Unicars: Δώρο ο φορτιστής με αγορά ηλεκτρικού ή plug-in hybrid αυτοκινήτου

Η Unicars διαθέτει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρικών αλλά και plug-in hybrid αυτοκινήτων στην Κύπρο. Στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την περαιτέρω προώθηση της ηλεκτροκίνησης παρέχει με την κάθε αγορά αυτοκινήτου έναν φορτιστή τύπου wallbox.

Η ηλεκτροκίνηση είναι πλέον η νέα αυτοκινητική πραγματικότητα. Όλο και περισσότεροι αγοραστές δείχνουν ενδιαφέρον για τα νέα ηλεκτρικά και plug-in hybrid αυτοκίνητα. Η Unicars στο πλαίσιο του νέου κυβερνητικού προγράμματος επιδότησης για την αγορά ηλεκτρικού αλλά και plug-in αυτοκινήτου, προσφέρει την πληρέστερη γκάμα της σε μοναδικές τιμές δίνοντας και τον φορτιστή τύπου wallbox δώρο. Κάνοντας έτσι αφενός την αγορά ηλεκτρικού ή plug-in αυτοκινήτου ακόμα πιο προσιτή και αφετέρου την οικιακή φόρτιση ακόμα πιο προσβάσιμη και εύκολη σε όλους.

unicarshlektrika10002

Τα μοναδικά ηλεκτρικά της Volkswagen: ID. Buzz, ID.3, ID.4 και ID.5, το ηλεκτρικό Born της αντισυμβατικής CUPRA καθώς και τα ηλεκτρικά Enyaq iV & Enyaq iV Coupe της Skoda, αλλά και τα plug-in hybrid CUPRA Formentor, Audi Q3 και Q3 SB, Q5 και Q5 SB όπως και το A3 SB καλύπτουν κάθε ανάγκη παρέχοντας μοντέρνο σχεδιασμό, αναβαθμισμένα συστήματα ασφαλείας, υπηρεσίες συνδεσιμότητας αλλά και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

unicarshlektrika10003

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τους εκθεσιακούς χώρους της Unicars σε όλες τις πόλεις και να κάνουν ένα test drive απολαμβάνοντας μία εντελώς νέα εμπειρία αυτοκίνησης, ζώντας... ηλεκτρικά.

Δειτε Επισης

Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Μειωμένες οι συνολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών-Μικρή άνοδος στην αμόλυβδη βενζίνη
Ξάνθος Σαρρής: Η επέκταση της ΕΥΡΗΚΑ και η επόμενη γενιά
Οι Υπεραγορές Αλφαμέγα ανταμείβουν τους πελάτες τους με πολυτελή πιάτα MasterChef
Το βραβείο Red Dot Design 2024 στο νέο Hyundai Santa Fe
Μειώθηκαν στο μισό τα έσοδα από τη Διώρυγα του Σουέζ
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Φέτος το Πάσχα οι προσφορές είναι επικές-Smartphones με €0 αρχικά και €200 έκπτωση
Υπουργείο Εμπορίου: Εφαρμόζονται κανονισμοί για έλεγχο της μεσιτείας όπλων
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν