Ο Χρίστος Μιχαηλίδης της Cypronetwork «Cyprus Quality Leader of the year 2022»

O Χρίστος Μιχαηλίδης, Εκτελεστικός Πρόεδρος του ομίλου της Cypronetwork, ανακηρύχτηκε «Cyprus Quality Leader of the year 2022» από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η ανακήρυξη του κ. Μιχαηλίδη έγινε στο πλαίσιο ειδικής τελετής  στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Λευκωσία.

Όπως σημειώνεται, ο Χρίστος Μιχαηλίδης είναι ένας από τους πρωτοπόρους στον τομέα των Ερευνών Αγοράς στην Κύπρο ενώ έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως σύμβουλος/ μελετητής σε πλήθος επιχειρήσεων και οργανισμών στην Κύπρο, Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης κατέχει εξειδίκευση και παράλληλα εκτενή εμπειρία και ενασχόληση στις έρευνες αγοράς/ κοινής γνώμης, στα κοινωνικο-οικονομικά θέματα, μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση έργων (35 χρόνια), στον Στρατηγικό Σχεδιασμό, στην ανάπτυξη υπηρεσιών, επικοινωνίας και στο σχεδιασμό και διαχείριση Συστημάτων Ποιότητας και Διεύθυνσης.

«Όντας δραστήριος, οραματιστής, πρωτοπόρος και αποτελεσματικός επιχειρηματίας, ο κ. Μιχαηλίδης διετέλεσε μεταξύ άλλων Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων, Προέδρος των Συνδέσμων εταιριών ερευνών Αγοράς και Δημοσκοπήσεων, Αντιπρόεδρος των Κυπροελλαδικού επιχειρηματικού Συνδέσμου, Προέδρος του Κυπρογερμανικού Πολιτιστικού Συνδέσμου, Ιδρυτικό μέλος και Γενικός Γραμματέας του Κυπριακού Συνδέσμου Διεθνών Επιχειρήσεων (CiBA) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Λιμένων και του ΕΒΕ Λεμεσού» προστίθεται.

Επίσης, ο κ. Μιχαηλίδης είναι διαπιστευμένος Σύμβουλος Διεύθυνσης, Επίτιμος Προέδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Συμβούλων Επιχειρήσεων, Επίτιμο μέλος του CIBA και Honorary Fellow του Cyprus Institute of Marketing.

Ο διαγωνισμός Cyprus Quality Leader διοργανώθηκε φέτος για 11η συνεχή χρονιά από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ποιότητας με την ιδιότητα του Μέλους και Εθνικού Αντιπροσώπου στην Κύπρο του EOQ. Το βραβείο του νικητή απονέμεται σε ανώτερο στέλεχος επιχείρησης/οργανισμού που προωθεί, κατά τεκμήριο, την Ποιότητα. Η αξιολόγηση και η επιλογή του νικητή διεξάγεται σύμφωνα με συγκεκριμένα κριτήρια και συντελεστές βαρύτητας που έχει θεσπίσει ο EOQ.

Δειτε Επισης

Αφυπηρετεί πρόωρα και στέλνει βαρυσήμαντα μηνύματα ο Νίκος Κυριακίδης
Πρόεδρος της EMERG για το 2024 ο Πέτρος Γαλίδης
Τέσσερις νέοι συνέταιροι στην Deloitte Κύπρου
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος της DP World Limassol ο Simon Pitout
Yakir Gabay: Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας που επενδύει δισεκατομμύρια στην Κύπρο
Κυπριακής καταγωγής χρηματιστής ένοχος για απάτη στο Λονδίνο
Ο νέος Chief Operations Officer της Cyta και το όραμά του για τον Οργανισμό
Για δεύτερο internship στη NASA η νεαρή Κύπρια Ελένη Χαρίτωνος
Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Πενθεί για τον αδόκητο θάνατο της Χριστίνας Λοΐζου
Στις ΗΠΑ για την εκτόξευση του πυραύλου FALCON 9 της SPACEX θα βρεθεί φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ