Μέλος της Διεθνούς Ένωσης Πρακτόρων Αθλητικών Ταξιδιών η Zela Aviation

Η κυπριακή εταιρεία Zela Aviation (www.zelaaaviation.com) αισθάνεται υπερήφανη για την ένταξη της στη Διεθνή Ένωση Πρακτόρων Αθλητικών Ταξιδιών - i.s.t.a.a (www.istaa.org/), ως το πρώτο μέλος από την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Διεθνής Ένωση Πρακτόρων Αθλητικών Ταξιδιών, η οποία ιδρύθηκε το 2009, αποτελείται από επαγγελματίες του κλάδου – εταιρείες και οργανισμούς, που ειδικεύονται στην παροχή υπηρεσιών αθλητικών ταξιδιών, προσφέροντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας.

Με μέλη σε περισσότερες από 50 χώρες και στις 5 ηπείρους, η i.s.t.a.a λειτουργεί παράλληλα ως πλατφόρμα συνεργασίας και ανταλλαγής εμπειριών, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην περαιτέρω ανάπτυξη της βιομηχανίας αθλητικών ταξιδιών.

zelataxidia2

Με μια ευρεία γκάμα αεροσκαφών, η Zela Aviation, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της ναύλωσης και πώλησης αεροσκαφών από το 2006, παρέχει τη δυνατότητα σε ομάδες και αθλητές, να ταξιδέψουν ανά πάσα στιγμή, σε κάθε γωνιά του πλανήτη, με ασφάλεια, ακρίβεια και αξιοπιστία.

Σε συνεργασία με μεγάλες αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και διαθέτοντας το πλέον άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, η Zela Aviation παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές, ικανοποιώντας ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες των αθλητών.

zelataxidia3

Μετατρέποντας τo ταξίδι σε μια αξέχαστη εμπειρία, η Zela Aviation προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να επιλέξουν τα γεύματα τους στη βάση των διατροφικών τους συνηθειών, την άνεση του καθίσματος τους, καθώς και τον τρόπο ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Παράλληλα, η Zela Jet, θυγατρική εταιρεία της Zela Aviation παρέχει υπηρεσίες αεροδιακομιδής σε περίπτωση τραυματισμού ή ασθένειας αθλητών με τα πλήρως εξοπλισμένα αεροσκάφη της.

Η Zela Jet προσφέρει επίσης ιδιωτικές εξατομικευμένες πτήσεις σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μεγάλα αθλητικά γεγονότα, αναμετρήσεις και εκδηλώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Zela Aviation έχει την έδρα της στη Λεμεσό, με περιφερειακά γραφεία στην Αθήνα και το Λονδίνο.

Δειτε Επισης

Καλοκαιρινό μενού στα wagamama: Nέες, ανατρεπτικές και αναζωογονητικές γεύσεις
12 δημιουργίες στο LPM Restaurant & Bar Limassol
Οι προοπτικές αναζωογόνσης της υπαίθρου στο επίκεντρο συνάντησης Κουμή- Ένωσης Κοινοτήτων
Οι 16 παραλίες στην Αγία Νάπα με Γαλάζια Σημαία
Ο Όμιλος Kanika στο 1% των κορυφαίων ξενοδοχείων στην πλατφόρμα του TripAdvisor
79 Γαλάζιες Σημαίες σε ισάριθμες παραλίες της Κύπρου-Πρωτιά για το Παραλίμνι
Οι τρεις παραλίες της Λάρνακας που κυματίζουν φέτος οι Γαλάζιες Σημαίες
Emirates: Νέα πρωτοβουλία ανακύκλωσης κλειστού βρόχου
City of Dreams Mediterranean: Η Άννα Βίσση για μια μοναδική εμφάνιση στις 22 Ιουλίου
Ο Μποτρίνι ανεβάζει το επίπεδο της ιταλικής κουζίνας στο Four Seasons (photos)