Toν Ιούνιο η ειδική έκδοση The Women IN Business

Το τεύχος Ιουνίου του ΙN Business θα είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά αφιερωμένο στις γυναίκες των εταιρειών της Κύπρου και τη σημαντική συμβολή τους στο κυπριακό επιχειρείν και εξέλιξή του.

Στόχος του ειδικού τεύχους του ΙΝ Βusiness είναι να παρουσιάσει και να προωθήσει γυναίκες επαγγελματίες από διάφορους τομείς της οικονομίας, αναδεικνύοντας το έργο τους και τη συμβολή τους στην επιχειρηματικότητα αλλά και στην ευρύτερη κοινωνία.

Στόχος μας είναι να συμπεριλάβουμε γυναίκες σε θεσμικές θέσεις, ceos και ανώτερα στελέχη μεγάλων οργανισμών, αλλά και γυναίκες-επικεφαλής σε μικρότερες επιχειρήσεις, και επαγγελματίες-μάνατζερ, αναδεικνύοντας τη σημασία της γυναικείας επιχειρηματικότητας στις κυπριακές επιχειρήσεις και στην ευρύτερη κοινωνία.

Στο ειδικό τεύχος The Women IN Business Issue 2 θα παρουσιάσουμε γυναίκες που θα μας μιλήσουν για την επαγγελματική τους πορεία, τις επιτυχίες και τις προκλήσεις, ενδυναμώνοντας με την δική τους ιστορία την γυναικεία ισχύ στις επιχειρήσεις και κοινωνία της Κύπρου.

Στόχος είναι να προβάλουμε γυναίκες από όλους τομείς της οικονομίας (Ακίνητα/Κατασκευές, Βιομηχανία, Πρωτογενή τομέα, Εκπαίδευση, Εμπόριο, Ενέργεια, Τουρισμό, Υγεία, Υπηρεσίες, Επαγγελματικές Υπηρεσίες, Χρηματοοικονομικά, Εστίαση και ΙCT), αναδεικνύοντας έτσι την ευρύτερη παρουσία της εν έτει 2023.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Δειτε Επισης

Συνεργασία ΤΕΠΑΚ και Energame-Στόχος να γεφυρωθεί το χάσμα ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας
Κορυφαίοι ομιλητές στον τομέα της ογκολογίας και της ανακουφιστικής φροντίδας σε επιστημονικό συνέδριο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου
Υπέγραψαν MoU και ενώνουν δυνάμεις για έλευση νέων επενδύσεων στην Κύπρο ΧΑΚ και Invest Cyprus
Διάλεξη του διακεκριμένου επιχειρηματία John Christodoulou στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Δράσεις από CNP Ασφαλιστική και Αστυνομία Κύπρου για καλλιέργεια κουλτούρας οδικής ασφάλειας
Απονομή υποτροφιών της Safe Bulkers, Inc. για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025(pics)
Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου: Αναγνωρισμένος όμιλος ο HHG-Κανένας κίνδυνος από τις εξαγορές νοσοκομείων