Ο Χρίστος Μιχαηλίδης της Cypronetwork «Cyprus Quality Leader of the year 2022»

O Χρίστος Μιχαηλίδης, Εκτελεστικός Πρόεδρος του ομίλου της Cypronetwork, ανακηρύχτηκε «Cyprus Quality Leader of the year 2022» από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η ανακήρυξη του κ. Μιχαηλίδη έγινε στο πλαίσιο ειδικής τελετής  στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Λευκωσία.

Όπως σημειώνεται, ο Χρίστος Μιχαηλίδης είναι ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα των Ερευνών Αγοράς στην Κύπρο ενώ έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως σύμβουλος/ μελετητής σε πλήθος επιχειρήσεων και οργανισμών στην Κύπρο, Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης κατέχει εξειδίκευση και παράλληλα εκτενή εμπειρία και ενασχόληση στις έρευνες αγοράς/ κοινής γνώμης, στα κοινωνικο-οικονομικά θέματα, μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση έργων (35 χρόνια), στον Στρατηγικό Σχεδιασμό, στην ανάπτυξη υπηρεσιών, επικοινωνίας και στο σχεδιασμό και διαχείριση Συστημάτων Ποιότητας και Διεύθυνσης.

«Όντας δραστήριος, οραματιστής, πρωτοπόρος και αποτελεσματικός επιχειρηματίας, ο κ. Μιχαηλίδης διετέλεσε μεταξύ άλλων Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων, Προέδρος των Συνδέσμων εταιριών ερευνών Αγοράς και Δημοσκοπήσεων, Αντιπρόεδρος των Κυπροελλαδικού επιχειρηματικού Συνδέσμου, Προέδρος του Κυπρογερμανικού Πολιτιστικού Συνδέσμου, Ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του Κυπριακού Συνδέσμου Διεθνών Επιχειρήσεων (CiBA) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων και του ΕΒΕ Λεμεσού» προστίθεται.

Επίσης, ο κ. Μιχαηλίδης είναι διαπιστευμένος Σύμβουλος Διεύθυνσης, Επίτιμος Προέδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων, Επίτιμο μέλος του CIBA και Honorary Fellow του Cyprus Institute of Marketing.

Ο διαγωνισμός Cyprus Quality Leader διοργανώθηκε φέτος για 11η συνεχή χρονιά από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας με την ιδιότητα του Μέλους και Εθνικού Αντιπροσώπου στην Κύπρο του EOQ. Το βραβείο του νικητή απονέμεται σε ανώτερο στέλεχος επιχείρησης/οργανισμού που προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα. Η αξιολόγηση και η επιλογή του νικητή διεξάγεται σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και συντελεστές βαρύτητας που έχει θεσπίσει ο EOQ.

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής