Διεθνής αναγνώριση για την Κύπρια διευθύντρια της PERHA Group και Group HR Director της GR8 Tech

Μια σημαντική επιτυχία κατέγραψε Κύπρια επιχειρηματίας στον τομέα του HR. H κ. Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Founder και Director της PΕRHΑ Group και Group HR Director της GR8 Tech, η οποία είναι η εξέλιξη της Parimatch Tech, επιλέχθηκε να είναι υποψήφια στην κατηγορία «Outstanding Leader in HR» στα «Reward Strategy, The Leadership Awards 2023» που θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιουνίου στο Λονδίνο.

Τα συγκεκριμένα βραβεία είναι διεθνή βραβεία στους τομείς των ανταμοιβών, της μισθοδοσίας και του ανθρώπινου δυναμικού. Οι αιτήσεις για το συγκεκριμένο βραβείο υποβλήθηκαν από άτομα που ηγούνται της στρατηγικής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η κ. Χατζηαντωνίου αναφερόμενη στην συγκεκριμένη τιμητική διάκριση ανέφερε ότι «Η συμμετοχή μου στα «Reward Strategy, The Leadership Awards 2023» αναδεικνύει το πάθος που έχω μαζί με την ομάδα μου, να δημιουργήσουμε χώρους εργασίας όπου τα άτομα και οι ομάδες μπορούν να ευδοκιμήσουν και να επιτύχουν τους στόχους τους και όπου οι οργανισμοί μπορούν να επιτύχουν βιώσιμη ανάπτυξη και επιτυχία».

Η κ. Χατζηαντωνίου είναι μέλος του Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) και κάτοχος MSc στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Πανεπιστήμιο Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου. Aπό τον Ιανουάριο του 2021 είναι πιστοποιημένη Chief Sustainability Officer (CSO) Professional, ενώ είναι η Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του CSR Cyprus. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου. Παράλληλα έχει ευρεία έκθεση σε τοπικές και διεθνείς εταιρείες και έχει σταθερό υπόβαθρο στη διαχείριση όλων των τομέων Ανθρώπινου Δυναμικού και σε ασκήσεις συρρίκνωσης, καθώς και σε μαζικές προσλήψεις και αναδιοργανώσεις.

Δειτε Επισης

Αφυπηρετεί πρόωρα και στέλνει βαρυσήμαντα μηνύματα ο Νίκος Κυριακίδης
Πρόεδρος της EMERG για το 2024 ο Πέτρος Γαλίδης
Τέσσερις νέοι συνέταιροι στην Deloitte Κύπρου
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol ο Simon Pitout
Yakir Gabay: Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που επενδύει δισεκατομμύρια στην Κύπρο
Κυπριακής καταγωγής χρηματιστής ένοχος για απάτη στο Λονδίνο
Ο νέος Chief Operations Officer της Cyta και το όραμά του για τον Οργανισμό
Για δεύτερο internship στη NASA η νεαρή Κύπρια Ελένη Χαρίτωνος
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πενθεί για τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου
Στις ΗΠΑ για την εκτόξευση του πυραύλου FALCON 9 της SPACEX θα βρεθεί φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ