Νέα εβδομάδα, νέες μοναδικές ευκαιρίες ακινήτων από την Altamira Real Estate

Επιλογές ακινήτων με μεγάλο ενδιαφέρον, σε όλες τις επαρχίες της Κύπρου, παρουσιάζει η Altamira Real Estate και αυτή την εβδομάδα.

Ξεχωρίζουν διαμερίσματα, κατοικίες, καταστήματα, βιομηχανική αποθήκη και μεγάλα οικιστικά οικόπεδα σε δημοφιλείς περιοχές της Λευκωσίας, της Λεμεσού, της Πάφου αλλά και της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

15 οικιστικά οικόπεδα στην περιοχή Λαπάτσα από μόλις €87.000

Στην επαρχία Λευκωσίας, το ενδιαφέρον κεντρίζουν 15 μεγάλα οικιστικά οικόπεδα που βρίσκονται στην περιοχή Λαπάτσα, μόλις 200 μέτρα από τον δρόμο Τσερίου - Δευτεράς. Το εμβαδόν τους κυμαίνεται από 521 τ.μ. έως 537 τ.μ. και εμπίπτουν στην Πολεοδομική Ζώνη Η3 η οποία επιτρέπει ποσοστό κάλυψης 35% και συντελεστή δόμησης 60%. Οι τιμές τους αρχίζουν από μόλις €87.000 και φθάνουν μέχρι και τις €96.000, ενώ είναι ιδανικά για οικογένειες, νεαρά ζευγάρια αλλά και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Κατοικίες και διαμερίσματα από μόνο €70.000

Στην τιμή των €70.000 πωλείται διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε ελκυστική τοποθεσία της κοινότητας Τερσεφάνου. Απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις στην πόλη της Λάρνακας ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τις όμορφες παραλίες της περιοχής. Το εμβαδόν των εσωτερικών του χώρων ανέρχεται στα 76 τ.μ..

Επιπρόσθετα, στο Παραλίμνι, κοντά στον κυκλικό κόμβο Κάππαρη, ξεχωρίσαμε δύο διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων. Διαθέτουν εξαιρετικές προσβάσεις στις όμορφες παραλίες της περιοχής και τον Πρωταρά, ενώ το εμβαδόν των εσωτερικών τους χώρων ανέρχεται σε 76 τ.μ.. Πωλούνται στην τιμή των €120.000 και €125.000 αντίστοιχα.

Σε δημοφιλή περιοχή του Στροβόλου, μόλις 80 μέτρα από την Λεωφόρο Αρμενίας, εντοπίσαμε διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην τιμή των €75.000. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 125 τ.μ. και διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη στο ισόγειο.

Ισόγεια κατοικία με υπόγειο ξεχωρίσαμε στο Πέρα Χωριό, σε απόσταση μόλις 150 μέτρων από τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού. Η κατοικία αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 200τ.μ. και πωλείται στην τιμή των €225.000.

PR34134

Ανεξάρτητη κατοικία τύπου split-level εντοπίσαμε στη δημοφιλή περιοχή Απ. Πέτρου & Παύλου στη Λεμεσό. Η κατοικία πωλείται στην τιμή των €450.000 και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια. Έχει εμβαδόν καλυμμένων χωρών 198 τ.μ. ενώ το ημιυπόγειο αποτελείται από διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, έκτασης 70 τ.μ., καθώς και δυο καλυμμένους χώρους στάθμευσης.

Στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στη Χλώρακα, ξεχωρίσαμε ισόγειο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου με εμβαδόν κλειστών χώρων 52 τ.μ. και αυλή 50 τ.μ.. Βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο "Leonardo Laura Beach Hotel” και διαθέτει ανεξάντλητο συντελεστή δόμησης ο οποίος δύναται να αξιοποιηθεί σε χώρο με εμβαδόν γης 1.545 τ.μ.. Πωλείται στην τιμή των €430.000.

Στην Πέγεια εντοπίσαμε επίσης, ισόγεια κατοικία δύο υπνοδωματίων με θέα στη θάλασσα, στην τιμή των €65.000. Πρόκειται για το μισό μερίδιο του ακινήτου και αφορά κατοικία στο ισόγειο διώροφου κτηρίου, η οποία έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 100 τ.μ..

Ετοιμοπαράδοτα καταστήματα σε κεντρικές τοποθεσίες

Στο κέντρο του Δήμου Στροβόλου ξεχωρίσαμε ισόγειο κατάστημα στην τιμή των €185.000. Βρίσκεται στην περιοχή Χρυσελεούσας και αποτελείται από ενιαίο χώρο εξυπηρέτησης πελατών, κουζίνα, αποχωρητήριο και μεσοπάτωμα με γραφείο και αποθήκη.

Στην τιμή των €100.000 πωλείται ισόγειο κατάστημα σε μοναδική τοποθεσία στην Έγκωμη. Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Πέργαμου, σε κοντινή απόσταση από διάφορες υπηρεσίες και ανέσεις, ενώ οι πληθώρα κατοικιών και πολυκατοικιών που βρίσκονται στην περιοχή το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για μικρές επιχειρήσεις. Βρίσκεται στο ισόγειο κτηρίου, αποτελείται από ενιαίο χώρο και έχει εμβαδόν 77 τ.μ..

Σε κεντρική τοποθεσία στην Ακρόπολη εντοπίσαμε κατάστημα 99 τ.μ. στην τιμή των €75.000. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καταστήματος, κουζίνα, γραφείο και αποχωρητήριο, ενώ διαθέτει τέσσερις χώρους στάθμευσης στο ισόγειο και στο ημιυπόγειο του κτηρίου. Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στην περιοχή Αγίας Τριάδας, κοντά στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού, πωλείται κατάστημα με εμβαδόν 76 τ.μ., στην τιμή των €90.000. Βρίσκεται στο ισόγειο τριώροφης πολυκατοικίας με καταστήματα, διαμερίσματα και καλυμμένους χώρους στάθμευσης στο υπόγειο.

Οικιστικά οικόπεδα από €34.000

Στην Δευτερά, στην επαρχία Λευκωσίας, κοντά στο “Grammar School”, εντοπίσαμε οικιστικό οικόπεδο με ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια, στην τιμή των €95.000. Εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Η2, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για ανάπτυξη διώροφου κτηρίου, ενώ έχει εμβαδόν 545 τ.μ..

PR37667

Σε ήσυχη τοποθεσία της κοινότητας Σιά ξεχωρίσαμε πέντε οικιστικά οικόπεδα με καλές προσβάσεις στις γειτονικές κοινότητες και τον αυτοκινητόδρομο. Τα οικόπεδα εφάπτονται δημοσίου δρόμου και πωλούνται σε τιμές που αρχίζουν από €34.000 και φθάνουν μέχρι και τις €41.000. Το εμβαδόν τους κυμαίνεται μεταξύ 523 τ.μ. και 640 τ.μ..

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μεγάλο οικιστικό οικόπεδο στην Πέγεια, κοντά στη δημοφιλή παραλία Coral Bay, με εμβαδόν 970 τ.μ.. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €150.000, προσφέρει όμορφη θέα προς τη θάλασσα και τη γύρω περιοχή, ενώ έχει συντελεστή δόμησης και κάλυψης 15% αντίστοιχα.

PR36167

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Απαντά με στοιχεία ο Κωνσταντίνος Ιωάννου-Οι ΕΟΑ εξέδωσαν 2.131 πολεοδομικές άδειες και 2.302 οικοδομικές άδειες
Ολοκληρώνεται το 2025 ο δρόμος Αστρομερίτη προς Ευρύχου-Ορίζοντας το 2026 για προσφορές της γ' φάσης
Δύο οι μνηστήρες για τη διαχείριση του Αστεροσκοπείου Τροόδους-Οι προσφορές που υπέβαλαν
Cyfield: Ολοκλήρωση Α’ φάσης του νέου Κέντρου Ψυχικής Υγείας στη Λευκωσία-Έργο πέραν των €10 εκατ.
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Ελίκκος Ηλία: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»