Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Φέρνει το ελληνικό mega brand SANITAS στην Κύπρο

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, στο πλαίσιο της μεθοδικής του επέκτασης, προχώρησε σε ακόμη μια σημαντική επιχειρηματική συνεργασία. Από την 1η Απριλίου 2023, αναλαμβάνει την προώθηση και διανομή των προϊόντων οικιακής φροντίδας SANITAS, σε καταστήματα ευρείας διανομής στην Κύπρο.

Το mega brand SANITAS ανήκει στο χαρτοφυλάκιο του ελληνικού Ομίλου ΣΑΡΑΝΤΗΣ, με τον οποίο ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετρά 25 χρόνια επιτυχημένης και εξελικτικής πορείας.

Οι κοινές αξίες των δύο εταιρειών, το πάθος για πρωτοπορία, το επιχειρηματικό ήθος και η αφοσίωσή τους στη βιωσιμότητα, ως κεντρικός στόχος της στρατηγικής τους ανάπτυξης, συναντώνται στην υλοποίηση της Αποστολής του Ομίλου Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα.

Στόχος της SANITAS είναι να δώσει ένα χαμόγελο σε κάθε σπίτι, με καινοτόμα προϊόντα, εξαιρετικής ποιότητας που θα κάνουν τη διαφορά στην κουζίνα, στη ζωή, στην κοινωνία, στο περιβάλλον. Ενώ, η στρατηγική της εσωκλείεται σε μια μόνο λέξη, BETTERMENT.

Μία υπόσχεση, που αναδεικνύει τον σκοπό της SANITAS για έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής, προσφέροντας εξειδίκευση στην κουζίνα, αλλά και δίνοντας μεγαλύτερη αξία στην κοινωνία και τον κόσμο. Μία υπόσχεση ευημερίας με μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!

Το mega brand SANITAS είναι ηγέτης στην οικιακή φροντίδα με τρεις κατηγορίες προϊόντων: συσκευασίες τροφίμων, σακούλες απορριμμάτων και προϊόντα καθαρισμού.

Συσκευασίες τροφίμων: Αλουμινόχαρτο για μαγείρεμα και μεταφορά, μεμβράνη για διατήρηση και αποθήκευση, σακούλες τροφίμων για αποθήκευση και μεταφορά και χαρτί, σακούλες και δισκάκια ψησίματος.

Σακούλες απορριμμάτων με καινοτόμες τεχνολογίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό για εξαιρετική ποιότητα, αντοχή, ανθεκτικότητα και ελαστικότητα.

Προϊόντα καθαρισμού με αναβαθμισμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά όπως σφουγγαράκια, πανιά ξεσκονίσματος και γάντια.

Η SANITAS πορεύεται ορίζοντας έναν ενιαίο σκοπό: «Να γεμίσει με χαμόγελα κάθε σπίτι», όπου όλοι απολαμβάνουμε τη ζωή με ασφάλεια και περισσότερες ευκολίες, προσφέροντας λύσεις στην καθημερινότητά μας. Γιατί με SANITAS όλα γίνονται καλύτερα!

  • Σχετικά με τον Όμιλο Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ

Ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται. Αυτοί περιλαμβάνουν την προώθηση και διανομή φαρμάκων, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων, ένα ισχυρό δίκτυο καταστημάτων που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες: Beauty Line, Holland & Barrett, , Yves Rocher και Beauty Store, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης.

Μέσα από τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του. Ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας και ομορφιάς στην Κύπρο.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος Χ.Α.ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει στην ανάπτυξη με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Αυτή είναι η πρόταση του ΑΚΕΛ για επιβολή τέλους 5% επί των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών
Το... τερματίζουν οι Κινέζοι για την πλωτή μονάδα-Οι ισχυρισμοί CMC για το FSRU και ποια η πραγματικότητα
Όλες οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης της Τρ. Κύπρου-Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ανά ψήφισμα
Επανεκλογή Τάκη Αράπογλου στην προεδρία-Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Κύπρου
Έκπληκτη η ΕΤΥΦΑ, απορρίπτει ισχυρισμούς της κινεζικής CMC: «Δεν θα την ακολουθήσουμε στην παραπλάνηση»
Ολοκληρώθηκε ο 15ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου-Διαγωνίστηκαν 27 οινοποιεία
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
Τράπεζα Κύπρου: Πράσινο από τους μετόχους για το μέρισμα-Οι εκλεγέντες και επανεκλεγέντες στο Δ.Σ.(pics)