέσεις, η Ξένια Χατζηϊωαννίδου αναλαμβάνει ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη και στον εμπλουτισμό των υπηρεσιών και της αξίας που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Η Βάσω Βασιλείου, CEO της εταιρείας, καλωσορίζοντας την Ξένια αναφέρει: « Στην Innovation / Leo Burnett, η κουλτούρα, ο σεβασμός, η σχετικότητα και ο επαγγελματισμός, πάντα προηγούνται. Η Ξένια μοιράζεται αυτή τη νοοτροπία και φέρνει μια πληθώρα εμπειριών και γνώσεων στο τραπέζι, καθιστώντας την, το κατάλληλο άτομο για αυτή τη δουλειά. Θεωρώ την Ξένια ένα από τους πιο εξειδικευμένους ανθρώπους στον κλάδο της διαφήμισης σήμερα, και η πείρα της θα συμβάλει καθοριστικά στην εξέλιξη της εταιρείας μας.»

«Νιώθω ιδιαίτερη χαρά που ανήκω στην οικογένεια της Innovation / Leo Burnett, σημειώνει η Ξένια, και ανυπομονώ να μοιραστούμε μαζί σας καινοτόμες ιδέες και εκστρατείες. Παράλληλος στόχος μου είναι να ενσωματώσω σύγχρονες, βιώσιμες και συμπεριληπτικές διαδικασίες, ώστε να ενδυναμώσουμε την θεμελιώδη ανθρωποκεντρική κουλτούρα της εταιρείας», δίνοντας το έναυσμα για την αρχή μιας καρποφόρας, παραγωγικής συνεργασίας.

Η Ξένια αναλαμβάνει καθήκοντα στις 22 Μάϊου 2023.

Δειτε Επισης

Αφυπηρετεί πρόωρα και στέλνει βαρυσήμαντα μηνύματα ο Νίκος Κυριακίδης
Πρόεδρος της EMERG για το 2024 ο Πέτρος Γαλίδης
Τέσσερις νέοι συνέταιροι στην Deloitte Κύπρου
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol ο Simon Pitout
Yakir Gabay: Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που επενδύει δισεκατομμύρια στην Κύπρο
Κυπριακής καταγωγής χρηματιστής ένοχος για απάτη στο Λονδίνο
Ο νέος Chief Operations Officer της Cyta και το όραμά του για τον Οργανισμό
Για δεύτερο internship στη NASA η νεαρή Κύπρια Ελένη Χαρίτωνος
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πενθεί για τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου
Στις ΗΠΑ για την εκτόξευση του πυραύλου FALCON 9 της SPACEX θα βρεθεί φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ