Powered by

Έρευνα ΚΕΒΕ για την αειφορία σε επιχειρήσεις τουριστικού κλάδου

«Η αειφορία δεν πρέπει πλέον να αποτελεί εξειδικευμένο μέρος του τουρισμού, αλλά πρέπει να είναι ο νέος κανόνας για κάθε μέρος του κλάδου μας. Είναι στο χέρι μας να μεταμορφώσουμε τον τουριστικό κλάδο έτσι που η έξοδος από την πανδημία COVID-19 να αποτελεί το σημείο καμπής για την αειφορία», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του UNWTO, Zurab Pololikashvili.

Το συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο με τίτλο Island Sustainable Tourism Action through Resilient SMEs ( I-STARS ) έχει ως στόχο να βοηθήσει τις τουριστικές επιχειρήσεις που λειτουργούν σε νησιά να πραγματοποιήσουν το ταξίδι μετασχηματισμού τους 2030 προς την ανάκαμψη και την αειφορία. Για το σκοπό αυτό, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, μαζί με άλλους πέντε οργανισμούς από τα νησιά της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Ιταλίας (Σικελία) και της Ισπανίας (Μαγιόρκα), εταίρους στο πρόγραμμα I-STARS, σχεδιάζουν το ταξίδι τουριστικών επιχειρήσεων για το 2030 και θα εκτιμούσαν τη συμβολή τους απαντώντας σε ένα σύντομο ερωτηματολόγιο έρευνας.

Συμμετέχοντας σε αυτή την έρευνα

  • θα μας βοηθήσετε να προσαρμόσουμε τα προγράμματα στήριξής μας για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες σας και να βοηθήσουμε τη μετάβαση της επιχείρησής σας σε βιώσιμες πρακτικές,
  • θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε πρώτοι για το σχέδιο επιχορήγησης έως € 5.600 που θα προσφέρει το έργο I-STARS με στόχο να προετοιμάσει την επιχείρησή σας να γίνει ανθεκτική και να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω πιο υπεύθυνου τουρισμού.

Επιλέξτε τη γλώσσα προτίμησής σας για το ερωτηματολόγιο κάνοντας κλικ παρακάτω:

Αγγλικά

Ελληνικά

Τελευταία ημερομηνία υποβολής των ερωτηματολογίων σας: Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το ΚΕΒΕ, φ/δι Δήμητρας Παλάοντα, τηλ. 22889840, demetrap@ccci.org.cy.

Δειτε Επισης

Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της