Cyfield: Νέα σύγχρονη πολυκατοικία στο κέντρο των Λατσιών

Αν αναζητάτε ένα σύγχρονο διαμέρισμα σε καινούρια πολυκατοικία, σε καλή περιοχή και με όλες τις ανέσεις για να στεγάσετε την οικογένεια σας, η Cyfield έχει τη λύση.

Οι πολυκατοικίες Olive Residences (με Block A και B) που βρίσκονται στο κέντρο των Λατσιών στη Λευκωσία, πίσω ακριβώς από την υπεραγορά Σκλαβενίτης, είναι η ιδανική λύση για στέγαση της οικογένειας σας.

Η κάθε πολυκατοικία αποτελείται από τέσσερις ορόφους με οκτώ διαμερίσματα. Ο κάθε όροφος περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα δύο και ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρα υπνοδωμάτια, άνετους εσωτερικούς χώρους και μεγάλες βεράντες με ωραία θέα.

Οι νέες πολυκατοικίες της Cyfield αποτελούν μια αναβαθμισμένη οικιστική πρόταση καθώς οι μοντέρνες γραμμές των κτιρίων και τα έξυπνα σχεδιασμένα διαμερίσματα προσφέρουν άνεση και λειτουργικότητα, ενώ οι ψηλές προδιαγραφές ποιότητας στην κατασκευή και τα υλικά ανυψώνουν το επίπεδο της διαβίωσης.

Η μοντέρνα αυτή πολυκατοικία είναι ιδανική για οικογένειες και άτομα που θέλουν να ζουν σε μια ήσυχη περιοχή, κοντά σε σχολεία, υπηρεσίες και καταστήματα, μερικά λεπτά από το εμπορικό κέντρο και με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη επένδυση της ζωής μας. Η Cyfield δίνει πραγματική αξία στην επένδυση σας, προσφέροντας ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες

T. 8000 5757 | Email: sales@cyfieldgroup.com

https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/apartments/olive-residences-block-a/

https://www.cyfieldgroup.com/real-estate-development/apartments/olive-residences-block-b/

Δειτε Επισης

Σε τρεις φάσεις η πολυσύνθετη ανάπτυξη στην Παλώδεια-Περιβαλλοντική έγκριση για το μεγάλο έργο της bbf:
Διευκρινίσεις ΕOA Λευκωσίας για πολυώροφη ανάπτυξη κοντά στην Πύλη Αμμοχώστου-Δεν συναινεί το Τμ. Αρχαιοτήτων
Παρουσίασε την πρότασή της για το λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας η Prosperity-Οι εργασίες που υλοποίησε πριν τον τερματισμό της σύμβασης
Πέφτουν την Πέμπτη οι υπογραφές για δάνεια από ΕΤΕπ και Τράπεζα Αναπτύξεως ΣτΕ για ανέγερση του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου
Αντιπαράθεση Δημάρχου Πάφου-ΕΒΕΠ για παραχώρηση του πρώην καταστήματος του Ελληνικού Ταμιευτηρίου
Νέες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Παίρνει ζωή ξανά το παλαιό ΓΣΠ-Προ των πυλών η μεγάλη ανάπλαση με χώρο πρασίνου και αναψυχής (vid&pics)
Το InBusinessNews στους χώρους του παλαιού ΓΣΠ-Eντατικές εργασίες και στην τελική ευθεία το έργο των €27 εκατ. (pics)
Gordian: Μοναδικές ευκαιρίες για αγορά ακινήτων σε πραγματικά προνομιακές τιμές
Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Γιατί είναι τόσο καίριος ο ρόλος του ιδιωτικού τομέα στην οικονομική διπλωματία